Σελίδα 23 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 13212223
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 221 έως 230 από 323

Θέμα: upgrade εξάτμισης...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Voula
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω, μπορεί να είναι και η ιδέα μου, αλλα απο χθες μου φαίνεται ότι το αμάξι παει καλύτερα. Ίσως το μεσαίο να κάνει λίγη δουλειά. Στα ψηλά πάντως ξουρίζει...
    Θωμά δεν είναι ιδέα σου. Δες την καμπύλη ροπής εδώ: https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...&postcount=302
    Αυτό αφορά ΜΟΝΟ την διαφορά του τελικού πόσο μάλλον εσύ που εβαλες και το μεσαίο..

Περιοχή
    Voula
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kostasm3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω το εγραψα και ποιο πανω οτι το μ3 ε46 δεν παιρνει τιποτα απο ποιο ελευθερους καταλυτες η και ακομα χωρις καταλυτες,γι αυτο και η μαμα bmw στο csl δεν τους αλλαξε αν και το csl βγαζει 17 ιππους παραπανω.
    εγω το δικο μου το δοκιμασα και με 200 cpsi καταλυτες αλλα και χωρις καταλυτες,το αποτελεσμα ηταν οτι δεν πηρα τιποτα αλλα δεν εχασα και τιποτα σε κοντρα με σταθερο αυτοκινητο φιλου μου.το μονο που παρατηρισα ηταν οτι εχασε την ροπατη αισθηση του και ετσι ξανα εβαλα τους μαμα..ευτυχως οι καταλυτες και οι ελευθεροι σωληνες ηταν δανικοι και πληρωσα μονο 20ε στον εξατμισα για το ανεβα-κατεβα....
    Εμένα Κώστα και σύμφωνα με το ίδιο δυναμόμετρο (https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...&postcount=303) το σύνολο καταλύτες - εξάτμιση έγραψε +13 άλογα στον τροχό με έμφαση στις ψηλες στροφες. Δεν είναι νομίζω καθόλου άσχημα για μαμα κατα τ'αλλα.. Κι αυτό σύμφωνα με πραγματικό συγκριτικό μέτρησης οφείλεται κυρίως στους καταλύτες: (https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...&postcount=302)

Περιοχή
    Voula
    Rides
    0

Προεπιλογή

Περίμενα τηλέφωνο ρε για εντυπώσεις... Ρασπάρει καθόλου?? :-)

Περιοχή
    THESSALIA
    Rides
    1

Προεπιλογή

για μενα το καλυτερο δυναμομετρο ειναι ο δρομος και ενα αυτοκινητο ιδιο και σταθερο με τον ιδιο οδηγο για δοκιμες..καντε ετσι τα πειραματα σας για να βγαλεται τα καλυτερα συμπερασματα και αφηστε τα νουμερα των καθε τι δυναμομετρων..

5. The Following User Says Thank You to kostasm3 For This Useful Post:

m3e36 (03-02-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

σωστος ο κωστας αλλα αυτο δεν ισχυει παντα!!!

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έχει κανείς ιδέα για το αν αξίζει το Χ Pipe της Rogue Engineering? Βασικά μου έκανε εντύπωση πως optionally το εφοδιάζει με ηλεκτροβάνα που εκτονώνει τα καυσαέρια πριν το τελικό. To άνοιγμα της butterfly βαλβίδας είναι αναλογικό οπότε μπορείς να ρυθμίσεις από ένα διακόπτη στο εσωτερικό το πόσο "κολασμένος" θέλεις να είναι ο ήχος του αυτοκινήτου.
    Βέβαια είναι αρκετά ακριβό. Ο Άγγλος αντιπρόσωπος το δίνει 906 λίρες. Έχω ζητήσει προσφορά και από τον Γάλλο και τον Oλλανδό.

https://www.rogueengineering.com/mm5...ory_Code=XPIPE

Δεν ξέρω....ψήνομαι....
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ νάσο ξέρω, ότι το μεσαίο της supersprint είναι όλα τα φταλέ. ξές...αυτό που δεν έχει καζανάκι. μαζί και με τελικό, κάνει πολύ ωραίο θόρυβο.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

9. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexk (01-02-12), EVERGET (01-02-12), Specialized (01-02-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

ειναι πολλα τα λεφτα δεν αξιζει για εμενα!!

Σελίδα 23 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 13212223

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP