Αρχικό μήνυμα απο
6ylinder
Φυσικά κ δεν κατασκευάζει αμορτισέρ. Η sachs τα φτιάχνει. Άλλα αμορτισέρ δίνει η sachs στη bmw και άλλα στο εμπόριο. Πόσες φορές παραπονέθηκαν πχ άτομα που έβαζαν τακάκια textar σε εργοστασιακές δισκόπλακες ότι σφύριζαν κ τελείωναν γρήγορα σε σχέση με τα textar της bmw κλπ. Σε κάποια ανταλλακτικά τα εργοστασικά είναι καλύτερα από τα φαινομενικά ίδια του εμπορίου. Ο Μαρακάκης εμένα μου είχε πει ότι τα μ-πακ του εργοστασίου έχουν άλλα χαρακτηριστικά από τα advantage του εμπορίου.
Και επειδή έχω τα advantage του εμπορίου με μ-πακ ελατήρια και 16άρες ζάντες, δεν παίζει η εργοστασιακή μ-πακ ανάρτηση να ήταν τόσο σκληρή όσο αυτή που φοράω. Δεν τη λες σκληρή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τη λες άνετη...
Δεν σου απαντησα για τα χαρακτηριστικα αλλα για το ''αντοχη και ποιοτητα'' που εγραψες....Σαφεστατα και ειναι πιθανο οταν η εταιρεια παραγγελνει Sachs advantage ως πρωτη τοποθετηση σ'ενα μοντελο της,να εχει και τη δυνατοτητα ν'αλλαξει λιγο τα χαρακτηριστικα τους,για να πληρει τις προδιαγραφες της ως προς το ποσο ανετο ή σφιχτο θα'ναι το αμαξι....Αλλα η ποιοτητα και η αντοχη παραμενει Sachs.....Με τη Sachs συνεργαζομαι κι εγω(αναμεσα σε αλλες εταιρειες)
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....