Bitz (08-12-12)
Εδω κολλαει τωρα ΑΥΤΟ!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
ωραιο ντερμπυ, καθαρα ποδοσφαιρικο χωρις παρατραγουδα με πολλες φασεις , ανατροπη και 4 γκολ.
Ο Παο ειχε παθος περισσοτερο , καλυτερη οργανωση στο παιχνιδι του και φυσικα επιασε το "ταβανι" του.Πιστευω οτι ο Ροτσα ειχε εγκλωβισει τον Ζαρντιμ.
Απ την αλλη ο οσφπ εδειξε την ποιοτητα του ατομικα , χωρις σχεδιο, εβαλε 2 γκολ και σαφως εχασε και ευκαιριες.
Παντως εγω "χορτασα"...
τούρμπο και πράσινα άλογα
A8hnaios (09-12-12), Bitz (10-12-12), doctore (10-12-12), Eleni (10-12-12), hades7 (09-12-12), katsaraios (09-12-12), Kostas_1 (09-12-12), Ptboul (10-12-12), Samaro (10-12-12), Κωνσταντίνος (10-12-12)
Eleni (11-12-12), Panos 316T (10-12-12), vs316ti (10-12-12)
δεν μου αρεσε η ομαδα μου γιατι ειδε το παιχνιδι υπεροπτικα και στο τελος το πληρωσε με την ισοπαλια.
ακομα και ετσι ομως με τον ολυμπιακο να μην θελει να παιξει φανηκε η διαφορα δυναμικοτητας, περπατωντας παραλιγο να κερδισει.
αν ο χολεμπας ηταν απλα σοβαρος, οχι να πιασει καμια διατημικη αποδοση, δεν θα ειχε μπει κανενα γκολ απο τους πρασινους, να λοιπον που ενας αδυναμος κρικος αρκει.
απο την αλλη ο παναθηναϊκος ειναι πλεον μια μετρια ομαδα της μεσης του βαθμολογικου πινακα και πρεπει να ειναι (και ειναι) ευχαριστημενος με το 2-2.
μου αρεσε ο μαυριας, εξεθεσε το γερμανο (και καλα να του κανει να μαθει να ειναι υπεροπτης) και εδειξε καλα στοιχεια.
η ευθυμη νοτα της βραδιας, ο γερο μπουμπλης.
330Ci (09-12-12), Bitz (10-12-12), katsaraios (09-12-12), Kostas_1 (09-12-12)
Για μενα παλι σημερα ο Βαζελος κερδισε !!!!
Μπραβο .
Το εχω ξαναπει..αν μεινει ο Ζαρντιμ του χρονου η ομοδα θα πιασει πατο μια και τωρα ακομα παιζει με τη φορα του Βαλβερδε.
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Εγώ είμαι μπαοκτσής και δεν με πολυενδιαφέρει αλλά μου άρεσε σήμερα το παιχνίδι.
Αυτός ο καραγκιόζης ο Αλαφούζος όμως δεν παίζεται. Πρέπει να είναι από άλλον πλανήτη.![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Πιστευω οτι ο γαυρος αν ηθελε θα πεταγε 4 γκολακια ,γιατι σβησανε τις μηχανες μετα το 1-2 αυτοι ξερουν και το χοντρο παιδι
Αν ακουσω τωρα δηλωσεις του χοντρουλη οτι εγινε καλο ματς διαφημιση του ποδοσφαιρου κλπ μπουρδες που δεν τα πιστευει ποτε,τοτε θα σιγουρευτω οτι το αφησανε στον αιωνιο...
Σωστος ο Σταθης για τον χολερα πολυ καλαμι καβαλησε το παληκαρακι...
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
sport-fm.grΗ επιτυχία του με τη «γλώσσα» των αριθμών
Και η καταμέτρηση συνεχίζεται… Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 86 γκολ μέσα στο 2012 με τα δύο που πέτυχε στη χθεσινή νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μπέτις στη Σεβίλλη (1-2) και κατέρριψε το στοιχειωμένο ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ που κρατούσε 40 ολόκληρα χρόνια.
- Ο «Λέο» έχει σημειώσει 74 γκολ σε 57 ματς με τους Καταλανούς και άλλα 12 σε 9 εμφανίσεις με την Αργεντινή μέσα στο τρέχον έτος. Ο Γκερντ Μίλερ είχε πετύχει 85 γκολ σε 60 αγώνες, σκοράροντας 53 φορές σε 72 αναμετρήσεις με την Μπάγερν και άλλες 13 σε 7 φορές με την Εθνική Γερμανίας.
- Ο Μέσι πέτυχε 54 γκολ στο πρωτάθλημα (σε 36 ματς), 13 στο Champions League (σε 12 ματς), 3 στο Κύπελλο (σε 7 ματς) και 2 στο Σούπερ Καπ (σε 2 ματς). Ο Μίλερ είχε 42 στο πρωτάθλημα, 12 στο Λιγκ Καπ, 11 στην Ευρώπη και 7 στο Κύπελλο.
- Ο Μέσι έχει 1,3 γκολ κατά μέσο όρο, ενώ ο Μίλερ είχε 1,41 γκολ ανά αγώνα.
- Ο Μέσι πέτυχε 5 γκολ μία φορά μέσα στο 2012, 4 τέρματα από 2 φορές και 6 φορές πέτυχε χατ τρικ. Ο Μίλερ σε 2 ματς πέτυχε από 5 γκολ, σε 3 παιχνίδια κατάφερε να βρει δίχτυα από 4 φορές, ενώ σημείωσε και 5 χατ τρικ.
- Ο Μέσι πέτυχε 76 γκολ με το αριστερό πόδι, 5 με το δεξί και 4 με το κεφάλι. Επίσης σκόραρε 64 φορές σε κανονική ροή παιχνιδιού, 13 φορές με πέναλτι και 8 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
- Ο Μέσι πέτυχε 7 γκολ τον Ιανουάριο (1 ο Μίλερ), 10 το Φεβρουάριο (5 ο Μίλερ), 13 το Μάρτιο (9 ο Μίλερ), 9 τον Απρίλιο (7 ο Μίλερ), 8 το Μάιο (7 ο Μίλερ), 4 τον Ιούνιο (7 ο Μίλερ), 7 τον Αύγουστο (9 τον Αύγουστο), 5 το Σεπτέμβριο (13 ο Μίλερ), 10 τον Οκτώβριο (11 ο Μίλερ), 9 το Νοέμβριο (10 ο Μίλερ) και 4 το Δεκέμβριο (6 ο Μίλερ).
- Στους αγώνες που ο Μέσι σκόραρε η Μπαρτσελόνα κέρδισε το 92% αυτών. Το αντίστοιχο ποσοστό του Μίλερ ήταν 82%.
- Ο Μέσι έχει πετύχει το 52% των γκολ της Μπαρτσελόνα μέσα στο 2012. Ο Μίλερ είχε πετύχει το 45% των γκολ της Μπάγερν μέσα στο 1972.
- Ο Μέσι είναι πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Μπαρτσελόνα με 283 γκολ. Από χθες είναι μόνος πρώτος στη λίστα των σκόρερ του πρωταθλήματος στην Ιστορία της ομάδας, με 192 σε 228 συμμετοχές, ξεπερνώντας τον Σέζαρ Ροντρίγκες που είχε 190 σε 287 εμφανίσεις.
![]()
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
katrin_bmw (10-12-12), Panos 316T (10-12-12)