Σελίδα 23 από 127 ΠρώτηΠρώτη ... 1321222324253373123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 221 έως 230 από 1470

Θέμα: Απορίες Μ3 Ε46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

είναι αυτό που λέγαμε και σε άλλο θρεντ. είναι τόσο φιλικό, που κρύβει τα πολύ ψηλά όρια του...και εκεί που λές ότι το'χεις και πιέζεις όλο και παραπάνω, τρώς το χαστούκι που λές...πως έτυχε σε μένα αυτό...
    τα υπόλοιπα είναι όπως τα περιγράφεις, και η εντύπωση σου είναι δικαιολογημένη.
    θεωρώ ότι όλοι όσοι έχουν καβαλήσει ένα Μ3 Ε46, διαπύστωσαν το ίδιο πράγμα. ότι το αμάξι είναι πολύ καλύτερο απο αυτό που φανταζόντουσαν, και αυτό είναι που κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση οδηγώντας το...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexk (11-09-12), doctore (11-09-12), Nikos! (11-09-12), pilot (11-09-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stradale Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να σε δω τώρα αν θα αλλάξεις αμάξι ή όχι,χεχε!

Μία ένσταση έχω μονο εκεί που λες "Με το που βάλεις το sport mode που βελτιώνει ακόμα περισσότερο την απόκριση (αρχικά σε κάνει να αναρωτιέσαι…πως βελτιώνεις κάτι που είναι ήδη τέλειο?)" που κατ εμέ είναι απαράδεκτη η απόκριση στο γκάζι χωρίς το sport, μύτη τακούνι της προκοπης δεν κάνεις για κανένα λόγο.
    Ρε Φίλε αυτο με το μύτη τακουνι, για να μου το κάνει Πρέπει να παραβάσεις γκάζι για να δώσει ξερό για κατέβασμα...
    Όσες φορές το έχω προσπαθήσει σε στροφηλικια δεν το κάνει Απλα κατεβάζει...... Τι κάνω λάθος;
    Ααααααα Πάντα με σπορτ, dsc οφ , και smg4-5-6....
    M3 E46 PoWeR
    Stig said for the M3: " It was such a gem I wanted to kiss the designer."

Stradale Guest

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο RallyArt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε Φίλε αυτο με το μύτη τακουνι, για να μου το κάνει Πρέπει να παραβάσεις γκάζι για να δώσει ξερό για κατέβασμα...
    Όσες φορές το έχω προσπαθήσει σε στροφηλικια δεν το κάνει Απλα κατεβάζει...... Τι κάνω λάθος;
    Ααααααα Πάντα με σπορτ, dsc οφ , και smg4-5-6....
    Εδώ με πιάνεις αδιάβαστο γιατί έχω χειροκίνητο οπότε το κάνω μόνος μου εγώ. Βασικά με εκπλήσεις τώρα, νόμιζα το SMG σε κάθε κατέβασμα κάνει τέλειο "μύτη-τακούνι". Δηλαδή σου κατεβάζει φρενάροντας το αμάξι;

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

στο απλό Μ3 έτσι είναι. χωρίς γκάζι, ξέχνα το μύτη τακούνι.
    μόνο στο σι ες ελ το κάνει είτε πατάς είτε όχι το γκάζι...απλά πάς μια βόλτα απο τον σκανδάλια, σου περνάει ένα προγραμματάκι, και είσαι κούκλος...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

6. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

EVERGET (11-09-12)

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Συγνώμη όταν λέτε μύτη τακούνι, τι προσπαθείτε να κάνετε? Κατέβασμα με ξερογκαζιά για συγχρονισμό στροφών ή την καθεαυτού έννοια γκάζι με φρένο μαζί για να έχεις δύναμη στην έξοδο της στροφής?

Φίλε Rallyart για να δώσει ξερογκαζιά το Smg πρέπει να κατεβάσεις ενώ το πόδι σου είναι στο γκάζι...αλλιώς απλά κατεβάζει.

Φίλε Stradale εάν η απόκριση δεν σου φαίνεται καλή στο normal mode πρέπει να δεις το maf σου (και άλλα δευτερευόντως), προσωπικά δεν το βάζω στο sport σχεδόν ποτέ...και να μην έχεις και την τρελή απόκριση στις 2000rpm το καταλαβαίνω αλλά από τις 3500rpm και πάνω πρέπει να είναι ξυράφι...
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

Stradale Guest

Προεπιλογή

Φρένο με γκάζι για να μην αποσταθεροποιηθεί το πίσω μέρος, αυτός είναι ο κύριος λόγος που το κάνω.

Τώρα σοβαρά μιλάτε, πρέπει να έχεις το πόδι στο γκάζι για να κάνει ξερόγκαζο; Δηλαδή εν ολίγης πάλι καταλήγεις να κάνεις το ίδιο πράγμα με το χειροκίνητο. Μεγάλη ήττα.

Γιατί όμως να έχει θέμα το maf? Αφού στο sport μια χαρά είναι το αμαξάκι, απλά στο...μη σπορ το βρίσκω υπερβολικά χαλαρό. Δεν είναι κατακριτέο μια και άλλος είναι ο σκοπός του, απλά το αναφέρω

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φρένο με γκάζι για να μην αποσταθεροποιηθεί το πίσω μέρος, αυτός είναι ο κύριος λόγος που το κάνω.

Τώρα σοβαρά μιλάτε, πρέπει να έχεις το πόδι στο γκάζι για να κάνει ξερόγκαζο; Δηλαδή εν ολίγης πάλι καταλήγεις να κάνεις το ίδιο πράγμα με το χειροκίνητο. Μεγάλη ήττα.

Γιατί όμως να έχει θέμα το maf? Αφού στο sport μια χαρά είναι το αμαξάκι, απλά στο...μη σπορ το βρίσκω υπερβολικά χαλαρό. Δεν είναι κατακριτέο μια και άλλος είναι ο σκοπός του, απλά το αναφέρω
    επίσης τι γίνεται με το δικό μου που δεν έχει maf αλλά πρόγραμμα;;; ALFA N ή κάπως έτσι λέγεται. Στο sport η απόκριση είναι υπερβολική νομίζω για μετακίνηση μέσα στην πόλη. Από την άλλη στο απλό είναι καλή πάνω από τις 2000 στροφές και αυτό μόνο αν δεν έχει προηγηθεί δοκιμή με sport!

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    επίσης τι γίνεται με το δικό μου που δεν έχει maf αλλά πρόγραμμα;;; ALFA N ή κάπως έτσι λέγεται. Στο sport η απόκριση είναι υπερβολική νομίζω για μετακίνηση μέσα στην πόλη. Από την άλλη στο απλό είναι καλή πάνω από τις 2000 στροφές και αυτό μόνο αν δεν έχει προηγηθεί δοκιμή με sport!
    Να το βγάλεις και να το δώσεις, ξέρεις πόσους θα κάνεις ευτυχισμένους εδώ μέσα μέχρι να το πάρει κάποιος άλλος???????????????????????

Χωρίς να γνωρίζω, είναι ότι καλύτερο έχεις αυτή την στιγμή

11. The Following 3 Users Say Thank You to bill_m3 For This Useful Post:

BILL007 (11-09-12), Panos 316T (11-09-12), soc12r (11-09-12)

Stradale Guest

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    επίσης τι γίνεται με το δικό μου που δεν έχει maf αλλά πρόγραμμα;;; ALFA N ή κάπως έτσι λέγεται.
    Κάνεις τον σταυρό σου που είχες τέτοια τύχη, και απολαμβάνεις τον ήχο χωρίς πολλά πολλά.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κάνεις τον σταυρό σου που είχες τέτοια τύχη, και απολαμβάνεις τον ήχο χωρίς πολλά πολλά.
    η αλήθεια είναι ότι ο ήχος με πωρώνει !!!! ΚΑι να σκεφτείτε ότι οι προηγούμενες παρέες μου είχαν subaru!!!!

Σελίδα 23 από 127 ΠρώτηΠρώτη ... 1321222324253373123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP