new infos..
1)το αμαξι μεχρι προσφατα δεν πηγαινε...με αποτελεσμα σε πιστα που επισκεφτηκα να μην μπορεσω καν να το ευχαριστηθω, για να εξηγησω ακριβως το αμαξι αρνιοταν πεισματικα να γυρισει σε ορισμενα σημεια μεχρι και την 2α!!...ευτυχως το προβλημα βρεθηκε και ηταν το luft το οποιο και θα αλλαχτει..αφου τσεκαραμε ολο το αμαξι με το μηχανικο μου..
2)επισης μολις εμαθα οτι τελικα δεν φοραω 4.10 διαφορικο αλλα 3.91!!!!!και ισως χρειαστει να κοντυνει το αμαξι αφου ομως βεβαιωθω οτι το αμαξι πλεον παει σωστα...ενα 4.27 ισως ειναι η ιδανικη λυση...
3)τελος δεν εχω μεινει ευχαριστημενος απο την εξατμιση μου..και πολυ πιθανον να δοκιμασω να καταργησω το μεσαιο...μπας και παρω την πολυποθητη ροπη χαμηλα...που ειχα με το προηγουμενο set up εξατμισης (μονος σωληνας-μονο τελικο)
μολις δοκιμαστουν τα παραπανω στην πιστα και δουλεψουν οπως θελω..λογικα (αν και ειμαι ζορισμενος οικονομικα..οπως ολοι) θα παραγγελθει και η d2....
ολα τα project cars μεχρι να αποδωσουν οπως πρεπει ή συνηθως και καλυτερα απο καποιον που απλα εχει ασχοληθει με το αμαξι του θελουν συνεχες ψαξιμο και αρκετες αλχημειες..μεχρι να βρεις το καταλληλο set up που το αμαξι θα "πεταει"..και αυτο ισχυει απο το μοτερ μεχρι αναρτηση κτλ κτλ...πιστευω οτι εχουμε αρχισει και μπαινουμε στον σωστο δρομο..