Τώρα είδα τις φωτογραφίες στο (ψηφιακό) garage σου στο forum.
Εχεις "επενδύσει" (sic) αρκετά απ'οτι φαίνεται αλλά ισως και σε πράγματα που δεν φαίνονται.
Νά'σαι καλά να το χαίρεσαι και να είσαι πάντα και πρόθυμος να ενημερώνεις τα "νεούδια"...
alexm (31-03-12)
αξιζει αλεξη?επισης πρεπει να καταστρεψεις το κανονικο κλειδι για να δουλεψει αυτο?Τα κουμπακια μονο σε ασημι ε?
Ωραιο ειναι Δημητρη,το εχω κανει και στο κλειδι της corolla εδω και ενα χρονο,το ανοιγοκλεινω πολλες φορες καθε μερα και δεν εχει παθει τιποτα.
Ναι πρεπει να κοψεις το κανονικο κλειδι και να μεταφερεις την πλακετα στο καινουργιο.
Τα κουμπια ειναι μονο ασημι,το πηρα απο αυτον γιατι η μεταλλικη πλακα που
γραφει bmw ειναι μαυρη,καποιοι αλλοι πωλητες εχουν ασημι πλακα.
Προσοχη στο κοψιμο του κλειδιου,το περασαμε 5 φορες απο το μηχανημα κοπης μεχρι να το κανουμε να δουλευει απαλα οπως το δικο του.
Εαν δεν κοπει σωστα (γρατσουναει), εστω και ανεπαισθητα σε καποια απο τις λειτουργιες του,θα σου χαλασει συντομα την κλειδαρια,τα κλειδια αυτα εχουν πολυ σκληρο μεταλλο σε σχεση με τα μαμα bmw.
mitsos_chania (01-04-12)
Επιτέλους ασχολήθηκα λίγο με τις ζάντες μου (όχι μόνος μου φυσικά). Ισιωμα, τρίψιμο, βάψιμο. Νομίζω είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα. Οι φωτο είναι λίγο βιαστικά τραβηγμένες.
![]()
alexm (21-04-12), aristent (21-04-12), bill_m3 (21-04-12), E60_Arkadia (21-04-12), gant (21-04-12), Kostas_1 (21-04-12), nikos-Mpacket (21-04-12), Nino (21-04-12), S8N (03-05-12), VanVIC (21-04-12)
Πανο,αν και η φωτο ειναι λιγο συγκινημενες.......το βαψιμο παντως φαινεται τελειο,την ζαντα αυτη την εχα βαλει σαν εχτρα οταν παρηγγειλα το 525 τον Μαρτιο του 04,τις ειχα πληρωσει εαν θυμαμαι καλα 2200 ευρα!!!!
Υ.Γ: κατεβαζε τους καθρεπτες σου οταν παρκαρεις να βλεπεις το πεζοδρομιο.......,στην επομενη συναντηση θα τις τσεκαρω,εαν δω γρατσουνια,καηκες.......
![]()
Πολυ καλο το αποτελεσμα,τουλαχιστον απο τις φωτο φαινονται σαν καινουργιες.....και ελπιζω και εγω να τις κρατησεις ετσι!!!
...το κερατο μου!!!λαμποκοπαει το οχημα του Πανου με το κερι αρκουδας που του βαλε ο Μονστας...τωρα εφτιαξε και τις ζαντες......κερι εβαλα και εγω, αλλα μια ζαντα με γρατσουνια την αφησα ετσι για το "κακο το ματι"....αλλα δεν νομιζω να μεινει για πολυ ακομα.....θα μας βαλει στο λουκι ο Πανος να την φτιαξουμε και αυτη!!!
![]()
Πάνο, σα καινούργιες δείχνουν, μπράβο!
PANOS-E60 (21-04-12)
Ωραιες, αντρικες ζαντες