Σελίδα 22 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 1220212223 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 211 έως 220 από 260

Θέμα: Νέα Σειρά 1 F20

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες γιατί κατά τα άλλα το αυτοκίνητο είναι άψογο σε όλους τους τομείς και χαίρομαι να το οδηγάω. Και σκοπεύω να γράψω πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα με δαύτο. Βέβαια άλλο 250.000 χλμ και άλλο 3.000 χλμ, αυτό με ξενίζει περισσότερο. Ότι έδωσα ένα σεβαστό χρηματικό ποσό στους χαλεπούς καιρούς που περνάμε για να πάρω καινούριο αυτοκίνητο και να πηγαίνω στο συνεργείο μόνο για τα τυπικά service. Ακόμα και KIA να είχα αγοράσει θα περίμενα τουλάχιστον τα πρώτα 2-3 χρόνια να μην έχει τέτοιου είδους θέματα. Αλλά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες καθώς φαίνεται...

2. The Following User Says Thank You to mrclouzo For This Useful Post:

Ptboul (23-04-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Γνώμη μου,εάν έχεις runflat,βγάλτα όσο είναι νωρίς,να ηρεμήσει γενικά το αυτοκίνητο.
    Όσο για τους τριγμούς,μη δίνεις πολλή σημασία. Είσαι στην αρχή ακόμα...
    Ακούγεται λίγο υπερβολικό,αλλά η μέχρι τώρα εμπειρία μου (116i E87 LCI,320i E91 LCI, 2 MINI R56) αυτό δείχνει τόσο για τα runflat,όσο και για τους τριγμούς.
    Υ.Γ.Στο Ε46,που είχαμε μία περίοδο και ακούγονταν έντονα τριξίματα από τα μπροστινά παράθυρα,κατά το άνοιγμα-κλείσιμο, είχαν αλλαχθεί οι γρύλλοι εντός εγγύησης. Δεν ξέρω αν είναι αυτό,απλά δίνω ένα στίγμα.

4. The Following User Says Thank You to Ε91 For This Useful Post:

mrclouzo (23-04-13)

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Για τα mini το γνωρίζω, και τα 2-3 που έχω μπει ήταν τριζάτα (συνδυασμός runflat, σκληρής ανάρτησης, μέτριας ποιότητας συναρμολόγηση). Τα goodyear πάντως που φοράει ο άσος πρέπει να είναι από τα καλύτερα στην πιάτσα και το αυτοκίνητο δεν δείχνει να ταλαιπωρείται. Έχει γραφτεί πολλές φορές ότι ο καινούριος άσος είναι πολύ καλύτερος από τον προηγούμενο σε αναρτήσεις (ενδοτικότητα, άνεση, ποιότητα κύλισης) και έχει καλύτερο πλαίσιο (και ακαμψία). Στον δρόμο το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ άνετο και με αρκετά χαμηλό θόρυβο κύλισης (καμιά σχέση με αυτά που έχω διαβάσει για παλιότερα μοντέλα με rft). Είναι το πρώτο αυτοκίνητο που οδηγώ με rft και ειλικρινά δεν έχω βρει διαφορές από τα άλλα όσο και αν προσπαθώ. Με συμβατικά λάστιχα -και αν υπάρχει τόση διαφορά όση λέτε πολλοί κάτοχοι- το αυτοκίνητο θα γίνει μαγικό χαλί. Δεν πρέπει να έχουν πρόβλημα οι γρύλλοι, δεν είναι τόσο δυνατός ο θόρυβος (είχα αλλάξει μια-δυο φορές σε άλλα αυτοκίνητα). Ελπίζω και εύχομαι να είναι θέμα ρεγουλαρίσματος της πόρτας ή γρασαρίσματος. Δυστυχώς δεν μπορώ να συμφιλιωθώ εύκολα με την ιδέα bmw - καινούριο - τριζάτο

6. The Following 2 Users Say Thank You to mrclouzo For This Useful Post:

Ptboul (24-04-13), Ε91 (24-04-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mrclouzo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για τα mini το γνωρίζω, και τα 2-3 που έχω μπει ήταν τριζάτα (συνδυασμός runflat, σκληρής ανάρτησης, μέτριας ποιότητας συναρμολόγηση). Τα goodyear πάντως που φοράει ο άσος πρέπει να είναι από τα καλύτερα στην πιάτσα και το αυτοκίνητο δεν δείχνει να ταλαιπωρείται. Έχει γραφτεί πολλές φορές ότι ο καινούριος άσος είναι πολύ καλύτερος από τον προηγούμενο σε αναρτήσεις (ενδοτικότητα, άνεση, ποιότητα κύλισης) και έχει καλύτερο πλαίσιο (και ακαμψία). Στον δρόμο το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ άνετο και με αρκετά χαμηλό θόρυβο κύλισης (καμιά σχέση με αυτά που έχω διαβάσει για παλιότερα μοντέλα με rft). Είναι το πρώτο αυτοκίνητο που οδηγώ με rft και ειλικρινά δεν έχω βρει διαφορές από τα άλλα όσο και αν προσπαθώ. Με συμβατικά λάστιχα -και αν υπάρχει τόση διαφορά όση λέτε πολλοί κάτοχοι- το αυτοκίνητο θα γίνει μαγικό χαλί. Δεν πρέπει να έχουν πρόβλημα οι γρύλλοι, δεν είναι τόσο δυνατός ο θόρυβος (είχα αλλάξει μια-δυο φορές σε άλλα αυτοκίνητα). Ελπίζω και εύχομαι να είναι θέμα ρεγουλαρίσματος της πόρτας ή γρασαρίσματος. Δυστυχώς δεν μπορώ να συμφιλιωθώ εύκολα με την ιδέα bmw - καινούριο - τριζάτο
    Εύχομαι να μην είναι κάτι σημαντικό και να ξεμπερδέψεις γρήγορα.

8. The Following User Says Thank You to Ε91 For This Useful Post:

mrclouzo (24-04-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ερχεται η γυναικα μου με τον ασσο της εδω στην δουλεια, και μου λεει αν μπορω να την παω στο γραφειο της (κανα χιλιομετρο μακρια)

Κατεβαινω κατω, μπαινω στο αυτοκινητο, την πηγαινω, χαιρετα ο ενας τον αλλον, επιστρεφω με το αμαξι της εδω, παρκαρω και σβηνω την μηχανη πατωντας το κομβιο.

Αναζητω το κλειδι για να κλειδωσω, πουθενα. Μωρε που ειναι το κλειδι, τιποτα.

Γνωριζοντας οτι συνηθως το εχει στην τσαντα της, την καλεσα οπου και μου το επιβεβαιωσε.... Το ειχε μαζι της.

Ενα ΜΕΓΑΛΟ μπραβο στην μπεεεεε-εμ-βε

Ελπιζω οι αουνταρες να μην κανουν τετοιες χοντροπαπ@ριες .....

10. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

freddys (26-04-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ερχεται η γυναικα μου με τον ασσο της εδω στην δουλεια, και μου λεει αν μπορω να την παω στο γραφειο της (κανα χιλιομετρο μακρια)

Κατεβαινω κατω, μπαινω στο αυτοκινητο, την πηγαινω, χαιρετα ο ενας τον αλλον, επιστρεφω με το αμαξι της εδω, παρκαρω και σβηνω την μηχανη πατωντας το κομβιο.

Γνωριζοντας οτι συνηθως το εχει στην τσαντα της, την καλεσα οπου και μου το επιβεβαιωσε.... Το ειχε μαζι της.

Το ίδιο κάνει και το Prius... ανάβει βέβαια ένα κλειδί στην οθόνη, κάνει και κάποια μπιπ.... αλλά ναι μπορεί να συμβεί!!!!

Από την άλλη ένα χιλιόμετρο είναι τυχερέ.... (το περπατάς...)...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων

Εγω που το εχω συνηθως στην τσεπη,οταν κανω σταση και βγαινω εστω για 2 λεπτα ειτε εχει σβησει (απο το autostart/stop)ειτε οχι βγαζει μηνυμα οτι λειπει!!!
    Σβηνει η αναφλεξη και γραφει απουσια τηλεχειριστηριου αναφλεξη αδυνατη!Μερικες φορες μου σπαει και τα νευρα,γιατι το βαζω σε μια συγκεκριμενη θηκη για να το βρει...
    Μηπως κυκλοφορει καπου μεσα κλειδι και απλα δεν το γνωριζεις;;

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

το αμάξι έχει keyless entry;
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Rides
    0

Προεπιλογή

Τι ειναι αυτο ?

Edit: Οχι, δεν εχει τετοιο πραμα

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ntinos : 26-04-13 στις 13:34

Rides
    0

Προεπιλογή

Υπηρχε λογος που δεν μπορουσε να περπατηθει,,,
    Και αυτο εβγαλε καποιες ενδειξεις (αυτες που λεει ο freddys απο πανω) "bmw σκεφτηκα" ειναι, και το εγραψα επι του πεοντος

Στην bmw που ρωτησα, μου ειπαν οτι μας το ειχαν πει απο τοτε που μας το παρεδωσαν.
    Αν σβησει στο μεταξυ, (με το κλειδι) αλλου, τερμα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ntinos : 26-04-13 στις 15:23

16. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

freddys (26-04-13)

Σελίδα 22 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 1220212223 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP