Σελίδα 22 από 35 ΠρώτηΠρώτη ... 12202122232432 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 211 έως 220 από 347

Θέμα: 1 Series M Coupe World Debut

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορεί ο νεός να είναι ωραίος αλλά παιδιά προτιμώ αλήτικο Μ3 Ε30 να κάνω πλατείες στου Παπάγου, θέλω αλήτικο Μ3 Ε36 321 άλογα μαύρο/estoril blue πίτα κάτω να κάνει ανάβαση Καρέα και να μουγκρίζει το 6πετάλουδο & θέλω Μ5 Ε34 Nurburgring Edition να το φοβάσαι αν θα στρίψει και μόνο εαν είσαι χεράς να ξέρεις να το πάς...
    Τώρα τα αυτοκολλητάκια Μ division τα χω γραμμένα...
    Προτιμώ 135 M pack να ράβω τα 1Μ για πλάκα..
    Σε μαμά μορφή αυτό δε γίνεται. Και αν μπεις στη διαδικασία του tuning, πάλι το 1Μ θα είναι μπροστά.

Άλλωστε δε νομίζω πως υπάρχει κάποιος που θεωρεί πως το 1Μ δε θα ράβει σε χρόνους και σε επιδόσεις. Περί αισθησης γίνεται ο λόγος.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

2. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

panos90 (22-12-10)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε μαμά μορφή αυτό δε γίνεται. Και αν μπεις στη διαδικασία του tuning, πάλι το 1Μ θα είναι μπροστά.

Άλλωστε δε νομίζω πως υπάρχει κάποιος που θεωρεί πως το 1Μ δε θα ράβει σε χρόνους και σε επιδόσεις. Περί αισθησης γίνεται ο λόγος.
    Όχι σε μαμά μορφή....
    Απλά με 50Κ παίρνεις 135 βελτιωμένο , και για να βελτιώσεις 1Μ θα περάσει 1,5 χρόνος....
    Και θα θέλεις 90Κ!!!

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

εμενα μου αρεσει παρα πολυ και ειδικα το ασπρο...αληθεια ομως θα εχει και τα ιδια προβληματα με τους υπολοιπους τριλιτρους διτουρμπινους κινητηρες?σιγουρα θα ειναι ραφειο ...αλλα νομιζω οτι οπως προειπαν και αλλοι γιατι να μην παρεις με τα μισα λεφτα 135 μ πακ???θα σου ριξει και 2-3-4 δευτερολεπτα στα μεγαρα???εεε και θα εχεις ομως και αλλα 40κ στην τσεπη για να τα ριξεις σε βελτιωση μετα την πιστα(ουζακια και μεζεδεςκαι γενικοτερα παντα ειναι χρησιμα 40κ)...οταν τα ποσα ειναι μεγαλα και οι απαιτησεις racing....τοτε πας και αγοραζεις porsche...αυτο ξερω εγω...
    ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)

5. The Following User Says Thank You to halkida116mpack For This Useful Post:

A8hnaios (29-01-11)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο halkida116mpack Εμφάνιση μηνυμάτων
    οταν τα ποσα ειναι μεγαλα και οι απαιτησεις racing....τοτε πας και αγοραζεις porsche...αυτο ξερω εγω...
    Και να μην μιλήσω με 90-100Κ τι Porsche παίρνεις...
    Τελοσπάντων μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας...

Περιοχή
    Voula
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν συμφωνώ παιδιά. Άλλο BMW κι άλλο Porsche! Οι γνήσιοι BMW fans δεν τα συγκρίνουν καθώς έχουν πολύ διαφορετική φιλοσοφία ως κατασκευές...
    Εγώ προτιμώ στα 90 χιλιάρικα (βασικό σε εξοπλισμό & με μια έκπτωση λόγω ημερών...) 92άρι Μ3 παρά φθηνό Cayman. Γιατί περί αυτού είναι η σύγκριση κι όχι με 997 που φεύγει πολύ πάνω των 120 χιλιάδων. Τα Porsche κατά την άποψή μου είναι πολύ ακριβά γι'αυτό που σε τεχνολογία αποδεικνύουν.
    Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, ναι το 1M είναι ακριβό καθώς όντως παίρνεις πλούσιο 135i MPack του φοράς ένα φανταστικό Quaife + το Performance Kit κι είσαι και πάλι ΠΟΛΥ πιο κάτω σε χρήματα με ασφαλής εργοστασιακές επιλογές και με ΦΡΕΝΑΡΕΣ!!!
    Έλα όμως που ο άτιμος γνήσιος Μ άσσος σε 5 χρονάκια θα έχει χάσει ελάχιστα χρήματα σε μεταπώληση όπως και το CSL 46άρι καθώτι περιορισμένη η παραγωγή τους... Κι όταν θα το βλέπει κανείς στο δρόμο θα το κυνηγάει να το χαζέψει καθώς δεν θα έχει δει άλλο...

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Specialized Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν συμφωνώ παιδιά. Άλλο BMW κι άλλο Porsche! Οι γνήσιοι BMW fans δεν τα συγκρίνουν καθώς έχουν πολύ διαφορετική φιλοσοφία ως κατασκευές...
    Εγώ προτιμώ στα 90 χιλιάρικα (βασικό σε εξοπλισμό & με μια έκπτωση λόγω ημερών...) 92άρι Μ3 παρά φθηνό Cayman. Γιατί περί αυτού είναι η σύγκριση κι όχι με 997 που φεύγει πολύ πάνω των 120 χιλιάδων.
    Sorry αλλά θέλουμε δεν θέλουμε, μας αρέσει δεν μας αρέσει η σύγκριση είναι Μ3 Ε92 με 997, δεν τα συγκρίνουμε βάση τιμής αλλά βάση κατηγορίας....

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

10. The Following 2 Users Say Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

ghost-rider (03-01-11), Stathis (03-01-11)

Περιοχή
    Voula
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Sorry αλλά θέλουμε δεν θέλουμε, μας αρέσει δεν μας αρέσει η σύγκριση είναι Μ3 Ε92 με 997, δεν τα συγκρίνουμε βάση τιμής αλλά βάση κατηγορίας....
    Σύμφωνοι καθώς κι η ίδια η BMW ευαγγελίζονταν την σύγκριση με 997 αλλά εγώ αναφέρομαι στην προηγούμενη κουβέντα που είχε ταβάνι χρημάτων τα 90 χιλιάρικα όπου η Porsche δεν έχει 911 αλλά Cayman και μάλιστα όχι S!! Προσωπικά η σχολή "σκαραβαίου" με το μοτέρ κρεμάμενο στον πίσω προφυλακτήρα συνεχίζει και δεν με εξιτάρει τόσο όσο π.χ. ένα.. CSL

Sorry κι εγώ για το off topic απλά ήθελα να επεξηγήσω

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

χεχεχε...τελικά η δημοτικότητα του csl όσο πάει και ανεβαίνει...
    λογικό με όλες αυτές τις παντόφλες που βγήκαν μετά απ'αυτό.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Specialized Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σύμφωνοι καθώς κι η ίδια η BMW ευαγγελίζονταν την σύγκριση με 997 αλλά εγώ αναφέρομαι στην προηγούμενη κουβέντα που είχε ταβάνι χρημάτων τα 90 χιλιάρικα όπου η Porsche δεν έχει 911 αλλά Cayman και μάλιστα όχι S!! Προσωπικά η σχολή "σκαραβαίου" με το μοτέρ κρεμάμενο στον πίσω προφυλακτήρα συνεχίζει και δεν με εξιτάρει τόσο όσο π.χ. ένα.. CSL

Sorry κι εγώ για το off topic απλά ήθελα να επεξηγήσω

Αυτά είναι γούστα και απόψεις δεκτές...

14. The Following User Says Thank You to stef For This Useful Post:

Specialized (06-01-11)

Σελίδα 22 από 35 ΠρώτηΠρώτη ... 12202122232432 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •