scania124 (09-06-10)
Ραδιο αρβυλα...αλλα εκ των εσω μεγαλης εταιρειας....
Μεχρι τις 15 Αυγουστου η κυκλοφορια του, μεγαλη διαμαχη για την τιμη(καπου στα 700 ευρω) και για την μη "γενναια" πτωση των τιμων του 3gs.
Παρτυ για ολους τους αηφονιτες στα τελη Ιουλιου!
άσχετο αλλά κράταγα σήμερα το 3g s μου στο χέρι. το χέρι τεντωμένο προς τα κάτω, πολύ κοντά στο έδαφος δηλαδή. Μου έπεσε το τηλέφωνο απο το χέρι και έγινε 100 κομμάτια το τζάμι της οθόνης. Που να έπεφτε και απο το 2ο όροφο δηλαδή...
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
αναλογα τι ειναι αυτο που εχει σπασει.Αν σ σπασε μονο η οθονη ή αν εσπασε και το digitizer κειμενεται και το κοστος.Ανταλακτικο για την οθονη μονο(τζαμι)να υπολογιζεις κανα 10ρικο.Αλλιως και τα δυο μαζι ξεκινανε απο 40.
το τζάμι έσπασε σίγουρα, για την ακρίβεια δεν έμεινε τίποτα απο τζάμι.
η οθόνη όμως ανταποκρινόταν στο άγγιγμα. για να δούμε τι θα μου πουν στο μαγαζί που το πήγα
Άουτς!!!
οι πιο καλες τιμες απο οσο μου εχουν πει δλδ ειναι σε εναν στη αθηνα(δε θυμαμαι που αλλα μπορω να κοιταξω), σε εναν στο πειραια "9volto" (ενα στενο απο μενα) και σε ενα δικτικο μαγαζι που το στελνεις και σε μια μερα το εχεις πισω φτιαγμενο(www.iphonerepair.gr).
Aν μπορω να βοηθησω πες μου.
Εχω ενα σπεαρ και γω σπιτι και το εχω για δοκιμες και χειρουργια!!!
δεν μπορεις να αλλαξεις μονο το τζαμακι.. ειναι φιξ..μονο αν ειναι καινουρια μπορεις να τα βαλεις απλα ξεχωριστα.. οποιος θελει παντως του το επισκευαζω αμεσα σε 2 ωρες. Αν ενδιαφερεται καποιος ειδικες τιμες για το φορουμ!