Aυτοκινητο γνησιο,ατρακαριστο με γνησια χιλιομετρα service αρχη τελος
αντιπροσωπεια με ζαντες που εχουν ενα τριχιλιαρο (διαιρουμενες) με ελαστικα
michelin καλα εξατμηση hartge με αναρτηση pss9 με ολα του τα βιβλια το
κρινεις στα 10-12 χιλιαρικα ; ; ;
Οκ με τα δικα σου ματια εχεις δικιο δηλαδη τα χρεπια που τα πουλαν στα 12-
14 χιλιαρικα και θελουν να φτασουν τα 20κ για να γινουν αυτοκινητα αν
γινουν αυτοκινητα ειναι καλα ας πουμε ; ; ;
Εγω με 15 που τοσο θα φυγει ανετα θα ημουν ικανοποιημενος για ενα καλο
Μ3 τα 20κ που ζηταει το ξανατονιζω οτι ειναι αρκετα πολλα !!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Christos 330 : 09-11-13 στις 19:05
Για να μή παρεξηγηθώ...το αμάξι δε το γνωρίζω και γω είπα μια τιμή πολύ χαμηλά για να φύγει.Συμφωνώ οτι το 15 θα ήταν πιο λογική τιμή.Το πόσο άνετα δε ξέρω.Στα μάτια τα δικά μου(πάντα)...το έριξα πιο κάτω μ αυτά που είδα να πουλιόντε και σε τιμές που ξέρω ή μου έχουν προτίνει.Η τιμή που θα πουληθεί θα μας λύσει τη <<διαφωνία>>.Τέλος μπορεί να ήμουν λίγο αυστηρότερος επειδή δεν με ενδιαφέρει ίσως...
Με το συμπαθειο ρε συ Χρηστο...ποσο διαφερουν τα παρακατω?
Δε φορανε παρομοια πραγματα khm κλπ?
Μη το παιρνεις προσωπικά επειδη εσυ ετυχε να γνωριζεις το ενα.
Ειμαι στο car.gr εγω ο ασχετος οπως και πολλοι αλλοι που δε ξερουν κανενα απ τα δυο και βλεπουν...τι θα πουν?
20000
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4252271/
13500
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4253428/
υ.γ.
Το ξερω βεβαια οτι εσυ παρεξηγηθηκες λιγοτερο απ τους υπολοιπους.
Αλλα ας αναρωτηθουν και οι υπολοιποι.
αυτο ακριβως ειναι το λαθος που κανεις ... τα εχεις δει τα προαναφερομενα αμαξια? τα εχει δει μηχανικος...? φανοποιος? μπορει ο ενασ να εχει αναγκη και να θελει να το σκοτωσει μπορει το οτιδηποτε... δεν πρεπει να βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα... επειδη καποιοσ θελει να το σκοτωσει πρεπει και ο αλλος να το σκοτωσει ... :-)
chrisgiapz3 (11-11-13)
Η κατάσταση του εσωτερικού ασχολίαστη όμως Χρήστο....
Detailing Madness
Bazil Van Sinner (09-11-13), mark e92 (09-11-13), soc12r (09-11-13)
Στα 15 παραλίγο να το πάρω εγώ τα Χριστούγεννα αλλά δεν είχε φύγει το Ζ τότε...
Έβγαλε εύκολα ένα 5άληρο ο Σιοκο.εκόλης...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη deepBLUE : 13-11-13 στις 00:13 Αιτία: Σιοκοξεκόλης
Detailing Madness
συγνωμη που σας διακοπτω κυριοι αλλα να ξεκαθαρίσουμε ένα θεμα που έχετε ανοιξη και λετε ένα σωρο ανακρηβιες.1 το μ3 ηταν δικο μου και τα λεφτα τα εβαλα εγω στην τσεπη και όχι ο σιοκολης.2 το αμαξι το αγορασα εγω με 18400χλμ και πιστεψτε με δεν γυρισα χλμ ουτε εγω ουτε ο σιοκολης.3 εάν δεν σας έκανε στην τιμη δεν υπαρχη λογος να κακοχαρακτηριζετε ενα αμαξι και ένα μαγαζι εγω τοσο το εκρινα ότι αξίζει και τόσο το πουλησα.4 εσείς οι 3 που κάνετε τους πονηρούς περάσατε και το είδατε και σας φυγανε τα α........α αλλά το τσαι δεν πίνετε με τα ματια κυριοι.5 άλλο το δεν με φτανουν τα χρημματα να το αποκτήσω και άλλο οι ένα σωρο αερολογίες και υ βρεις που ειπώθηκαν εδώ μέσα.Αυτα ειχα να σας πω,μπορειτε να συνεχισετε το θαψιμο και τις ξερολιες σας.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.ευχαριστω.
RallyArt (12-11-13)