και αυτο του λεωνιδα αλλα ακομα και το ccleaner εχει μεσα δικο του uninstaller.
και αυτο του λεωνιδα αλλα ακομα και το ccleaner εχει μεσα δικο του uninstaller.
BILL007 (19-04-14), Leonidas_E39 (17-04-14)
Για να δείς τα δικαιώματα του χρήστη σου θα πάς control panel-->user accounts,
ή πολύ ποιο απλά δές, άν όταν κάνεις δεξί κλικ σε κάποιο εκτελέσιμο υπάρχει η επιλογή run as admin.
Εάν δεν έχεις δικαιώματα admin κάνε restart και πάτα συνεχόμενα F8 προκειμένου να μπεις σε safe mode,
εκεί σίγουρα θα έχεις πρόσβαση στον Admin Account, οπότε θα μπορέσεις να κάνεις δουλειά από εκεί.
BILL007 (19-04-14)
ενταξει το τσεκαρα!! εχω δικαιωματα admin!! τωρα εχω αλλο προβλημα.. δεν μου κανει uninstall καποιο προγραμμα της apple, κολλαει στην αναμονη.. τι να πω ρε γαμωτο αρχιζω και χανω την υπομονη μου..
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
παιδια οκ τα απεγκατεστησα τα προγραμματα της apple.. απλα κολλουσαν πολυυυυ ωρα μεχρι να σβηστουν τελειως.. τωρα προτεινετε να ξανα εγκαταστησω το itunes και να πατησω στο ανοιγμα run as administrator ? τι θα πρεπει να κανω μετα ?

καλημερα σε ολους!!! τελικα πως μπορω να καθαρισω τον υπολογιστη μου απο τους drivers του itunes? απο το programs and features τα εβγαλα ολα οσα ειχαν σχεση με apple, υπαρχει και κατι ακομα που θα πρεπει να κανω ? επισης θα ηθελα εαν ειναι ευκολο να μου πει καποιος τι διαφορες εχουν τα ipad mini πρωτης γενιας και των μετεπειτα γενεων επειδη ψηνομαι να παρω ενα και δεν ξερω τι να επιλεξω. οπως και η retina τι ακριβως ειναι που το λενε ολοι στις αγγελιες ? ευχαριστω !!
Aν μπορεις ριξε και μια ματια στα program files μην υπαρχει καποιος φακελος.
επισης εαν μπορεις ριξε και μια ματια στην registry.
Τρεξε και το cccleaner.
θα εισαι οκ μετα απο σκουπιδακια το οποια δεν επηρρεαζουν και καθολου.
ok ετοιμο νομιζω.. τωρα κατεβαινει ξανα το itunes και θα δουμε αν θα φτιαξει τελικα!