Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Κατάργηση Πανεπιστημιακού ασύλου

Ψήφισαν
88. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Να συνεχίσει να υπάρχει το Πανεπιστημιακό άσυλο

11 12,50%
  • Να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό άσυλο

77 87,50%
Σελίδα 22 από 35 ΠρώτηΠρώτη ... 12202122232432 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 211 έως 220 από 364

Θέμα: Η κατάσταση στα ΑΕΙ και το Πανεπιστημιακό άσυλο

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν αμφισβητεί κανείς τις θυσίες που κάνατε για να εισαχθειτε στα Ελληνικά πανεπιστήμια, ούτε τη θέληση σας για πρόοδο . Το Εθνικό συστημα ανώτατης εκπαίδευσης κρίνουμε το οποίο είναι για γέλια, με γελοιους καθηγητές (με ελάχιστες εξαιρέσεις), γελοίες υποδομές και με ένα κόστος τεράστιο, σίγουρα υψηλότερο από πολλά τοπ ιδρύματα του εξωτερικού. Και έχουμε κάθε δικαίωμα να το κρίνουμε γιατί έχουμε το διπλάσιο της ηλικίας από πολλούς φοιτητές εδώ μέσα όπως και την απαιτούμενη εμπειρία και μέρος των φόρων που πληρώνουμε εδώ και 20 χρόνια πανε σε αυτό το άχρηστο ΣΥΣΤΗΜΑ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 27-08-11 στις 20:15

2. The Following 2 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

Kostas_1 (28-08-11), Stathis (27-08-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο panos90 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το imperial ειναι απο τα καλυτερα παγκοσμιως.. σαν να λεμε MIT..

Αυτο που δεν λεει κανεις ειναι οτι το imperial ποτε δεν θα επαιρνε καποιον που απετυχε στο ελληνικο συστημα.. Δηλαδη ειχε χαμηλο Μ.Ο στο απολυτηριο του..

Στο παραδειγμα του Αρη, ο αδερφος του ειχε επιτυχει σε Ελληνικο ΑΕΙ.. (δηλαδη ενας Μ.Ο απο 18 και πανω).. οποτε αυτο λεει κατι..

Επισης ακομα περισσοτερα λεει οτι με πτυχιο ΑΕΙ και βαθμο λιαν_καλως μπορεις να κοιτας στα top του κοσμου αν θες να κανεις master.. (αυτο λεγεται αναγνωριση επιπεδου σπουδων)

Η δευτερη ευκαιρια που λετε θα δωθει απο πολυ κατωτερα πανεπιστημια της Αγγλιας , τα οποια βρισκονται σε πολυ χαμηλοτερο επιπεδο απο τα ελληνικα ΑΕΙ (αντικειμενικη αξιολογηση - δειτε rankings..)..

Σε αυτο το σημειο υπαρχει αντιπαραθεση με τους Ελληνες πολυτεχνιτες..

Οτι δηλαδη μαθητες πανε εξω με βαθμο απολυτηριου 14 (τυχαιο παραδειγμα) , τους παιρνουν στο πανεπιστημιο university of βαλεοτιονομαθες και γυρνανε Ελλαδα ζητωντας τα ιδια δικαιωματα με αυτους που πραγματικα κουραστηκαν και εμαθαν 5 πραγματα....
    Το Imperial Πάνο μου ζήτησε βαθμό πτυχίου 7.2 από το ΕΜΠ. Την ίδια στιγμή γίνονταν δεκτοί Έλληνες που απέκτησαν bachelor σε επαρχιακά πανεπιστήμια της Αγγλίας με βαθμό πολύ κοντά στη βάση. Είναι λίγο σχετικά τα πράγματα...

Το ξαναλέω: Τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι καλά. Θα ήταν από τα καλύτερα στον κόσμο αν δεν υπήρχε η πολιτικοποίηση και η διαφθορά. Τα πανεπιστήμια πρέπει να βγάζουν επιστήμονες και όχι συνδικαλιστές, Παπαρήγες Δαμανάκηδες κλπ. Και το κάνουν, αλλά όχι στον βαθμό που πρέπει. Τα καλύτερα μυαλά φεύγουν έξω για να ανοίξουν πανιά και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους ενώ οι υπόλοιποι σπουδάζουν δέκα χρόνια κι εν συνεχεία αποκτούν μάστερ και διδακτορικό για να πάρουν μόρια στον ΑΣΕΠ.

4. The Following 3 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

aristent (27-08-11), PANOS-E60 (27-08-11), Stathis (27-08-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδες μην πηγαινουμε στα ακρα.
    Κανεις δεν μιλαει για τους γνωστους αχρηστους που δεν σκαμπαζαν τπτ και με το ζορι περναγαν τις ταξεις στο λυκειο.
    Η κατηγορια αυτη συνεχιζει να ειναι προβληματικη οποτε και στα εκτος Ελλαδας πανεπιστημια "ξεχωριζει", ή το συστημα εξω (αν μπορεσουν να συνελθουν) τους στρωνει μια χαρα....

Μιλαμε για αξιολογους μαθητες, που ή δεν μπηκαν στη σχολη που ηθελαν και γιαυτο πηγαν στο εξωτερικο, ή για ανθρωπους οπως σωστα ο Πανος ανεφερε, που εχουν τελειωσει και εδω και εξω, αξιολογες σχολες.

Αυτοι εχουν αποψη και γνωση και των 2 καταστασεων. Θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον Αρη S8N. Ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα

Rides
    0

Προεπιλογή

εγω φοιτω στο ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ και γουσταρω πολυ και με το ασυλο και με την χαλαροτητα και με ολα.....χεστηκα για τα ξενα πανεπιστημια,,,εζησα την ζωουλα μου παρτυ,ξενυχτια,γκομενες και δεν εχω κανενα αποθημενο ,,και ουτε λυσαω να ρθω στην Ελλαδα οπως πολλοι ελληνες φοιτητες του εξωτερικου για να παρω 2 μερες ανασες ζωης γιατι στο εξωτερικο υποφερω.......και γιατι ειμαι ελληνας και δεν με πειραζει να αργω αλλα να ΖΩ

7. The Following User Says Thank You to GIWRGOSPR For This Useful Post:

giannis_compact (30-08-11)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GIWRGOSPR Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω φοιτω στο ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ και γουσταρω πολυ και με το ασυλο και με την χαλαροτητα και με ολα.....χεστηκα για τα ξενα πανεπιστημια,,,εζησα την ζωουλα μου παρτυ,ξενυχτια,γκομενες και δεν εχω κανενα αποθημενο ,,και ουτε λυσαω να ρθω στην Ελλαδα οπως πολλοι ελληνες φοιτητες του εξωτερικου για να παρω 2 μερες ανασες ζωης γιατι στο εξωτερικο υποφερω.......και γιατι ειμαι ελληνας και δεν με πειραζει να αργω αλλα να ΖΩ
    Οκ φίλε μπράβο. Στα 26 τους άλλοι έχουν πάρει πτυχίο, μαστερς, έχουν τελειώσει και στρατιωτικό (όχι 9 μήνες αλλά καμία 20αρια), δουλεύουν και προσφέρουν στον εαυτό τους και στην κοινωνία. Πολύ καλά κανείς και ΖΕΙΣ αλλά ελπίζω να μην είσαι απ΄ αυτούς που θεωρούν ότι έχουν μόνο δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις προς το κράτος και το κοινωνικο σύνολο και βέβαια ελπίζω να μη σου φταίνε για όλα οι άλλοι όταν τα βρίσκεις μπαστουνια στη ζωή σου.... μαγκιά σου που μπορείς και ζεις και το λες, μπορεί το μέλλον σου να είναι ήδη τακτοποιημενο...Αλλά κάποιοι που δουλεύουν απ΄ τα 25 τους και ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ δε χαίρονται ιδιαίτερα όταν το σύστημα του Πολυτεχνειου σου συντηρεί αυτούς που θέλουν να ζουν και όταν αποφασίσουν μπορεί και να τελειώσουν τη σχολη τους.
    Επίσης καλά θα κανεις να εντάσεις τον εαυτό σου στους νεοέλληνες και όχι στους Έλληνες......τεράστια η διάφορα να ξέρεις. Και επειδή μάλλον δε ξέρεις σου λέω ότι ο Έλληνας ήταν πάντα πολύ εργατικός, πολύ φιλοτιμος και πολύ συνεπής σε όλα του. Ο ωχαδερφισμος είναι πολύ μοντέρνα αντίληψη άσχετα αν είναι πολύ διαδεδομένη.

9. The Following 3 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

deepBLUE (28-08-11), Kostas_1 (28-08-11), Stathis (27-08-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

μπραβο φιλε και εις ανωτερα...
    και εννοω στα παρτυ, τα ξενυχτια και τις γκομενες...
    αφου αυτο σε ενδιαφερει...

οσο για την αργοπορια, εσενα δεν σε πειραζει αλλα ισως πειραζει αυτους που σε περιμενουν, οπως και τα κοροϊδα που πληρωνουν τις σπουδες σου με τους φορους τους...
    αλλα τι να σε νοιαζει, αφου εσυ περνας καλα και γουσταρεις χαλαροτητα, χεστηκες για τους αλλους, ε?

Rides
    0

Προεπιλογή

παιδια στον 7ο χρονο χανεις την φοιτητικη ιδιωτητα και το μονο που στοιχιζεις στο κρατος ειναι μια α4 στην εξεταση τπτα αλλο...μην ακουτε τη λενε στην τιβι οτι οι αιωνιοι επιβαρυνουν.ειναι ψεμα...εχουν χασει οποιαδηποτε διευκολυνση...μονο τον εαυτο τους βλαπτουν

Rides
    0

Προεπιλογή

τα λεφτα π δινει το κρατος ειναι απιστευτα λιγα.περσυ το παιδαγωγικο της πατρας ειχε αναστειλει τη λειτουργια του για 10 μερες επειδη δ ειχαν λεφτα και πολλα παιδια ταλαιπωρηθηκαν με τισ πρακτικες.. 3τις100 απο το αεπ απο τα χαμηλοτερα..https://www.tovima.gr/relatedarticle...le/?aid=221037 αν φυγουν τα κομματα και δωθουν λιγα χρηματα ακομα το ελ. θα παρει τα πανω του...το λεω με το χερι στην καρδια κ το πιστευω...ολα γινονται για να καταργηθει στο τελος η 'δωρεαν' παιδεια και να ερθουν τα κολεγεια...οπως εσκεμμενα υποβαθμιζουν το κεντρο της αθηνας για να γινουν μολ σε λιγα χρονια ετσι γινεται κ με το ελ.πανεπιστημιο

Rides
    0

Προεπιλογή

Πρωτον δεν ξερω το αν σε κανει πατριωτη το να πηγαινεις 20 μηνες στον στρατο και αν εισαι ρομποτακι στην ζωη σου...Βεβαια ανηκεις στην γενια που κατεστρεψε την Ελλαδα και για την νεολαια δεν εμεινε κανενα ΟΝΕΙΡΟ και Ελπιδα.Η γενια σου κατεστρεψε το δημοσιο,το συνταξιοδοτικο,τις εργασιακες σχεσεις,την αγροτια.Κανονικα η γενια σας θα επρεπε να ειχε σκυμμενο το κεφαλι και να μην λεει κουβεντα για την νεολαια....

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πρωτον δεν ξερω το αν σε κανει πατριωτη το να πηγαινεις 20 μηνες στον στρατο και αν εισαι ρομποτακι στην ζωη σου...Βεβαια ανηκεις στην γενια που κατεστρεψε την Ελλαδα και για την νεολαια δεν εμεινε κανενα ΟΝΕΙΡΟ και Ελπιδα.Η γενια σου κατεστρεψε το δημοσιο,το συνταξιοδοτικο,τις εργασιακες σχεσεις,την αγροτια.Κανονικα η γενια σας θα επρεπε να ειχε σκυμμενο το κεφαλι και να μην λεει κουβεντα για την νεολαια....
    Μάλλον στη γενιά του πατέρα σου απευθύνεσαι αν είναι 55-60 χρόνων....και απ΄τα γραπτά σου και τα πιστεύω σου μάλλον δεν έχω άδικο χωρίς να θέλω να προσβαλλω τον άνθρωπο μιας και μου είναι παντελώς άγνωστος. Αν μου έλεγες ότι έχετε 4-5 συγγενείς που δουλεύουν στο Δημόσιο θα σου ζηταγα και 6 νούμερα για το τζοκερ.

15. The Following User Says Thank You to Nikos For This Useful Post:

Stathis (27-08-11)

Σελίδα 22 από 35 ΠρώτηΠρώτη ... 12202122232432 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP