Απουσία και εγώ διότι ο αδερφός μου με 2 φίλους πρότειναν βόλτα με τις μηχανές Ταξιάρχη οπότε το προτίμησα..
Λεω όταν με έπαιρνες τηλ. δεν είχα καθόλου σήμα, ήμασταν πάνω στα βουνά της Βαρβάρας προς Ολυμπιάδα..
Απουσία και εγώ διότι ο αδερφός μου με 2 φίλους πρότειναν βόλτα με τις μηχανές Ταξιάρχη οπότε το προτίμησα..
Λεω όταν με έπαιρνες τηλ. δεν είχα καθόλου σήμα, ήμασταν πάνω στα βουνά της Βαρβάρας προς Ολυμπιάδα..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Leonidas_E39 (26-08-13)
Σαββατο και 11:30 στο λεζαμι στα καρφουρ μακεδονια στον φοινικα.
Θα εχουμε παρεα τον φιλο μας τον νικο ολ ροουντ.
sympether with chiefτης
Μέσα!
Απων εχω υπηρεσια θα κοιταξω να την αλλαξω αμα ειναι.
Συγγνωμη Θωμα αλλα το συγκεκριμενο μαγαζι μονο σωστο δεν ειναι.Τελευταια φορα που πηγα με την αρρα/κια μου και παρεα να πιουμε το ποτο ηταν ατομικη βομβα και οσο για τον καφε νερωμενος μεχρι αιδιας.
Στο σκηνικο με το ποτο πηγαν να με βγαλουν τρελλο και μαλιστα ο υπευθηνος πηγε να πουλισει τσαμπουκα.γυρναω το ποτο πισω και παω στην μπαργουμαν
-Πιες λιγο με ενα καλαμακι σε παρακαλω
-Δεν γινεται....απαγορευεται.
-Οπως και οι μπομπες αλλα αλλο αυτο.Φωναξε τον υπευθηνο.
-Χαιρεται....υπαρχει καποιο θεμα?
-Ναι.Θελω να μου αλλαξετε το ποτο.
-Γιατι?
-Γιατι μεσιε αν ηθελα βομβα θα πηγαινα στο Νταλιπη απεναντι.
-Καλα εισαι σοβαρος?Εμεις ειμαστε σοβαρο μαγαζι
-Πρωτον δεν με ξερεις απο εχτες για να μου μιλας στον ενικο τυπε και δευτερον τα πραγματα θα σοβαρεψουν αμα φωναξω σδοε χημεια και δεν συμμαζευεται.ΛΟΙΠΟΝ αλλαξε μου το ποτο να τελειωνουμε και μη δυσκολευεις την θεση σου.
-Αντε να σου βαλω αλλο να δουμε τη θα καταλαβεις.
(Παει πισω απο τον παγκο η αλλη για να ξαναβαλει)
-Κοπελια δεν καταλαβες....μπροστα μου θα το βαλεις.
Τελικα βαζουν αλλο και ηταν κανονικη βοτκα.Το αλλο ποτηρι το μαζεψαν καπου στην ακρη.
Αν θελετε μπορουμε να μαζευομαστε Κρηνη...ιδεα ριχνω.
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου
Την Δημοκρατία δεν την δικαιούμαστε, πρέπει να την αξίζουμε!
https://www.youtube.com/watch?v=wasYNNfnfVE
Tsik.D. (28-08-13)
Ένα καφέ θα πάμε να πιούμε. Ούτε για μπόμπες, ούτε για ποτά, ούτε για βραδυνη εξοδο.
Το να πάμε κρηνη μια κουβέντα είναι. Ο Νίκος χρειάζεται μέρος με άνετο πάρκινγκ για να μην ζοριστεί με το μπες βγες.
Χαλάλι αν δεν πιούμε τον τέλειο καφέ μια φορα.
Προτείνετε μέρη με άπλετο πάρκινγκ. Στο βενζινάδικο είπαμε δεν πάμε άλλο, τουλάχιστο για αυτή τη φορά μας ενδιαφέρει πρώτα η άνετη στάθμευση και μετά όλα τα υπολοιπα.
sympether with chiefτης
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου
Την Δημοκρατία δεν την δικαιούμαστε, πρέπει να την αξίζουμε!
https://www.youtube.com/watch?v=wasYNNfnfVE
Αν θέλετε παίζει το Cosmos. Το Tothelo το έχει φίλος.