απλά θεϊκό. ..
απλά θεϊκό. ..
M3 E46 PoWeR
Stig said for the M3: " It was such a gem I wanted to kiss the designer."
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 13-11-12 στις 23:14
αντε γεια...
Μαγικο..
aristent (14-11-12), Bitz (14-11-12), fanisk (14-11-12), GiannisRob (14-11-12), hades7 (14-11-12)
hades7 (14-11-12)
Πολύ ωραίο και το αγαπημένο μου ειναι το κονκισταδορ κινγκ κορτεζ χρόνο που είχε ποσταρει ο σάρκυς νομίζω κάπου πίσω σε αυτήν την εταιρία
αντε γεια...
Kostas_1 (14-11-12)
hades7 (14-11-12)
Η ταπεινή μου άποψη είναι πως η κορυφαία τριάδα δεν αλλάζει εδώ και εκατονταετία: Vacheron Constantin - Audemars Piguet - Patek Philippe.
Υπάρχουν και άλλες εξαιρετικές εταιρείες, όπως IWC που προσωπικά λατρεύω και θεωρώ ότι απλά είναι ένα κλικ πιο κάτω μονάχα, αν δεν τους έχει σχεδόν φτάσει. Και άλλες που αναφέρατε, αλλά η τριάδα δεν αλλάζει.
Οι Ιάπωνες είναι άλλη φάση. Βρίσκεις πολύ καλά ρολόγια σε χαμηλή τιμή, πολύ καλύτερα από αντίστοιχης τιμής ευρωπαϊκά quartz. Κάποια Citizen, Seiko είναι απλά εξαιρετικά.
Μεγάλος έρωτας το Seiko Ananta Spring Drive Moon Phase, κατ' εμέ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα ρολόγια στην κατηγορία των 4.000 ευρώ. Ίσα ίσα που προσωπικά μου φαίνεται καλύτερο.
Μιας και συζητάμε για ρολόγια, το δικό μου και παράλληλα πρώτο ρολόι που αγόρασα, ένα Stowa Marine Automatik:
Δεν χορταίνω να το φοράω..!
επειδη το θεμα ειναι αρκετα ενδιαφερον και κριμα να μενει μονο σε φωτο πανακριβων ρολογιων θα ηθελα να το φουντωσω λιγο...
υπαρχουν σχολες ωρολογοποιας σε πολλα κρατη και αναμφιβολα η ελβετικη θα κατεχει παντα τα πρωτεια, ομως με ποια κριτηρια εμεις κρινουμε την αξια ενος ρολογιου?
η τιμη ή το marketing ειναι αντικειμενικο κριτηριο?
η πιστοτητα της ακριβειας σε αυτοματους μηχανικους μηχανισμους? οποιος εχει αυτοματο ρολοι ξερει ποσο απογοητευτικη ειναι,θελει ειδικη μεταχειριση.
Ενταξει ο σχεδιασμος της κασας κλπ και αν αρεσει σε καποιον ειναι εντελως υποκειμενικο.
Το status symbol ειναι και αυτο ενα αλλο μεγαλο θεμα προς συζητηση,
ομως με ποιο τροπο μπορει να εκτιμηθει αντικειμενικα η αξια ενος ρολογιου?