Εξαρτάται το χρώμα Αντρέα..
![]()
Εξαρτάται το χρώμα Αντρέα..
![]()
Για τις ζαντες με ενδιαφερει κ εμενα!!!
Ι donut understeer...
tokiko (05-12-13)
Επειδη το εψαξα λιγο παραπανω, αν θελει καποιος να βαψει το αμαξι του σιγουρα δν το κανει μονο με τα spray.. εκτος του οτι θα θελει μια παλετα τουλαχιστον απο τετοια spray το αποτελεσμα δν θα ειναι σωστο ουτε ωραιο. Μα θα σταξει, μα σε καποιο σημειο δν θα περασει σωστη ποσοτητα η ο ιδιος αριθμος περασματων κ στο τελος οταν στεγνωσει θα ειναι ενα χαλι.. Και μετα τζαμπα τα λεφτα κ ο κοπος!
Οσον αφορα την αντοχη γενικοτερα σε οσα βιντεο εχω δει κ σε φορουμ που εχω διαβασει αντεχει κ πιεστικο κ βουρτσες! Αν καποιος θελησει αργοτερα να το αφαιρεσει μπορει να το κανει χωρις να δημιουργησει προβλημα στην βαφη του αυτοκινητου απο κατω. Οταν στεγνωνει γινεται ακριβως το ιδιο με την μεβρανη, αφαιρειται ολοκληρο σε μικρα η μεγαλα κομματια. Απλα το θεωρω λιγακι καλυτερο απο την μεμβρανη γιατι οταν πεταγεται ψεκασμενο "καθεται" καλυτερα στην λαμαρινα. Γνωμη μου ειναι αυτη βεβαια, μπορει να κανω κ λαθος.
Η καλυτερη δουλεια γινεται με το ειδικο μπιστολι που χρησιμοποιουν κ στα φανοποιια. Απλα χρειαζεται σωστη αναλογια μαζι με το αναλογο διαλυτικο. Θελει λιγο ψαξιμο, γιατι πηγαινει αναλογα με το μεγεθος του αυτοκινητου οπως κ με το ποσες φορες-στρωματα θα περασει κανεις το αυτοκινητο μεχρι το επιθυμητο αποτελεσμα.
Ελπιζω να βοηθησα λιγακι οποιον ενδιαφερεται. (μεσα σε αυτους κ εγω γιατι θελω να το κανω στο δικο μου καποια στιγμη!)![]()
Απότι κατάλαβα Mr sonik πρέπει να είναι κάτι σαν το slime που είχαμε παλιά...
Αντη να μονώσεις όλο το αμάξι το περναγες με πιστόλι και μονωνες μόνο γύρω από την περιοχή που εβαφες οταν τελειωνες επλενες το αυτοκίνητο και όλα ok!
Αυτό φυσικά δεν διαλύεται με νερό αλλά σαν πέρασμα θα είναι το ίδιο.
Καπως ετσι μπορεις να το πεις. Μονωνεις τα παραθυρα η τα φαναρια πχ κανεις δουλεια κ οταν τελειωσεις καθεσαι με αρκετη υπομονη να το αφαιρεσεις γιατι δν βγαινει κ ευκολα. Απλα πρεπει να προσεχεις να μην εχει ενωθει το χρωμα ας πουμε που ειναι στο φαναρι με τον προφυλακτηρα, γιατι αν πας να τραβηξεις την μεμβρανη απο το φαναρι κ υπαρχει ενωση θα ξηλωσεις κ τον προφυλακτηρα κ μετα αντε παλι βαξιμο..
https://www.youtube.com/user/DipYour...?feature=watch
εχει πολλα βιντεο..
Εχω βαψει ετσι ολο το πολο μονος μου.Ειναι αριστο προιον, εχει τεραστια αντοχη.βαζω το αμαξι σε βουρτσα και δεν παθαινει τιποτα.γενικα ειναι η απολυτη λυση για καποιον π εχει ενα δευτερο αμαξι παλιο για καθεμερα και δεν θελει να μπλεκεται με αλοιφες και κερια.Για σωστη εφαρμογη πρεπει να ξεμονταριστουν ορισμενα πραγματα απο το αμαξι.Πχ στον προφυλακτηρα μπροστα και συγκεκριμενα στις ακρες μπορει να ξεφλουδισει.Αν βαψεις εστω και λιγο απο μεσα μετα δεν υπαρχει θεμα ακριβως γιατι δενει το χρωμα.Εμενα μου βγηκε 200 ¤ ολο το αμαξι.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
Την Δημοκρατία δεν την δικαιούμαστε, πρέπει να την αξίζουμε!
https://www.youtube.com/watch?v=wasYNNfnfVE
υπαρχει καποιο σημειο πωλησης Αθηνα να παρουμε για δοκιμη ή οταν ανεβω θεσσαλονικη να παρω απο τον ντιλερ εκει?
Παντα μιλαω για 1-2 σπρευ(οχι τενεκε) σε οσο το δυνατον καλυτερη τιμη.
Θα κοιταξω και ebay αλλα δε ξερω αν θα χω θεμα λογω οτι ειναι υγρο
Πηρα χθες απο Θεσσαλονίκη εγω......15e.ειχε 70 ατομα λιστα να τους τα στειλει αντικαταβολή.
Χρήστο εχει και στην Αθήνα αντιπρόσωπο.
katsaraios (08-12-13)