Ψυγείο από τι αμάξι έχεις;
Ο κώστας (bassakos) αν θυμάμαι έχει από ένα diesel (ίσως γιαυτό να σέρνεται το όχημα) το οποίο είναι χτήνος.
Bassakos (21-07-12)
σωστα θυμασε απο Diesel ειναι
του Νικου αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι hercules
οπως ειπε και ο Μηχαλης (Mike21) ενα μεγαλο (ή δυο μικρα) Spal και καθαρισε!
Τώρα που το σκέφτομαι δεν νομίζω να λυθεί εύκολα το θέμα αν έχεις πρόβλημα και με το μεγάλο ψυγείο από τον ηρακλή, γιατί το αμάξι όταν τρώει τα ζόρια το μοτέρ είναι πλάγια, οπότε και το ψυγείο δεν βλέπει όλο, φρέσκο αέρα.
Σε άλλα φόρουμ εξωτερικού με το μοτέρ σου δεν έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα;
Όσο για τα fuel cuts η μόνη λύση είναι να ανοίξεις τεπόζιτο και να παίξεις με τα διαφράγματα. Αν και αυτό το έχω ακούσει μόνο σε pre facelift αμάξια (το δικό σου, το δικό μου (γιατί εγώ είμαι στριφτερός, το έστριβα μπιφορ ιτ γουοζ μέινστριμ) και του bassakos), μήπως έχει διαφορετικό part number το τεπόζιτο;
μετα απο σχετικο τσεκαρισμα που εκανα , τα preface με τα facelift
εχουν τον ιδιο παρτ-ναμπερ
ps: Facelift ειναι το δικο μου Λευτερη ! εχεις παει και βολτα παναθεμα σε! αχ!
https://bmwfans.info/parts/catalog/E...taching_parts/
https://bmwfans.info/parts/catalog/E...taching_parts/
new infos...
1) το αμαξι μου εμεινε απο τρομπα (βενζινης)...που πολυ πιθανον και να ειναι ο κυριος αιτια που δεν πηγαινε στην πιστα..οπως επρεπε...
2) φτιαχτηκε η θερμοασπιδα απο κατω..
3) η κρεμαγιερα ειχε χασει κατι λαδια...και τα ακουσε ο μηχανικος καλα γιαυτο...
4) ευθυγραμιστηκε το αμαξι ψιλοσωστα..και ψαχνω για coilover αλλα δεν φερνει κανεις....οποτε απο εξω μαλλον
alexk (30-07-12), Panos 316T (30-07-12), S8N (30-07-12)
Λυσεις υπαρχουν για το ρεζερβουαρ...Η μια ειναι πρωτογονη και η αλλη ακριβη...Η πρωτογονη ειναι να το κοψεις στα δυο και να κρατησεις το μισο και να μη μενει ποτε(ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ) και η ακριβη ειναι να αγορασεις ενα σωστο αγωνιστικο ρεζερβουαρ...Οσο για τη θερμοκρασια,ψαξε για βεντιλατερ απο mini cooper και θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος...Το 2ο βεντιλατερ σε τετοιες συνθηκες ειναι must...
Απορια:τι διαστασεις εχει το ψυγειο σου?
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
nik200 (31-07-12)
Νικο, ελα στον επομενο καφε με το αμαξι, να βγαλουμε σχεδια! σχεδια καταστροφης!!!