Σελίδα 215 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 115165205213214215216217225265315 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 2.141 έως 2.150 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ θέλω ανταποδοτικοτητα πρώτα. Να πάνε να βγάλουν τα μάτια τους με τους φοροφυγάδες. Κοινός στα @@ μου. Εγώ θέλω να έχω τις ανάλογες παροχές για αυτά που πληρώνω και άμα θέλουν ας τους αφήνουν κιόλα τους καρχαρίες.

Αντε γιατί το κουράσαμε. Πληρώνω, θέλω αντίκρισμα. Τελος.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (12-03-15), fast-enough (13-03-15), paganis (11-03-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω και τώρα διαπιστώνω την ηττοπάθεια που μας διακατέχει σαν λαό. Ηττοπάθεια από εκδικητικοτητα. Τι και αν πετάω τα λεφτά μου, με νοιάζει να πιαστούν οι φοροφυγάδες και να τιμωρηθούν.

Είσαι εσύ δλδ, το κρατος και ο φοροφυγας. Το κρατος σου λέει ότι πρέπει να πληρώσεις εσύ το μάρμαρο με επιπλέον φόρο μειώνοντας ταυτόχρονα τις μηδαμινές παροχές, επειδή ο άλλος δεν πληρώνει. Μια ωραία μέρα, σου λέει ότι θα κάνει το παν να τον πιάσει και να τον τιμωρήσει, αλλά εσύ συνέχιζε να πληρώνεις μέχρι να γίνει αυτό.

Τι λέτε ρε μλκς. Πρόβλημα του κράτους και όχι δικό μου οι φοροφυγάδες του.
    sympether with chiefτης

/

4. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (12-03-15), paganis (11-03-15)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ολα οκ παιδια !!!
    Τελικά η τρόικα μετονομάστηκε σε Brussels group !!!!
    Άνοιξαν οι δρόμοι της ανάπτυξης !!!
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

6. The Following 5 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

chrisgiapz3 (12-03-15), doctore (11-03-15), Konstantinos E60 (11-03-15), scania124 (11-03-15), Thomelef (11-03-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

https://www.trelokouneli.gr/mono-4-v...ka-aftokinita/

Χαχαχαχα!!!ιδεολογοι του πρωκτου, παχιά λόγια για χαζοχαρουμενους Έλληνες.

Πάρτε το χαμπάρι και ξυπνήστε, τα ίδια Σκατα είναι και τουτοι. Μα εντελώς τα ίδια. Βάλτε και το βίντεο από την πρώτη ομιλία του τσιπρα που κάνει για πρώτη φορά την ανακοίνωση. Αν θυμάμαι καλά, παραπάνω από 4 άτομα χειροκροτουν. Χαχχαχαχαχαχαχα...
    sympether with chiefτης

/

8. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

paganis (11-03-15)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διαβάζω και ξαναδιαβάζω και τώρα διαπιστώνω την ηττοπάθεια που μας διακατέχει σαν λαό. Ηττοπάθεια από εκδικητικοτητα. Τι και αν πετάω τα λεφτά μου, με νοιάζει να πιαστούν οι φοροφυγάδες και να τιμωρηθούν.

Είσαι εσύ δλδ, το κρατος και ο φοροφυγας. Το κρατος σου λέει ότι πρέπει να πληρώσεις εσύ το μάρμαρο με επιπλέον φόρο μειώνοντας ταυτόχρονα τις μηδαμινές παροχές, επειδή ο άλλος δεν πληρώνει. Μια ωραία μέρα, σου λέει ότι θα κάνει το παν να τον πιάσει και να τον τιμωρήσει, αλλά εσύ συνέχιζε να πληρώνεις μέχρι να γίνει αυτό.

Τι λέτε ρε μλκς. Πρόβλημα του κράτους και όχι δικό μου οι φοροφυγάδες του.
    Επειδή λοιπόν πληρώνει ο καθένας τα σπασμένα του άλλου που φοροδιαφεύγει, το θέμα δεν αφορά το κράτος μόνο αλλά όλους μας.

Ανταποδοτικότητα πρέπει να υπάρχει, για την ακρίβεια σοβαρές υποδομές και υπηρεσίες, όχι μάλιστα μόνο για όσους πληρώνουν φόρους αλλά και για όσους φοροαπαλλάσσονται λόγω χαμηλού εισοδήματος.
    Αλλά μην κοροϊδευόμαστε λέγοντας ότι το κάθε λαμόγιο που βγάζει εκατομμύρια μαύρα το κάνει γιατί δεν έχουμε για παράδειγμα σωστή υγεία ή οδικό δίκτυο.
    Και σε κράτος πρότυπο να ήταν, αν ήξερε ότι μπορεί να'κονομάει ασύστολα χωρίς καμια συνέπεια, θα το έκανε άνευ τύψεων.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

10. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

ghost-rider (12-03-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

ρε φίλε συγνώμη κιόλα, αλλά γιατί πρέπει να με νοιάζει εμένα τι κάνει το κράτος με "τους άλλους"

είμαι εγώ και έχω 2 πελάτες. έναν καλό και έναν παταχτσή. τον δεύτερο δεν μπορώ να τον διώξω για διάφορους λόγους. πιάνω τον καλό λοιπον και του λέω ότι πρέπει να του αυξήσω τις τιμές στα προιόντα κατά 30-40%, επειδή ο παταχτσής δεν με πληρώνει και μοιραία θα κλείσω. του σκάω του καλού πελάτη κάθε χρόνο και το παραμύθι ότι αυτή τη χρονιά θα την βάλω στη θέση του, αλλά μέχρι τότε πάρε άλλο ένα 10% κεφαλιά.

λοιπόν. το ότι δεν υπάρχουν ποινές, είναι ευθύνη του κράτους και όχι δική μου. το ότι δεν υπάρχει ελεγκτικός μηχανισμός, είναι πάλι ευθύνη του κράτους. το ότι δεν υπάρχει διάθεση για να δουλέψει έστω και ο παραμικρός μηχανισμός, είναι πάλι δική του ευθύνη. εγώ δεν φταίω πουθενά και κάνω ότι μου αναλογεί. κουράστικα λοιπόν να ακούω ότι κάποτε θα πιάσουν τους κλέφτες και τότε θα ελαφρυνθώ. για την ακρίβεια, τους κάνω την χάρη να τους τα χαρίσω και να ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου. αλλά πο'δω και πέρα, θέλω όταν πάω στο ΙΚΑ, ο υπάλλυλος να είναι απίκο να με εξυπηρετήσει. θέλω να βλέπω τους κάδους που βρίσκονται στο σπίτι μου κάθε πρωί να είναι άδειοι και όχι με 15 στοίβες σκουπίδια ΕΞΩ απο αυτούς. θέλω σε οποιαδηποτε υπηρεσία να τελειώνω την δουλειά μου σε 15 λεπτά και να μου λένε και ευχαριστώ όταν τελειώνω έχοντας ακουμπήσει τα λεφτά μου στο ταμείο. θέλω παιδεία αντάξια με αυτήν που καλούμαι τώρα να πληρώνω για το παιδί μου. θέλω λάμπες στον δρόμο του μαγαζιού μου και 5 κάδους να τους αδειάζει ο δήμος 2 φορές την εβδομάδα (με 800¤ το μήνα δημοτικά τέλη, νομίζω το δικαιούμαι) και άλλα πολλά.

οπότε λοιπόν, αν δεν μπορεί το κράτος να μαζέψει λεφτά, πρόβλημα του. δεν θέλω να γίνει και δικό μου. στο κάτω κάτω, δεν θέλω τις παροχές του ρε φίλε. θέλω να πληρώσω αλλού, σε κάποιον ιδιώτη που θα με εξυπηρετήσει όπως θα ήθελα. να πάω στο ιδιωτικό νοσοκομείο, να στείλω το παιδί μου στο ιδιωτικό σχολείο, να νοικιάζω κάδους για τα σκουπίδια κοκ.

όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί ντε και καλά μας έχουν περάσει το μύνημα ότι δεν πληρώνει ο άλλος πρέπει να πληρώσεις εσύ. και εμείς να το δεχόμαστε. η σωστή κίνησ είναι να πούνε όλοι, πάρτε τα @@ μας. μέχρι να τους πιάσεις και να ισσοσταθμίσεις εισφορές έναντι παροχών, δεν θέλουμε να σου δίνουμε λεφτά.

γιατί επιμένετε ότι πρέπει να πληρώνουν τα κορόιδα, δεν μπορώ να το καταλάβω. μας δουλεύουν 2 κλέφτες (κράτος - φοροφυγάδες) ψιλό γαζί, ο ένας μας το παίζει κολλητός λέγοντας ότι είναι με το μέρος μας και ότι θα τον γ@μ....σει τον τρίτο και εμείς σκύβουμε το κεφάλι και λέμε οκ...

απαράδεκτο.
    sympether with chiefτης

/

12. The Following 5 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (12-03-15), doctore (12-03-15), Leonidas_E39 (12-03-15), paganis (12-03-15), Panmilios (12-03-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

sympether with chiefτης

/

14. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Konstantinos E60 (12-03-15), Leonidas_E39 (12-03-15), Ptboul (12-03-15)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και όταν τελειώσουν και αυτά που μένει να μπει χέρι ??

16. The Following User Says Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

chrisgiapz3 (12-03-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και όταν τελειώσουν και αυτά που μένει να μπει χέρι ??
    στους φοροφυγάδες...
    sympether with chiefτης

/

18. The Following 5 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (12-03-15), doctore (12-03-15), Konstantinos E60 (12-03-15), Kostas_1 (12-03-15), nikos1400 (12-03-15)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

καποιοι λενε οτι βαφτιζουν το κρεας ψαρι και αλλαζουν τα ονοματα?
    Αλλοι σε επιπεδο υπουργων πουλανε ειρωνια βλεπε σοιμπλα που ας σημειωθει οτι εχει βγαλει ολη του την εμπαθεια για την Ελλαδα και εχει ξεκινησει ενα"πολεμο" που δεν εχει προδιαγεγραμμενο τελος, μπορει να τον περιμενουν εκπληξεις...
    Αυτο βεβαια δεν καθησε κανενας να το σημειωσει και να στρεψει τα βελη του προς αυτους που βγαζουν ολη τους τη κακια επειδη καποιοι "σηκωσαν " κεφαλι στη υπερτατη ρατσα τους my ass.

Κανενας εδω δεν μιλαει για το θρασος αυτης της σαυρας μαλλον του γκολουμ ειρησθω εν παροδο, που τολμαει και ζηταει μεχρι και την αντικατασταση του Ελληνα Υπουργου των Οικονομικων.
    Ο "ανωτερος" υπουργος που μας εχουν ξεζουμισει και στο παρελθον και τωρα. ρε ουστ!!
    Αρκετα λοιπον, καλα λεει ο Ζουραρης «Πρόκειται περί ληστρικού κράτους. Και βεβαίως, υπενθυμίζω ότι μας έχουν πρήξει τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος οι Γερμανοί

Τωρα αν δεν λεγεται τροικα και λεγεται group εχει σημασια στα ορια της εξουσιας που θα μπορει να ασκει, απο οτι λενε θα ειναι μεχρι επιπεδο τμηματαρχων και διευθυντων οι συζητησεις.

Εδω θα ειμαστε για να δουμε...
    Attached Images Attached Images

20. The Following 4 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

bakalos (12-03-15), Bitz (12-03-15), katsaraios (13-03-15), Ptboul (12-03-15)

Σελίδα 215 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 115165205213214215216217225265315 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP