ενα μεγάλο μπραβο για το μαζεμα που εκανες Νικο.
ενα μεγάλο μπραβο για το μαζεμα που εκανες Νικο.
NickE60 (11-12-10)
δεν τελείωσα ακόμα Άρη. Αν είναι έτσι μαζεμένα γίνεται εύκολα αυτό που λες..
edit: τελειωσε![]()
aristent (11-12-10)
Μπραβο ρε Νικολα!!!!
Πλεον τωρα, οτι επαγγελμα ψαχνουμε, με ενα ctrl+F το εντοπιζουμε αμεσως στη σελιδα.
Nick bmwlover (07-04-12), NickE60 (11-12-10), Thomelef (12-12-10)
Παιδιά καλησπέρα,
Τώρα το είδα και σας στέλνω τα συγχαρητήρια μου για την προσπάθεια.
Είναι σπάνιο οι Έλληνες να συγκροτούν εθελοντικές ομάδες άρα και απλά η σκέψη είναι αξιέπαινη.
Είμαι δικηγόρος με ειδίκευση στο εμπορικό και εταιρικό δίκαιο.
Θα είναι μεγάλη χαρα και τιμή να συνεισφέρω
το προβλημα ειναι οτι ο μπιλ
κανει την θητεια του στα ελληνικα στρατα
κ ειναι κ λιγο κ μακρια (βλεπε Εβρος)!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
εγω αστυνομικος ειμαι στο επαγγελμα αλλα στην υπηρεσια που ειμαι,σας ειμαι τελειως αχρειαστος!
παρολα αυτα οποιαδηποτε συμβουλη χρειαστειτε,εδω ειμαι....
επεισης κανω κατασκευες και συντηρησεις ενυδρειων(γλυκου αλλα κυριως θαλασσινου νερου) και για τους φιλους του φορουμ θα ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ φιλικες οι τιμες...
(και εννοειται οτιδηποτε συμβουλες χρειαζεστε μου λετε γιατι στα πετ σοπ,μονο καλες πληροφοριες δεν θα λαβετε!)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chris z3 : 27-12-10 στις 00:22
Οι ληστες ζητουν η τα λεφτα η την ζωη σου....οι γυναικες απαιτουν και τα δυο........
bill_m3 (27-12-10), deepBLUE (27-12-10), katsaraios (27-12-10), m-power_01 (27-12-10), Vasilis (27-12-10)
γενικος γιατρος ειμαι, οποτε αν μπορω σε θεματα υγειας μπορω να βοηθησω
Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ
ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!
bill_m3 (27-12-10), I_MNL (01-01-14), m-power_01 (27-12-10)
Πατρίδα
Στείλε πμ ή τηλ τι ακριβώς θες...
Sent from my iPhone using Tapatalk
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Παιδιά παίρνω το θάρος να ρωτήσω μήπως έχει κανένας καμιά άκρη στη Eurobank να με βοηθήση με το αμάξι για την μεταβίβαση;![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Φιλαρακια,χρειαζομαι καπιον που εργαζετε σε ΚΤΕΟ και γνοριζει απο διαδικασια ελεγχο σε οχιματα με περαζμενα συστιματα υγραεριου.Εχο μερικεσ εροτησουλεσ και προτιμο να τισ κανο απο κοντα.Αν θελεισει να περασει και απο το σινεργιου μου κερναο οτι γουσταρει.Αν οχι,θα παω να των βρω εγω.Βρισκομαι στο Μενιδι(Αχαρνεσ) και το τηλ.μου ειναι 6971708600-Καλιν.Ευχαριστο προκαταβολικα.