Και όμως φίλε μου έχω στο Cinquecento μου pc... Με ένα κατάλληλο πρόγραμμα (πχ. Centrafuse) έχω ότι μπορείς να φανταστείς απο μουσική, μπορώ να κάνω κλήσεις μέσω του προγράμματος αν συνδέσω τηλέφωνο, να στέλνω sms, να έχω GPS, πληροφορίες για τους δρόμους όπως κίνηση κλπ (αν το υποστηρίζει το GPS φυσικά), κάμερες οπισθοπορίας (αν τοποθετήσεις) και πολλά άλλα πολύ χρήσιμα!
Και το βασικότερο όπως είπα και πρίν με το ελάχιστο κόστος σε σχέση που θα πλήρωνα αντάπτορες τηλεφώνου, GPS συσκευές, άπειρα cd, σβήνε γράφε σε usb stick κλπ ενοχλητικά... Ακόμα και με μια σωστή φύσα συνδέω και το διαγνωστικό και βλέπω τι "σκέφτεται και κάνει" σε real time η ECU μου όταν πηγαίνω κάποιο ταξίδι ή πηγαίνω βόλτα
Κατ' εμέ συμφέρει πάρα πολύ για αυτό και "έριξα" την ιδέα
Η ταμπακιέρα με τα συγκεκριμένα δεν είναι οι λειτουργίες τους, είναι ότι κουμπώνουν κατευθείαν στα Ε46 για αυτό και έχει γίνει ο χαμός απο ότι κατάλαβα.
Σαφώς και ενα car pc είναι απείρως πρακτικότερο, αλλά θέλει πατέντες στην κονσόλα καθώς και ένα χιλιόμετρο καλώδιο.
Για αυτό που λένε τα παιδιά, ξεβιδώνεις δυό βίδες το περνάς και τέρμα, έπαιξε.
Αυτός είναι και ο λόγος που γίνεται χαμός.
το car pc δεν χρειαζεται πατεντα εκτος απο το πλαισιο για την οθονη και φυσικα την καλωδιωση οπως πολυ σωστα ειπε ο Σταματης.
σαν ποιοτητα θα ειναι καλυτερο και πιο ευκολο να αντικαταστησεις κατι που θα χαλασει .
αλλα και σαν τιμη 8α εχεις ανεβει σε ψηλα επιπεδα....αυτο μην το ξεχναμε.
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
παιδια τι εγγυηση δινει?
Ποιόν λές;
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Μόλις μίλησα με τον Αποστόλη, έχουμε και λέμε :
1. Τι μάρκα είναι το μηχάνημα?: ΑΓΝΩΣΤΟ (δεν είναι ούτε dynavin ούτε hualingan....)
2. Θα δουλεύουν τα χειριστήρια από το τιμόνι, bluetooth? : ΑΓΝΩΣΤΟ
3. Τι χρώμα φωτισμού θα έχει?: ΑΓΝΩΣΤΟ
Λοιπόν ο Αποστόλης, αν κατάλαβα καλά, έκανε μια παραγγελία με μια κινέζικη εταιρία που βγάζει ένα μηχάνημα για αυτοκινητάκια μας και περιμένει!
4. Εμείς τι κάνουμε?: ΥΠΟΜΟΝΗ !!!!!!
αααααα καταααααααλαβα πιας΄τ αυγο και κουρευτο δλδ!!!!!απλα εκανε μια παραγγελια η οποια δεν ξερει ουτε ο ιδιος τι ειναι ακριβως!!!!!!μπραβο μπραβο!!!
ΥΓ ΡΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!![]()