Σελίδα 21 από 28 ΠρώτηΠρώτη ... 111920212223 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 201 έως 210 από 275

Θέμα: κομπρεσσορας σε Z3 1.9 M43

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kloukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σκεψου το για τα συνεμπλόκ αλλη μια φορά. Αν βάλεις τα παράκεντρα να ξέρεις οτι το αυτοκίνητο θα ακούει πιο άμεσα και θα διαβάζει τα πάντα στον δρόμο! Μαζι και τις ανωμαλίες! όπου ο δρόμος κάνει νερά το τιμόνι σου θα στρίβει μονοτου και θα τις διαβάζει! Πρεπει ν ακρατάς συνέχεια το τιμόνι, αλλιώς δεν πηγαίνεις ευθεία
    sorry, ήθελα να πω κυματισμούς....
    Εννοώ αυτους που γίνοται απο νταλίκες κατα κύριο λόγο, και είναι σαν ένα κύμα απο άσφαλτο πάνω στην άσφαλτο....

Δεν μετανιώνω που τα έβαλα, απλά ήθελα να στο πω για να το ξέρεις.... Μην τα πάρεις και μετα πεις ωχχχ....

Άντε μεγειες μεγειές

Rides
    0

Προεπιλογή

αντε λευτερη ειναι ετοιμο...ασε τα φρενα....ουτως η αλλως τα ιδια φοραει και το 2λιτρο...

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

οντως ..ειμαι ''σχεδον ετοιμος'', θα βγαλω αλλη μια φορα ,τον κομπρεσσορα..για να φτιαξω την διαρροη που εχει απο την βαση του φιλτρου...θα λειανω καποιες ακμες των βασεων, ισως βαλω και μια πιο χονδρη σωληνα εισαγωγης(για μειωση θορυβου, μπορει και καποιο φιλτρο ηχου)...και πλεον μπεκ και προγραμμα!!! ξεχασα μπηκε και μπαρομετρο.....απο βδομαδα θα εχω και χαλμιτερ πανω!

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    οντως ..ειμαι ''σχεδον ετοιμος'', θα βγαλω αλλη μια φορα ,τον κομπρεσσορα..για να φτιαξω την διαρροη που εχει απο την βαση του φιλτρου...θα λειανω καποιες ακμες των βασεων, ισως βαλω και μια πιο χονδρη σωληνα εισαγωγης(για μειωση θορυβου, μπορει και καποιο φιλτρο ηχου)...και πλεον μπεκ και προγραμμα!!! ξεχασα μπηκε και μπαρομετρο.....απο βδομαδα θα εχω και χαλμιτερ πανω!
    το λες ρε λευτερη λες και ειναι να βγαλεις μια μπυρα απο το ψυγειο!!!!

Τωρα θα μου πεις, με τοσα βαλε βγαλε με το δικιο σου σου εχει γινει τετοια ρουτινα!

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το λες ρε λευτερη λες και ειναι να βγαλεις μια μπυρα απο το ψυγειο!!!!

Τωρα θα μου πεις, με τοσα βαλε βγαλε με το δικιο σου σου εχει γινει τετοια ρουτινα!
    θελω κανα 3-4ωρο για ολη την διαδικασια...δεν ειναι και το πιο απλο! παντως στο συνεργειο ,που το ειχα για το σερβις...μου προτειναν, να το φτιαξω μονος μου...μιας και του ηταν, κομματακι δυσκολο, να ξηλωσει εκεινος τον κομπρεσσορα!!!..οπως και να χει πρεπει να φτιαχτει....χανει καμποσο ...και λερωνω το γκαραζ με λαδια!

Rides
    0

Προεπιλογή

Το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει Λευτέρη..... Όταν τελειώσεις, θα θέλεις να μην είχε τελειώσει!! Έλα που δεν σου αρέσει τώρα......

Να ρωτήσω κάτι άλλο που το έχω απορεία και για εμένα?
    Όταν πας για ρύθμιση, πως θα ξέρεις οτι ο κομπρεσσορας έχει τη σωστή τροχαλία? Αν εν τέλη δουλεύεις 0,2 ή 0,7 bar (λέμε τώρα), τι θα κάνεις? Θα πεις μισο να βάλω τροχαλία και έρχομαι? Ή δεν σε νιάζει αν παίζει στα 0,2?

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

η αληθεια ειναι, οτι χωρις να εχω τελειωσει, σκεφτομαι ηδη το επομενο προτζεκτ! στα αναφερθεντα...πρεπει να προστεθει και ενα καινουριο μαφ...μιας και ηταν, ηδη στα τελευταια του και τα βαλε βγαλε...τον τελειωσαν!!!
    υπαρχουν αρκετες λυσεις για να ριξεις την πιεση....να ειναι λιγοτερη παντως, απο αυτην που θελω...δεν ειναι, σιγουρα.. τεσταρισμενο πλεον!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    απο αυτην που θελω...δεν ειναι, σιγουρα.. τεσταρισμενο πλεον!!
    Πως θα την ρίξεις? θα στενέψεις κάπου?

Τώρα που παίζεις? για κάνε μια ενημέρωση..... τα μισα μας λές και ψηνόμαστε

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

ενημερωση (πληρης ,με φωτογραφιες ισως και βιντεο, αρκει να με βοηθησει καποιος που ξερει),θα κανω οταν θα εχουν ,με το καλο ολα τελειωσει!! και πιεση δεν ριχνεις στενευοντας καπου...απο πιεση παντως ο κομπρεσσορας σηκωνει αρκετη....φτανει ανετα το 1 μπαρ...αν δεν προσεξεις!!

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

μιας και χαθηκαν τα τελευταια ποστ...επαναφερω τον τελευταιο μου προβληματισμο!!
    ψαχνω για μπεκ παροχης απο 270 εως 320 cc στα 3bar ! καθως και τροπο..ταιριασματος τους στην δικη μου πολλαπλη μιας και αποτι φαινεται...θα απαιτηθουν και εκει πατεντες!! οποιος γνωριζει τιποτα...ας προτεινει....

11. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

BILL007 (19-05-10)

Σελίδα 21 από 28 ΠρώτηΠρώτη ... 111920212223 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP