jkourkoulis (09-07-13), S8N (09-07-13), Stamatis (09-07-13), Stathis (09-07-13)
ελα κωστα η ευχη σου φαινεται θα πραγματοποιηθει...
Καλύτερα ένα τέλος με πόνο, παρά ένας πόνος χωρίς τέλος...
Καλημέρα από Γερμανία...
Είμαι πολύ ανήσυχος για την πορεία της Πατρίδας, διαβάζω τελευταία πολλές γερμανικές εφημερίδες μάλιστα τις τοπικές, εδώ όπως καλά "γνωρίζετε" κάθε πόλις έχει και μια ή και δυο εφημερίδες, η δε κυκλοφορία τους είναι απίστευτη. Αρχίσανε να πιστεύουνε και μάλλον τώρα το έχουνε εμπεδώσει ότι δεν θέλουμε να ανήκουμε στην Ευρωπαϊκή οικογένεια... Ναι αυτή με τα στραβά της και όλα τα υπόλοιπα. Είμαι βέβαιος ότι μετά την επανεκλογή της Σημερινής Καγκελαρίου θα τραβήξουνε την πρίζα. Δεν τους εμπιστεύομαι. Εδώ οι Γερμανοί έχουνε ένα γνωμικό και το αναφέρουνε συχνά στην περίπτωση της Ελλάδας Besser ein Ende mit Schrecken als ein Schrecken ohne Ende, μακάρι και εύχομαι να διαψευσθώ.
Από τον τοίχο τους Aris Papachristos στο φ/β
Ρε Στάθη, do you REALLY think I give a flying fck ?
Διαγωνισμος για την πωληση του ΤΤ
Το οποιο ανηκει στο ΤΧΣ
Υποψηφιοι: όλες οι Τραπεζες
Η ΕΤΕ, η Αλφα, η Γενικη (πειραιως) και η Γιουρομπανκ
Η οποια Γιουρομπανκ ανηκει επισης στο ΤΧΣ
Και λεει θα δωσει δικες της μετοχες (του ΤΧΣ) για να αγορασει το ΤΤ (απο το ΤΧΣ) και μετα θα κανει μια μεγαλη τραπεζα (με ιδιοκτητη το ΤΧΣ) και το Σεπτεμβριο θα πουληθει σε διαγωνισμο (απο το ΤΧΣ)
Ερωτηση,
αν η Γιουρομπανκ παρει το ΤΤ, για ποιο λογο γινεται ο διαγωνισμος και δεν κανει ενα merge το ΤΧΣ να τελειωνει;
Επισης: αφου και οι δυο ειναι του ΤΧΣ, γιατι δεν τις πουλαει και τις δυο ΤΩΡΑ και ο νεος ιδιοκτητης να αναλαβει την οποια διαμορφωση που επιθυμει;
Μηπως ολα αυτα εχουν να κανουν με τα 19.000.000 μετοχες Γιουρομπανκ που "καποιος" εχει βγαλει στο σφυρι αυτες τις μερες;
Μη μου βαλετε αρθρα του Λεωτσακου και του παπαρακου
Απαντηστε μου σε αυτη την ερωτηση με δικα σας λογια και σκεψεις.
chrisgiapz3 (09-07-13), hades7 (09-07-13), Samaro (09-07-13), Stathis (09-07-13), vagmag (09-07-13)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
S8N (09-07-13)
δεν βλέπω πρόβλημα στη διαδικασία.
κάνει έναν διαγωνισμό για τυπικούς λόγους και επιλέγει τελικά την προσφορά της γιουρομπανκ, γιατί "έτσι της αρεσει". Διαμαρτυρίες δεν θα υπάρξουν. διότι όλα τα λεφτα που διακινούνται είναι του ΤΧΣ, έτσι κι αλλιώς.
Αν τις ενοποιούσε χωρίς διαγωνισμό θα υπήρχαν προσχηματικές τουλάχιστον διαμαρτυρίες, με στόχο το πρόσωπο της Σακελλαρίου ή/και του Προβόπουλου.
Stathis (09-07-13)