γνωριζει κανεις τι σημαινει στο τελος ενος ελαστικου η συντομογραφια SL? continental ecocontact 205/55/16 91W SL. λεει οτι ειναι καποιο ειδος εξτρα φορτιου αλλα μεχρι τωρα ξεραμε το xl
Continental ContiSportContact 5
Dunlop SP SportMaxx RT
Michelin Pilot Sport 3 PS3
γνωριζει κανεις τι σημαινει στο τελος ενος ελαστικου η συντομογραφια SL? continental ecocontact 205/55/16 91W SL. λεει οτι ειναι καποιο ειδος εξτρα φορτιου αλλα μεχρι τωρα ξεραμε το xl
dreamer (10-11-19)
χαχα ,σιγουρα? μεσα στο σαιτ το εχει με το αστερακι του γκρουπ διπλα και σε συμβατικο και σε ρανφλατ σε μεγεθος 16' αν πατησεις. πως γινεται? που κολλαει? δινω λινκ
τερμα κατω επιλογη 16' διασταση
https://www.continental-tires.gr/car/tires/ecocontact6
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dreamer : 10-11-19 στις 13:37
Για ε36 325 έχετε κάποια γνώμη/εμπειρία για τα παρακάτω;
Dunlop Sport Maxx RT
Uniroyal RainSport 5
Goodyear EfficientGrip Performance
Πιο φθηνα βγαινουν τα dunlop, στη μεση τα uniroyal και πιο ακριβα τα goodyear κατα 50€, δεν παιζει ρολο απλα το αναφερω.
Στο tyrereview δινει καλυτερα overall τα goodyear.
Τα λάστιχα ειναι προσωπική άποψη. Απο την εμπειρία μου θα σου πω ότι τα dunlop ειναι τίμια για τα λεφτά τους, αλλά για αντικατάσταση στη διετία αμα κάνεις χιλιόμετρα.
Αν σε παίρνει το budget πήγαινε για Goodyear![]()
bakalos (28-02-21)
τα 2 πρωτα πιο σκληρα αλλα και πιο σταθερα στις κλισεις σε στροφες.τα δευτερα καλυτερα οχι γιατι το καλοκαιρι μπορει να χανεις σε αποδοση.το πρωτο ειναι πιο σπορ που σημαινει οπως ειπε ο βασιλης θα διαρκεσει λιγο,αν το παιζεις κιολας...
το Goodyear πιο allaround ελαστικο,πιο κοσμιο αλλα μαλακο αν δεν σε πειραζει στις στροφες να μαγουλιαζεις..αν πας γιαυτο παρε το Goodyear EfficientGrip Performance 2 ειναι πολυ πιο καλο και προσεγμενο.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε ολους!
Continental Sport Contact 3, φορέθηκαν καινούργια τον Φεβρουάριο του 2022. Εβγαλαν μόλις 10 μήνες, τη στιγμή που τα PS4 είχαν βγάλει τους διπλάσιους.
PXL_20221223_064907746.jpg
Αυτή τη φορά επέλεξα τα Bridgestone Potenza Sport. Δυστυχώς στη δική μου διάσταση δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα, τα PS4 θα τα είχαν από μέσα Ιανουαρίου.
GiannisRob (24-12-22), PetrosD (27-12-22), Ptboul (27-12-22)
βγηκαν,αν και στην ελλαδα εχουν αλλεργια στις νεες κλυκλοφοριες ελαστικων ..στην μισελιν βεβαια κινουνται σχετικα γρηγορα..τα εβαλε καποιος εδω μεσα και ειπε οτι καλυτερα απο τα 4αρια...ειχα μεταφερει καπου στο φορουμ το σχετικο αρθρο με μια παρουσιαση απο τον γνωστο τυπο του tyrereviews. ο οποιος λεει οτι τα 4αρια ειναι καλυτερα.
τα σχιστοματικα θελουν καλο ζεσταμα..καλα τα κοντι τα 3αρια σταματησαν πριν 8 χρονια και βγηκαν και τα 5αρια μετα και τα 6αρια..αλλα θυμαμαι οτι επειδη τα 3αρια ηταν κλασεις ανωτερα απο τα 5-6 σειρες και παραπονιοταν ο κοσμος ,οτι σε μερικες χωρες επειδη τα ζητουσαν εστελναν παραγωγη ακομα και μετα τις νεες σειρες..αλλα νομιζα οτι πλεον μετα τοσα χρονια θα τα σταματησαν..τι χρονια παραγωγης ηταν?

Προσωπικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τα Pilot Sport 4. Τα έχω ήδη 2 χρόνια στο S60 και τα είχα και πριν (πράγμα ανούσιο, να βάλεις τέτοιο λάστιχο στη μαούνα) και τα έχω και ένα χρόνο τώρα στο Ε39. Θέλουν όμως ζέσταμα. Έχω πάει να πατήσω άνθρωπο με 20 χλμ/ώρα με κρύα λάστιχα, και έχω κάνει φρενάρισμα 180 - στάση, που τα μισά μου όργανα άλλαξαν θέση. Ευτυχώς τα βασικά δεν μετακινήθηκαν. Εννοώ τα αυτιά και τη μύτη μου.
dark knight (05-04-24), dreamer (25-12-22)