Σελίδα 21 από 22 ΠρώτηΠρώτη ... 1119202122 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 201 έως 210 από 261

Θέμα: Γνώμη για αγορά Μ3

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mπορεί κάποιος να γράψει ονομαστικά τα μειονεκτήματα του 3.91??? ειδικά για SMG αμάξι...
    Το μοναδικο μειονέκτημα ειναι στην επιλογη auto του smg δεν αλλαζει σχεση στο κοφτη, ο λογος ειναι πως η ecu διαβαζει λιγοτερα χλμ σε καθε σχεση.
    Αλλα ποιος χρησιμοποιει auto στο κοφτη???? Μαλλον κανεις
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

2. The Following 5 Users Say Thank You to manos///3 For This Useful Post:

alexk (18-12-12), chief (18-12-12), EVERGET (18-12-12), pilot (18-12-12), Thomelef (18-12-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Θα έλεγες δηλαδή οτι ο συμπιεστής δείχνει το πραγματικό του ταλέντο στις ρεπρίζ και την χρήση σε ενδιάμεσες επιταχύνσεις?

Αρα, λογικά, εφ όσον το 0-200 δεν είναι το ζητούμενο, αλλά η σωστή και γεμάτη λειτουργία στις πραγματικές συνθήκες οδήγησης, τον προτείνεις ως καλύτερα συνολικά βελτίωση, απο ότι καταλαβαίνω?

VagMag, νομίζω οτι ο Τουρμποντόγκ είναι ο άνθρωπος που πρέπει να αφιερώσεις την σκέψη σου για τις μέρες μέχρι τις γιορτές.

Κόστος όσο ένα πακέτο ζάντες-εξάτμιση και φτιάχνεις αμάξι με @@....

Ψηφίζω κομπρεσέρ.

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα έλεγες δηλαδή οτι ο συμπιεστής δείχνει το πραγματικό του ταλέντο στις ρεπρίζ και την χρήση σε ενδιάμεσες επιταχύνσεις?

Αρα, λογικά, εφ όσον το 0-200 δεν είναι το ζητούμενο, αλλά η σωστή και γεμάτη λειτουργία στις πραγματικές συνθήκες οδήγησης, τον προτείνεις ως καλύτερα συνολικά βελτίωση, απο ότι καταλαβαίνω?

VagMag, νομίζω οτι ο Τουρμποντόγκ είναι ο άνθρωπος που πρέπει να αφιερώσεις την σκέψη σου για τις μέρες μέχρι τις γιορτές.

Κόστος όσο ένα πακέτο ζάντες-εξάτμιση και φτιάχνεις αμάξι με @@....

Ψηφίζω κομπρεσέρ.
    Σταματη αναφερομαι στους φυγοκεντρικους κομπρεσσορες που φορανε τα Μ3 (E46 & E9X) και στον τροπο λειτουργιας τους στο πως 'χτιζουν' πιεση και κατ επεκταση και το πως γεμιζουν την καμπυλη ροπης τους. Υπαρχουν αλλου τυπου κομπρεσσορες (πχ roots, twin screw) που λειτουργουν διαφορετικα, και μπορουν να χτισουν πιεση πολυ νωρις (αλλα πεφτουν στην αποδοση ψηλα). Στα Μ3 ομως, ολα τα κιτ απο ολες τις εταιρειες χρησιμοποιουν φυγοκεντρικους κομπρεσσορες οποτε δεν τιθεται θεμα επιλογης τυπου κομπρεσσορα.

Τωρα το τι ειναι καλυτερο σαν βελτιωση ειναι σχετικο για τον καθενα. Εγω επελεξα αυτον τον δρομο γιατι δεν ηθελα να πεταξω Χ χιλιαρικα για αχρηστες (απο αποψη αλογων) εξατμισεις που εκαναν το αυτοκινητο να ακουγεται σαν μπρικι η αχρηστες εισαγωγες (gruppe M κτλ) και απειρα προγραμματα που εδιναν και αυτα 0 αλογα. Βεβαια μετα απο τοσα trial and error εχουμε καταληξει τι αξιζει και τι οχι στην ατμο βελτιωση του Μ3 αλλα σκεψου και ποσα λεφτα πηγαν (και πανε ακομη απο μερικους) χαμενα.

5. The Following 9 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

A8hnaios (18-12-12), BILL007 (23-12-12), EVERGET (18-12-12), hades7 (18-12-12), Panos 316T (20-12-12), saulm3 (18-12-12), Stamatis (18-12-12), Thomelef (18-12-12), vagmag (18-12-12)

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

παντως για <προσωπικο μου στυλ>σκληρη χρηση φαναριων,συνεχων ρολλ, κ τεζα εθνικη δεν ενδεικνειται ο κομπρεσσορας για τα 46αρια ετσι δεν ειναι δημητρη?
    κατι αντιστοιχο του +/- ατμο-τουρμπο
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη STREETRACING : 18-12-12 στις 11:55
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο STREETRACING Εμφάνιση μηνυμάτων
    παντως για <προσωπικο μου στυλ>σκληρη χρηση φαναριων,συνεχων ρολλ, κ τεζα εθνικη δεν ενδεικνειται ο κομπρεσσορας για τα 46αρια ετσι δεν ειναι δημητρη?
    κατι αντιστοιχο του +/- ατμο-τουρμπο
    Το μονο απο τα παραπανω που θα ημουν επιφυλακτικος ειναι το τεζα εθνικη με 6η στα 300+ για ωρα. Αν το κανεις συχνα αυτο οκ. Εγω προσωπικα πανω απο 300 εχω παει μια δυο φορες οχι γιατι δεν θελω αλλα γιατι δεν υπαρχει πουθενα να το παω πανω απο 300.
    Για ολα τα αλλα δεν υπαρχει καποιο προβλημα

8. The Following 3 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

BILL007 (23-12-12), STREETRACING (18-12-12), zaharias (18-12-12)

Περιοχή
    χρυσουπολη.......
    Rides
    0

Προεπιλογή

προσωπικη μ αποψη για τον σ54 ειναι....κομπρεσερ κ μονο.αν θελει πραγματικα να ειναι οπλο στον δρομο.εγω ειχα επενδυσει στην ατμοσφαιρικη βελιωση με εκεντροφορουσ με με με κ εχασα....τοσα λεφτα με οχι το επιθυμητο Αποτελεσμα.ξαναλεω αν θελει να ειναι οπλο στον δρομο.

10. The Following 4 Users Say Thank You to saulm3 For This Useful Post:

alexk (19-12-12), imolarot (19-12-12), soc12r (19-12-12), zaharias (19-12-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

το θέμα είναι τι ζητάει κάποιος απο το αμάξι. κομπρεσέρ, αλλά με συνετή χρήση όπως του μήτσου οκ. βάζω μπροστά, σκίζω όπου θέλω - όπως θέλω - όποτε θέλω - όσο θέλω, πολύ απλά δεν βάζεςι κομπρεσέρ.

το ότι διάφορα μοτέρ έχουν κάνει ανάσταση εν αντιθέση με του μήτσου, λέει πολλά για την συγκεκριμένη βελτίωση.

ο βαγγέλης απ'ότι τον έχω κόψει, δεν είναι ο τύπος που θα γούσταρε να έχει τον νου του για το πότε θα βρεθεί στις κατάλληλες συνθήκες για να αρχίσει να σκίζει ανελέητα. ο άνθρωπος είναι καλός σπάστης. οπότε, έρχομαι και λέω, ότι ένα κομπρεσέρ στο αμάξι του βάγγου, μόνο προβλήματα θα μπορούσε να φέρει και μάλιστα σε μικρό χρονικό διάστημα.

εγώ όπως το έχω φιλοσοφήσει, και φυσικά όπως είναι και η κατάσταση μου (οικονομική και οδηγική), δεν θα το έκανα με τπτ.

πρώτα επειδή το αμάξι έχει αρκετά χιλιόμετρα στην πλάτη του, οπότε θα ήθελα επιπλέον έξοδα έτσι ώστε να σιγουρευτώ για την καλύτερη αξιοπιστία και δεύτερον και σημαντικότερο είναι η χρήση που του κάνω.

να δώσω δλδ κάνα τάληρο για την αγορά, κάνα τριάρι για τοποθετήσεις + ανοίγματα για το μπλοκ κτλ κτλ με ότι χρειαστεί να αλλαχθεί αφού ανοιχτεί, να κάνει και κάνα κράου, και άντε άλλο ένα τεσσάρι + περαστικά για το καινούριο μοτεράκι.

στην περίπτωση τησ ζημιάς πχ, θα έπρεπε να σκάσω ένα δωδεκάρι δεκατριάρι, για να γίνω πάλι μαμά. αμ δε...και δεν το σουτάρω καλύτερα, να συμπληρώσω και κάτι και να πάρω κάτι άλλο...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 19-12-12 στις 15:22
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

12. The Following 6 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

BILL007 (23-12-12), nikos1400 (19-12-12), saulm3 (19-12-12), soc12r (19-12-12), STREETRACING (19-12-12), zaharias (19-12-12)

Περιοχή
    χρυσουπολη.......
    Rides
    0

Προεπιλογή

εγω το σουταρα κ τωρα θα παω για αλλο...συμφωνω θωμα μαζι σου,απλα εγω που το ηθελα για πατηματα κ μονο επρεπε να το φυσηξω.τλπ.....

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο saulm3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω το σουταρα κ τωρα θα παω για αλλο...συμφωνω θωμα μαζι σου,απλα εγω που το ηθελα για πατηματα κ μονο επρεπε να το φυσηξω.τλπ.....
    Tι ρε το πουλησες κιολας ;

Περιοχή
    χρυσουπολη.......
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Tι ρε το πουλησες κιολας ;
    ναι το αμαξι πουληθηκε...

16. The Following User Says Thank You to saulm3 For This Useful Post:

chief (20-12-12)

Σελίδα 21 από 22 ΠρώτηΠρώτη ... 1119202122 ΤελευταίαΤελευταία