Αξίζει να "βαφτεί" το αμάξι με τέτοιο ματ? τι λες? εσύ έχεις και μεμβράνη άρα μπορείς να κρίνεις και να συγκρίνεις πιστεύω...
Αξίζει να "βαφτεί" το αμάξι με τέτοιο ματ? τι λες? εσύ έχεις και μεμβράνη άρα μπορείς να κρίνεις και να συγκρίνεις πιστεύω...
Μεγααααλη επιφανεια.... Ι don't know man... Το σιγουρο ειναι οτι θα χρειαστεις ΠΟΛΛΑΑΑΑ Plastidip!
Πρεπει να περασεις πολλες στρωσεις για να εχεις ενα "αποδεκτο" αποτελεσμα, αλλα η αληθεια ειναι πως δεν ξερω αν ειναι εφικτο κατ'αρχην, καθως σιγουρα θα αρχισει να "σταζει" και να κυλανε σταγονες σε φτερα-προφυλακτηρες- πορτες, (καθετες επιφανειες).
Ειχα αφαιρεσει τις ζαντες πρωτα, πριν αρχισω να περναω το spray, ακριβως γι'αυτο το λογο....
-Θεοφιλος-
Χρίστος (27-06-13)
Ρε παιδια να κανω μια αλλη ερωτηση εγω. Στην σελιδα dipyoucar στην αμερικη εχουν τον εξοπλισμο κ οτι χρειαζεται για να βαψεις το αυτοκινητο με plasti dip. Το θεμα ειναι οτι δν το στελνουν πουθενα αλλου εκτος απο αμερικη.
Τωρα ρωτω εγω, αυτο το χρωμα-βινιλιο μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε με ενα απλο πιστολι που κανουμε βαφες σε φανοποιεια κ να κανουμε δουλεια η θελει ειδικο πιστολι? Περα απο αυτο, για να το κανουμε glossy δλδ να γυαλιζει το χρωμα πρεπει να χρησιμοποιησουμε οποιοδηποτε βερνικι η θελει παλι κατι συγκεκριμενο μονο για plasti dip?
Οχι τπτ αλλο, γιατι αν βρω την ακρη με βολευει πολυ να το κανω κ μονος μου κ εχω ψηθει πολυ ασχημα!
BILL007 (30-06-13)
διαφημισεις σε 1ο ποστ δεν επιτρεπονται
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 27-06-13 στις 11:10 Αιτία: διαφημιση
engelo (27-06-13)
Ωραία δουλειά !
ΑΛΛΑ θα θέλαμε αν ειναι ευκολο να μιλήσουμε με κάποιον που το έχει κάνει και μετά το πέρασε από βούρτσα ή/και πλύσιμο με πιεστικό !!!
Τί γίνεται ?
Η μήπως ξεχνάμε τις βούρτσες ??
Διόρθωσε το λινκ με τογια να μπορεί να το δει ο κόσμος,
έχει καιρό που κυκλοφορεί πάντως, έχω δει από κοντά σε καπό...
mark e92 (05-12-13)
βλέπω πως με 400 ευρώ max αγοράζεις ποσότητα για να βάψεις ένα αυτοκίνητο...
Χωρίς πλάκα αξίζει ή θα χαλάσει αμέσως?