Banned

Banned

Επίσης απ όσο διαβάζω, πέφτει πολύ κράξιμο για τον ήχο του μοτέρ από την αντιπέρα όχθη.

χαχαχαχαχα μπραβο κωστα! καλα τα λεει ο αδολφος!

Ηλιοροφή στο 1Μ δεν θα υπάρχει σαν έξτρα γιατί είναι λέει special production car ....
Ό,τι μ@.....@ θέλουν λένε....
Έλεος...

Απαιχτο το βιντεακι με τον Αδολφο, αν και μου μαυρισε την ψυχη με το τι να περιμενω απο τον Ν54.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.

Μπορεί ο νεός να είναι ωραίος αλλά παιδιά προτιμώ αλήτικο Μ3 Ε30 να κάνω πλατείες στου Παπάγου, θέλω αλήτικο Μ3 Ε36 321 άλογα μαύρο/estoril blue πίτα κάτω να κάνει ανάβαση Καρέα και να μουγκρίζει το 6πετάλουδο & θέλω Μ5 Ε34 Nurburgring Edition να το φοβάσαι αν θα στρίψει και μόνο εαν είσαι χεράς να ξέρεις να το πάς...
Τώρα τα αυτοκολλητάκια Μ division τα χω γραμμένα...
Προτιμώ 135 M pack να ράβω τα 1Μ για πλάκα..

the more people agree with me
the more I think I'm wrong
panos90 (22-12-10)

εμενα μου αρεσει παρα πολυ και ειδικα το ασπρο...αληθεια ομως θα εχει και τα ιδια προβληματα με τους υπολοιπους τριλιτρους διτουρμπινους κινητηρες?σιγουρα θα ειναι ραφειο ...αλλα νομιζω οτι οπως προειπαν και αλλοι γιατι να μην παρεις με τα μισα λεφτα 135 μ πακ???θα σου ριξει και 2-3-4 δευτερολεπτα στα μεγαρα???εεε και θα εχεις ομως και αλλα 40κ στην τσεπη για να τα ριξεις σε βελτιωση μετα την πιστα(ουζακια και μεζεδεςκαι γενικοτερα παντα ειναι χρησιμα 40κ)...οταν τα ποσα ειναι μεγαλα και οι απαιτησεις racing....τοτε πας και αγοραζεις porsche...αυτο ξερω εγω...
ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)
A8hnaios (29-01-11)