Βγήκε η νέα έκδοση 1.7 της NAVIGON Europe.
Για τους "λίγο ψαγμένους" υπάρχει το apptrackr.org.
Vasilis (18-12-10)
να προσθεσω οτι η 1.7 ειναι και ipad native.Δλδ εχει το μικρο σταυρο(+).
Τη περασε κανεις?
διαφορες? ταχυτητα?
Βαριεμαι να κατεβαζω παλι 1.5 gb!!!
παιδιά θέλω λίγη βοήθεια έχω το 3gs στην έκδοση 4.1 πριν κάνα μήνα το έσπασα (για 1η φορά) με limera1n και πέρασα το cydia, δημιούργησα και φακέλους όπως το 4, έβαλα και μερικά προγράμματα σπασμένα αλλά τώρα μου ζητάνε updates και δε ξέρω πως να το κάνω όπως και να ανοίξω ακόμα ένα φάκελο (μου χουν σπάσει τα νεύρα) αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα με βοηθούσε πάρα πολύ.![]()
ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΣΑ ΛΕΣ!!
μην ανχωνεσαι καθολου.
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα.
2 λυσεις.
Πρωτη.Μπαινεις cydia, πας στο search και γραφεις instalous.To περνας και απο κει μπορεις να κατεβασεις οσα updates εχουν βγαλει.
Δευτερη.Μπαινεις απο το pc σου στο apptrackr.org και κατεβαζεις απο κει τα updates.Μολις κατεβασεις τα αρχεια .ipa στο pc απλα τα κανεις drag n drop στο itunes.
Aυτα
Με τα updates το βρήκα αν και με το 2ο τρόπο δε τα κατάφερα αλλα για την ώρα με βολεύει ο 1ος. Αν ξέρει κάποιος να μου πείτε και πως να ανοίξω ένα φάκελο για να συμμαζέψω και μερικές εφαρμογές που έχω σκόρπιες.
τι εννοεις?
Στο springboard να κανεις φακελο?
Απλα κρατας πατημενη μια εφαρμογη και οταν αρχισουν να κινουνται(κολυμπανε οπως λεει ο φιλος nino!) τοτε ακουμπας ενα εικονιδιο πανω σε ενα αλλο
Ναι ναι αυτό εννοούσα είχα κάνει μερικούς φακέλους όταν το έσπασα μετά έβαλα και άλλες εφαρμογές και ήθελα να τις συμμαζέψω και είχα ξεχάσει πως το χα κάνει στην αρχή είχα 2 μέρες που προσπαθούσα να θυμηθώ την διαδικασία (τελικά ήταν τόσο απλό) ευχαριστώ πολύ.
παιδια μπορειτε να μου προτεινετε μια θηκη για i phone 4???????