Σ ευχαριστώ φίλε μου... Λογικά το 1,8 θα εχει λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση.. ελπίζω να μην ξεπερνάει κατα πολύ το 10... γιατι θα μπω σε σκέψεις να βρώ 1,6 compact...
Σ ευχαριστώ φίλε μου... Λογικά το 1,8 θα εχει λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση.. ελπίζω να μην ξεπερνάει κατα πολύ το 10... γιατι θα μπω σε σκέψεις να βρώ 1,6 compact...
δε πιστευω οτι μπορει να εχει τοσο μεγαλυτερη καταναλωση πολυ μικρη θα ειναι η διαφορα τους, εξαρταται παντα σε ποια πολη , ποια κινηση, κ πως θες να το πηγαινεις μεσα στην κινηση
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ.
Συμφωνώ απόλυτα, ένα βαρύ αυτοκίνητο θέλει κυβικά για να "πάει" .
Οπότε το 18αρι πάει σαφώς πιο εύκολα το αμάξι συγκριτικά με ένα 16αρι, παίζει σαφώς ρόλο το είδος της κίνησης που αναφέρεσαι για πόλη αλλά και ακόμα σημαντικότερο το τρόπο με τον οποίο "φορτώνεις" τις ταχύτητες.
Στατιστικά μπορώ να σου πως 16αρι Ν43 υπάρχει περίπτωση να καίει παραπάνω από 20αρι Ν43.
Kostas_1 (18-01-13)
η διαφορα της καταναλωσης με νορμαλ οδηγηση οπως ειπε και ο sharky δν εχει μεγαλες διαφορες. Υπαρχουν βασιμες υποψιες οτι μπορει το 18αρι να καιει και λιγοτερο.
μεγαλο ρολο παιζει και η πολη που θα το κινεις καθως και ο τροπος οδηγησης
Αυθημερόν σήμερα από Λάρισα για Αθήνα και επιστροφή. Η θερμοκρασία λαδιού είναι ένα τι πιο πάνω γιατί οι μ@λκες δε μου άλλαξαν το φίλτρο αέρος και έφυγα άρον άρον.
Ο μέσος όρος κατανάλωσης σε αυτές τις ταχύτητες και σε κανονικές κλήσεις είναι 7,9-8,7.
Την ώρα της φωτογράφισης βρέθηκα σε μικρή κατηφόρα.
![]()
Μιχαλάκη εσύ οδηγούσες? Ήρεμα στο δρόμο , δεν χρειάζονται ταρζανιές...!
Όχι βρε Αντρέα τι ταρζανιές...απλά το αμάξι δουλεύει καλύτερα σε αυτές τις ταχύτητες. Εδώ στον Άρη πετάγομαι καμιά φορά και ρουφάει για πλάκα μέσα στην πόλη, και ούτος ή άλλος πηγαίναμε για δουλειά γιαυτό και το τσιμπήσαμε λίγο παραπάνω.
Με τον πατέρα μου πάντως μια φορά κάναμε Λάρισα-Αθήνα σε 2,5 ώρες![]()
Andri (23-01-13)
Με Ε36 compact Μ44 εκτος πολης το εχω καταφερει και 7,3λ/100, αλλα γενικα γυρω στα 8. Εντος πολης 12αρα...
Ωχ Θεέ μου τι τέλειες καταναλωσεις ειναι αυτες !!!
Ωραία νούμερα !!!
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue