ενημερωση (πληρης ,με φωτογραφιες ισως και βιντεο, αρκει να με βοηθησει καποιος που ξερει),θα κανω οταν θα εχουν ,με το καλο ολα τελειωσει!! και πιεση δεν ριχνεις στενευοντας καπου...απο πιεση παντως ο κομπρεσσορας σηκωνει αρκετη....φτανει ανετα το 1 μπαρ...αν δεν προσεξεις!!
μιας και χαθηκαν τα τελευταια ποστ...επαναφερω τον τελευταιο μου προβληματισμο!!
ψαχνω για μπεκ παροχης απο 270 εως 320 cc στα 3bar ! καθως και τροπο..ταιριασματος τους στην δικη μου πολλαπλη μιας και αποτι φαινεται...θα απαιτηθουν και εκει πατεντες!! οποιος γνωριζει τιποτα...ας προτεινει....
BILL007 (19-05-10)
εχθες και σημερα....ετρεξα ..ρωτησα..και τελικα μπερδευτηκα ακομα πιο πολυ!! το μονο, που τυχαια βρηκα, ειναι οτι τα μπεκ που μου προτεινε ο σκανδαλης απο μ5 ε34...μαλλον τα φοραει και το απλο, πλην τιμιο πουντο gt....!!! σημαντικο μιας και ...μεταχειρισμενα..τα βρισκω στην μιση τιμη!! ο κωδικος τους ειναι 0280150701...ξερει κανεις αν ισχυει αυτο...?????
Βγαλε αμα μπορεις μια φωτο απο εισαγωγη (εκει που εφαρμοζουν τα μπεκ) και απο τα μπεκ που φορας.
θα βγαλω μια φωτο αυριο ...αν και απο την πολλαπλη, δυσκολα να καταλαβει κανεις τιποτα!! ελπιζω να καταφερω, να τις ανεβασω..μιας και ειμαι, παντελως ασχετως με αυτα!!
σημερα αγορασα τα μπεκ....πηρα απο punto gt! οσο αφορα την τοποθετηση τους, βρεθηκε λυση...(θα φτιαχτουν, ειδικες λαστιχενιες τσιμουχες)...οποτε δευτερα που θα τις παραλαβω, θα μπουν και τα μπεκ επανω! αντε ....να τελειωνουμε.....
BILL007 (20-05-10)