Σελίδα 20 από 26 ΠρώτηΠρώτη ... 101819202122 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 191 έως 200 από 277

Θέμα: ΝΑΙ Η ΟΧΙ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και εγω τα λεω εδω και καιρο οτι ο στοχος ειναι ΜΟΝΟ η φυσικη εξοντωση και δυστυχως δεν ειναι μονο ο Σοιμπλε αλλα και μεγαλο κομματι του γερμανικου λαου ειτε το ξερετε ειτε το παραδεχεστε...
    Απειρα παραδειγματα επ'αυτης της διαπιστωσης......
    Φτανει ο ραγιαδισμος οτι παντα μας φταινε οι αλλοι,ΝΑΙ δεν μας γουσταρουν εχουμε τα στραβα μας τα ξερουν και τα χρηματοδοτουν χρονια ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;
    Ξεχασαμε τοσα πακετα ,που ηταν οι ελεγχοι της Ε.Ε να στελνουν φυλακη τα ντοπια λαμογια;;;;;;;;
    Και ακομα σκεφτομαστε οτι εμεις ο λαος ειμαστε κλεφτες...μα με κλεφτες μεγαλωσαν γενιες εδω τι περιμενατε παρθενες;
    Πεσανε οι μασκες στα υψηλοτερα επιπεδα ...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Rides
    0

Προεπιλογή

Δε μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου ότι χρειάζονται ισχυρές μεταρρυθμίσεις. Ας ελπίσουμε ότι με το φόβο εξόδου από το ευρώ να γίνουν όσα χρειάζονται.

3. The Following 2 Users Say Thank You to spaka For This Useful Post:

chrisgiapz3 (13-07-15), vagmag (12-07-15)

Rides
    0

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Alex_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν και δεν έχουμε καταφέρει ν αποδείξουμε τίποτα απο τα παραπάνω ...
    Να υπενθυμίσω οτι ο κοσμος τον ψήφισε με 44% γιατί ειπε ωραια ψέμματα ΚΑΙ αυτός .
    Μαλλον οι Γερμανοί θα φταίνε !

6. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (13-07-15)

Περιοχή
    ΑΝΩ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Pε στειλτε τον Αντωνακη να μας κανει deal στο 5λεπτο, να παμε για υπνο...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μη λέτε βλακείες. Καμια χώρα δεν έχει κόπια μια νοοτροπία για όλους τους κατοίκους της. Παντού υπάρχουν κακοί, καλοί, κομπλεξικοί και ακομπλεξάριστοι.

Εμείς δλδ οι αναπτυγμένοι και ανοιχτόμυαλοι, βλέπουμε τους Αλβανούς και τους Βούλγαρους, όπως βλέπουμε τους Έλληνες?

Και για όσους έχουν απορία, ναι, οι περισσότεροι άνθρωποι αναπτυγμένων κρατών, μας βλέπουν όπως εμείς Αλβανούς και Βούλγαρους. Θέλει να αποδείξεις τι είσαι και να κερδίσεις σεβασμό.

Δεν ξέρω τι του απάντησες Εςυ αυτουνου του Μλκ κατς, εγώ θα τον είχα βάλει άσχημα στην θέση του αν τολμούσε κάποιος να εκφραστεί έτσι μπροστά μου.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

9. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (13-07-15), Panmilios (12-07-15), vagmag (12-07-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μη λέτε βλακείες. Καμια χώρα δεν έχει κόπια μια νοοτροπία για όλους τους κατοίκους της. Παντού υπάρχουν κακοί, καλοί, κομπλεξικοί και ακομπλεξάριστοι.

Εμείς δλδ οι αναπτυγμένοι και ανοιχτόμυαλοι, βλέπουμε τους Αλβανούς και τους Βούλγαρους, όπως βλέπουμε τους Έλληνες?

Και για όσους έχουν απορία, ναι, οι περισσότεροι άνθρωποι αναπτυγμένων κρατών, μας βλέπουν όπως εμείς Αλβανούς και Βούλγαρους. Θέλει να αποδείξεις τι είσαι και να κερδίσεις σεβασμό.

Δεν ξέρω τι του απάντησες Εςυ αυτουνου του Μλκ κατς, εγώ θα τον είχα βάλει άσχημα στην θέση του αν τολμούσε κάποιος να εκφραστεί έτσι μπροστά μου.
    Νομίζω Θωμά οτι ειναι λογικό να πρεπει να αποδείξεις την αξία σου, σαν εταιρία .
    Αυτό συμβαίνει παντού .
    Καμία εταιρία , ακόμα και τράπεζα δεν ειναι πιο αξιόπιστη απο την χώρα στην οποία ανήκει ! Και η χώρα μας , δεν ειναι η πιο αξιόπιστη .
    Φάνηκε τώρα περίτρανα ...
    Όσο καλη κ να ειναι η δουλειά σου , πρεπει να αποδείξεις οτι δε θα χάσει κάποιος τα λεφτά του , αν σήμερα σου στείλει προκαταβολή , έχοντας πχ τις τράπεζες κλειστές .
    Επίσης ενώ ειμαστε καλοί μάστορες , επιχειρηματίας κλπ , μόνοι μας έχουμε κανει κακό όνομα οταν πολλοί λειτούργησαν ως λαμόγια κ με συναλλαγές με τους έξω .
    Δε νομίζω να προσβλήθηκες απο ανθρώπους που συναναστραφηκες ...
    Οπως λες παντού υπάρχουν όλων των ειδών τα φρούτα .

Αυτό τι σημαίνει όμως ;; Οτι μας εκμεταλλεύονται οι ξένοι ; Οτι θέλουν ολοι το κακό μας οπως λένε αλλοι έσω μεσα ;
    Αν ειναι έτσι γιατί το 80% ήθελε Ευρώπη μέχρι πριν μια εβδομάδα . Τώρα πειστικάμε οτι φταίνε οι ξένοι και καλύτερα να φύγουμε ;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagmag : 12-07-15 στις 22:59

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βαγγέλη όπως είπα τον σεβασμό τον κερδίζεις.

Με σεμνότητα και πράξεις, πράξεις όταν ο άλλος δεν το περιμένει. Σεβασμό κερδίζεις όταν κάνεις αυτοκριτική, συζητάς το πρόβλημα σου, δέχεσαι την γνώμη του άλλου και δουλεύεις για να διορθωθεις.

Η ποιότητα της δουλειάς που αναφέρθηκε είναι κάτι αυτονόητο, τελείως ανούσιο για συζήτηση. Όπως και ο επαγγελματισμος.

Στην δική μας περίπτωση, έχουμε έναν πρωθυπουργό που είπε τα χίλια μοιρια για τους σημερινούς συνομιλητές του προεκλογικα σε διάφορα πάνελ. Νομίζω όλοι τα θυμούνται. Αυτός ο άνθρωπος είναι και η εικόνα του λαού προς τα έξω. Γιατί και εμείς βρίζουμε έναν ολόκληρο λαό στο πρόσωπο του σοιμπλε και της μερκελ. Αυτός λοιπόν που έλεγε ότι έλεγε, σήμερα ΠΑΡΑΚΑΛΆΕΙ για αλληλεγγύη και επώδυνη λύση. Πολύ πιο επώδυνη από αυτές που κατηγορουσε όταν εκ του ασφαλούς έκανε την αντιπολιτευση του.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

12. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

A8hnaios (13-07-15), chrisgiapz3 (13-07-15), Panmilios (12-07-15), vagmag (12-07-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βαγγέλη όπως είπα τον σεβασμό τον κερδίζεις.

Με σεμνότητα και πράξεις, πράξεις όταν ο άλλος δεν το περιμένει. Σεβασμό κερδίζεις όταν κάνεις αυτοκριτική, συζητάς το πρόβλημα σου, δέχεσαι την γνώμη του άλλου και δουλεύεις για να διορθωθεις.

Η ποιότητα της δουλειάς που αναφέρθηκε είναι κάτι αυτονόητο, τελείως ανούσιο για συζήτηση. Όπως και ο επαγγελματισμος.

Στην δική μας περίπτωση, έχουμε έναν πρωθυπουργό που είπε τα χίλια μοιρια για τους σημερινούς συνομιλητές του προεκλογικα σε διάφορα πάνελ. Νομίζω όλοι τα θυμούνται. Αυτός ο άνθρωπος είναι και η εικόνα του λαού προς τα έξω. Γιατί και εμείς βρίζουμε έναν ολόκληρο λαό στο πρόσωπο του σοιμπλε και της μερκελ. Αυτός λοιπόν που έλεγε ότι έλεγε, σήμερα ΠΑΡΑΚΑΛΆΕΙ για αλληλεγγύη και επώδυνη λύση. Πολύ πιο επώδυνη από αυτές που κατηγορουσε όταν εκ του ασφαλούς έκανε την αντιπολιτευση του.
    Thank you
    Τα είπες ολα !

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σεβαστηκα οπως εμαθα απο το σπιτι μου το ξενο σπιτι τον κοσμο και πιο πολυ το βλεμμα της μικρης μου που ηξερε και καταλαβε οτι θα αντιδρουσα αλλα σαν να μου φωναζε αστους πατερα ειμαστε αρκετα περηφανοι για να πεσουμε σε προσβολες...
    Ενα βλεμμα απαξιωσης για αυτα που ακουσε και χαρηκα πολυ που καταλαβε σε τοσο μικρη ηλικια την νοοτροπια του μεσου γερμανου που θεωρει τον μεσο Ελληνα αρχικλεφταρο της Ευρωπης..
    Δεν ειναι μονο αυτο εχω 23 χρονια σε ξενοδοχεια καταλαβαινεις οτι για να λεω καποια πραγματα με τοσο σιγουρια εχω δει και ακουσει ωστε να εχω σαφη αντιληψη...
    Ειναι στο dna тоυς η ψευδαισθηση της ανωτεροτητας ,υπαρχουν και λογικοι και φιλελληνες μα το μεγαλυτερο ποσοστο πασχει....

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

15. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

chrisgiapz3 (13-07-15), Βασιλης (13-07-15)

Σελίδα 20 από 26 ΠρώτηΠρώτη ... 101819202122 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP