Ξέρω και γω ρε Πάνο? Αφου το μοτεράκι μου δεν ξέρει τι θα πει κόφτης... δεν μπορώ να καταλάβω.
Το 3.45 πιστεύω πως είναι ιδανικό για το μοτερ μου, εντός και εκτός πίιστας! Βέβαια στην εθνική έχω και εγώ θέμα, ειδικά στην Αθηνών Πατρών νόμιζα οτι θα ξεστοφαλιάσει το άμυρο...
Στις Σέρρες το ήθελα ενα κλικ πιο μακρύ είναι η αλήθεια όπως και στα μέγαρα, καθώς η δευτέρα μου έπεφτε μακριά και η τρίτη κοντή. Απλά φοβάμαι μήπως με χαλάσει στο ντριφτ. Φαντάζομαι όμως οτι το 3.38 με το 3.45 δεν θα έχει μεγάλη διαφορά.
Το ξέρω Μικε οτι το μικρό είναι πιο ευαίσθητο, αλλά τώρα δεν με παίρνει να ξαναγοράζω quaife και διαφορικά. Το δικό μου προφανώς δεν έσπασε απο την δύναμη, αλλα απο την κακομεταχείριση. έχεις δίκιο αλλα τώρα δεν είμαι για μετατροπές και στο διαφορικό. Και εγώ ελπίζω να μην μπήκε κανενα γρεζι, φυσικά και θα το καθαρίσω καλά και φυσικά και θα αλλάζω βαλβολινες κάθε 1000 χλμ για 2-3 φορές για να καθαρίσει κατα το δυνατό.
Δεν ξέρω ρε γμτ τι να βάλω. Θα έχει διαφορά? Αν βάλω το 3.38 θα πρέπει να κάνω και άλλες αλλαγές ή θα είναι βγάλε βάλε η φάση?