Σελίδα 20 από 94 ΠρώτηΠρώτη ... 1018192021223070 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 191 έως 200 από 1014

Θέμα: Επικαιροτητα προβληματισμοι 7/13

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν σου απάντησα, γιατί δεν κατάλαβα το παράδειγμά σου.

Αν θέλεις απλά να μεταφέρεις ότι κλέβει από τους σωστούς για να μην τυχόν κλέψουν οι επιτήδειοι... Ok... αυτό δε σημαίνει ότι είναι σωστό.

Στη θέση του δικού μας κράτους, δε θα ήθελα να είμαι.
    Δεν χρειάζεται να ανακαλύψει τον τροχό. Ας απλοποιήσει τη φορολογία. Ας αντιγράψει κάποιο άλλο κράτος στον τρόπο φορολόγησης, ελέγχου κλπ.

Δεν γνωριζόμαστε.
    Στα περισσότερα που γράφουμε συμφωνούμε.

Δεν έχω καταλάβει ίσως το σκεπτικό με το οποίο γράφεις τα τελευταία ποστ.

2. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

Ptboul (09-07-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν σου απάντησα, γιατί δεν κατάλαβα το παράδειγμά σου.

Αν θέλεις απλά να μεταφέρεις ότι κλέβει από τους σωστούς για να μην τυχόν κλέψουν οι επιτήδειοι... Ok... αυτό δε σημαίνει ότι είναι σωστό.

Στη θέση του δικού μας κράτους, δε θα ήθελα να είμαι.
    Δεν χρειάζεται να ανακαλύψει τον τροχό. Ας απλοποιήσει τη φορολογία. Ας αντιγράψει κάποιο άλλο κράτος στον τρόπο φορολόγησης, ελέγχου κλπ.

Δεν γνωριζόμαστε.
    Στα περισσότερα που γράφουμε συμφωνούμε.

Δεν έχω καταλάβει ίσως το σκεπτικό με το οποίο γράφεις τα τελευταία ποστ.

δεν καταλαβες ισως οτι ειμαι μαζι σου ειμαστε απο την ιδια πλευρα το κρατος εχει γινει εχθρος μας ομως στην προκοιμενη περιπτωση οταν το κρατος γνωριζει οτι ειναι ανικανο να θεσει ασφαλιστικες δικλυδες ωστε να αποδειδουν οι πολιτες του τα δικαια και πραγματικα διαλεγει την ευκολη λυση.Προσπαθησα να σου εξηγησω οτι ακομα και εμεις οι ανθρωποι οταν ξερουμε οτι ειμαστε ανικανοι για κατι συγκεκριμενα διαλεγουμε την ευκολη λυση .Απο οτι βλεπεις παιρνω σαν δεδομενο οτι το κρατος αυτο ειναι ανικανο γι αυτο και σου απαντησα ετσι, αν το θεορουσα ικανο να πραξει καλυτερα και ενα τροπο το περιεγραψε ο τομις παραπανω δεν θα ειχε νοημα να κανουμε αυτην την κουβεντα και να αναλυουμε τα αυτονοητα.Λες εγω να πιστευω οτι καποιος πρεπει να πληρωνει φ.π.α χωρις να το εχει εισπραξει?
    αντε γεια...

4. The Following 5 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

Bitz (09-07-13), gant (09-07-13), Ptboul (09-07-13), Thomelef (09-07-13), vagmag (09-07-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

παιδιά...αυτά που περιγράφουμε γίνονται μόνο εδώ. οι κομπίνες που αναφέρεις άρη, είναι επειδή μένει πάντα ατιμώρητος ο μπιστολέρο. απο εκεί ξεκινά το πράμα.

το πρόβλημα πρέπει να λύνεται απο το ξεκίνημα του. τι θέλω να πω. αν αυτός που εκδίδει την επιταγή κυνηγιέται απο θεούς και δαίμονες με πάγωμα όλων του των λογαριασμών, με κατασχέσεις ακόμα και στα παιδιά του όπως γίνεται και έξω, πολύ απλά δεν θα υπάρχουν απλήρωτες υποχρεώσεις.

για να το πάμε ακο΄μα πιο μακρυά, γιατί έχουμε πιαστεί πάλι με το πόσο λαμόγιο είναι κάποιος και πόσο εύκολα μπορεί να κάνει ζημιά σε κάποιον άλλο, οι τράπεζες είναι οι πρώτες που πρέπει να λογοδοτούν, όταν ένας πελάτης τους αφήνει απλήρωτη μια επιταγή.

το να κουβαλάς ένα μπλοκ επιταγών με το λογκο μια τράπεζας, είναι και η εγγύηση της τραπέζης. υπάρχουν συστήματα με επιταγές σε άλλες χώρες που τα κούς και γελάς...στην φινλανδία για παράδειγμα, όταν η επιταγή είναι χειρόγραφη, αυτός που την λαμβάνει πρέπει εντός κάποιου διαστήματος να ενημερώσει την τράπεζα με τον αριθμό επιταγής και το ποσό, έτσι ώστε να ελεγχθει απο την τράπεζα. με αυτό τον τρόπο, βλέπουν τι φύλλα υπάρχουν απο τον συγκεκριμένο εκδότη, τι ποσό αθροίζουν όλες μαζί και τι χρονικό περιθώρειο έχουν για να πληρωθούν...

αν για παράδειγμα αυτός έχει σε ένα τετράμηνο 100κ κομμένα και στον λογαριασμό του υπάρχουν 300 πχ, όλα καλά. αν όμως έχει 50 στον λογαριασμό του, υπάρχει πρόβλημα.

στην περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα, η τράπεζα αναλαμβάνει την ζημιά και απο εκεί και έπειτα έχει να κάνει αυτή, μαζί με τον νόμο και το κράτος το τι θα κάνει με τον μπιστολέρο.

εδώ η κατάσταση έχει ως εξής...πας με μια κατάθεση σε έναν καινούριο λογαριασμό με 3κ και αμέσως σου δίνουνε και το μπλοκάκι. το πόσες επιταγές θα κόψει αυτός που παίρνει το μπλοκ, είναι δικό του θέμα και κανενός άλλου.

φυσικά και το κράτος πρέπει να προστατεύσει τις πληρωμές τις αγοράς, γιατί έχει άμεσο αντίκτυπο και στα δικά του έσοδα. δεν είναι λογική το...στα @@ μου εμένα, εγώ θέλω τον φόρο. σκοπός είναι η υγιής και στην ώρα της συναλλαγή. τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα και κατά την δική μου γνώμη πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί πολλοί τραπεζικοί για όλη αυτή την ζημιά που εχει έρθει στην αγορά με τις ακάλυπτες επιταγές.

όπως λοιπόν πάει κράτος και μπιστολιασμένος και πληρώνονται απο την τράπεζα που ο πελάτης τους κάρφωσε τον άλλο επαγγελματία, έτσι να γίνει και εδώ.

εσύ για παράδειγμα. αν μπείς εγγυητής σε δάνειο κάποιου φίλου σου και ο φίλος σου δεν πληρώσει, τι θα γίνει? ακριβώς...γιατί λοιπόν η τράπεζα να είναι εξαίρεση απο αυτό τον κανόνα? στο παιχνίδι και οι τράπεζες λοιπόν, να πληρώσουν τώρα τα σπασμένα...καμμία λύπηση στους μεγαλύτερους απατεώνες.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

6. The Following 5 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

A8hnaios (09-07-13), chrisgiapz3 (09-07-13), hades7 (09-07-13), Ptboul (09-07-13), vagmag (09-07-13)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ισχύουν όλα όσα λέτε, απλά παρεκλίναμε της αρχικής τοποθέτησης περί φπα και αυτό διότι ο καθένας μας είδε το θέμα από την σκοπιά του (ξεκινώντας από εμένα).
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Rides
    2

Προεπιλογή

τυπε αμα δεν καταλαβες κανε οτι καταλαβες για να μην καταλαβουν οι αλλοι οτι δεν καταλαβες. καταλαβες?

9. The Following 6 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Monsta (09-07-13), nikos1400 (09-07-13), Ptboul (09-07-13), S8N (09-07-13), spar@ (09-07-13), vagmag (09-07-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    τυπε αμα δεν καταλαβες κανε οτι καταλαβες για να μην καταλαβουν οι αλλοι οτι δεν καταλαβες. καταλαβες?
    αντε γεια...

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ειστε για κανενα πειραμα Ροζενχαν...εδω μεσα στο φορουμ;

12. The Following 6 Users Say Thank You to Bitz For This Useful Post:

A8hnaios (09-07-13), hades7 (09-07-13), Monsta (09-07-13), Ptboul (09-07-13), S8N (09-07-13), Stathis (09-07-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο michalis 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειστε για κανενα πειραμα Ροζενχαν...εδω μεσα στο φορουμ;
    εγω ειμαι μεσα....
    καθομαι σε εφορια πανω απο 52 μερες....

14. The Following 5 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

A8hnaios (09-07-13), Bitz (09-07-13), nikos1400 (09-07-13), Ptboul (09-07-13), Stathis (09-07-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εδώ ο κόσμος χάνεται, εσείς τσακώνεστε για το ΦΠΑ:

https://www.zougla.gr/perierga/artic...-mikroteri-tou

Παντρεύτηκε γυναίκα 70 χρόνια μικρότερή του!

Ένας 92χρονος αγρότης από το Ιράκ παντρεύτηκε την περασμένη Πέμπτη μια κατά 70 χρόνια νεότερη γυναίκα.

Ο Mohammed al-Mujamaie νυμφεύθηκε την 22χρονη Muna Mukhlif al-Juburi σε τελετή που έγινε στη Βαγδάτη, κατά την οποία παντρεύτηκαν και οι εγγονοί του, 16 και 17 ετών.

Μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο al-Mujamaie δήλωσε ευτυχής που παντρεύτηκε την ίδια ημέρα με τους εγγονούς του και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι σαν εικοσάχρονος!».

Να σημειωθεί ότι ο 92χρονος έγινε γαμπρός για δεύτερη φορά, τρία χρόνια μετά τον θάνατο της πρώτης συζύγου του.
    Δεν είναι κακή η... Μούνα:

16. The Following 4 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

A8hnaios (09-07-13), Konstantinos E60 (09-07-13), Ptboul (09-07-13), Stathis (09-07-13)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αφαγωτη θα παει η Μουνα. Κρίμα !

18. The Following 4 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

A8hnaios (09-07-13), Nino (09-07-13), Ptboul (09-07-13), S8N (09-07-13)

Σελίδα 20 από 94 ΠρώτηΠρώτη ... 1018192021223070 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP