Πες του να μάθει την προπαίδεια!!
Που θέλει να πουλήσει και αμάξι...
Πες του να μάθει την προπαίδεια!!
Που θέλει να πουλήσει και αμάξι...
Detailing Madness
ROY (13-02-13)
αυτο ειναι φιλε παλι καλα που το κατεβασε ο καρντασησ απο βορεια ελλαδα εγω ασχετοσ
Bazil Van Sinner (13-02-13)
τι εννοεισ φιλε?
Ότι δεν ξέρει την τύφλα του. Αυτό εννοώ
Detailing Madness
ειναι δυο οχι ο γιωργοσ ο ψηλοσ αλλα ο αποστολοσ δικο του ειναι το αυτοκινητο και μαλιστα οταν του ειπα να μηλισω στον κ*******λο μου ειπε αστω θα γνει χειροτερα και εκει θα το ακυροσω την χρηματοδοτηση
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 13-02-13 στις 18:10
Καμια εξελιξη;
φιλε μου καλησπερα μου ειπε ουι θα με παρει τηλ μεχρι αυριο η το σαββατο ψαχνει να βρει αυτοκινητο για αυτον και μου ειπε οτι ακομα εχουμε 20μερεσ που ισχιει η χρηματοδοτιση τον αφεινω απο περιεργια το τι θα μου πει αααα ψεχασα του ειχα ζητησει να μου βαλει cd τησ bmw γιατ ειχε κασσετα μου εκανε τον δυσκολο και τελικα χθεσ μου ειπε οτι θα μου βαλει και θα μου δωσει και ενα χρονο καλησ λειτουργια τι να πω δεν ξερω απλα περιμενω να δω που θα φτασει η βλακεια του
προσεχε φιλε μου θεωρω οτι μου λεει ψεματα ανεξαρτιτα απο καποιουσ φιλουσ εμενα το συγκεκριμενο αυτοκινητο μου αρεσει απλα περιμενω να δω που θα το φτασει γιατι οκ να περιμενω αλλα το αυτοκινητο το χρησιμοποιοει αρα του κανει φθορα τι να πω περιμενω να δω τι θα μου πει εγω του ειπα πεσ μου κατι συγκεκριμενο και τελικο πολυ απλα και πολυ ευγενικα
bmwcompactjohn (14-02-13), giannis_compact (14-02-13), katsaraios (14-02-13)
Έχει 70Κ χλμ δλδ το χρησιμοποιούσε μία στο τόσο και τώρα δεν μπορεί να μείνει 2-3 μέρες χωρίς αυτοκίνητο?
Λογικότατο....
bmwcompactjohn (14-02-13), ROY (14-02-13), S8N (14-02-13), Vassilis ///M (14-02-13)