Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Απόψεις για λάστιχα

Ψήφισαν
108. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Continental ContiSportContact 5

58 53,70%
  • Dunlop SP SportMaxx RT

14 12,96%
  • Michelin Pilot Sport 3 PS3

37 34,26%
Δημοσκόπιση Πολλαπλής Επιλογής
Σελίδα 20 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 101819202122 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 191 έως 200 από 234

Θέμα: Απόψεις για λάστιχα..

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Νέα σμύρνη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καί εγώ αυτά έχω αποφασίσει να βάλω!Η τιμή τους 365 την τετράδα τοποθετημένα σε γνωστό μαγαζί στην Καλλιθέα!

Rides
    0

Προεπιλογή

εγω σε 205/55/16 ρανφλατ ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τα Goodyear.ησυχα σε καλη ασφαλτο, και τα υπολοιπα οπως τα περιεγραψε ο νικος πιο πανω.και μετα απο 40.000 εχουν ακομη ταακουνι αρκετο αν και εχουν αρχισει να ξεραινονται.παντως θεωρω οτι τα Goodyear ειναι καλη επιλογη για την ελλαδα που θελει ενα μετριο σκληροτητας ελαστικο και να ειναι ανθεκτικο σε σκληρη μεταχειριση,λακουβες και πεζοδρομια.εχιε βελτιωθει πολυ η Goodyear

3. The Following 3 Users Say Thank You to dreamer For This Useful Post:

BILL007 (10-10-19), Georgebm (16-10-19), nikos valvetronic (10-10-19)

Rides
    0

Προεπιλογή

πιαδια πηγα σε ενα λαστχια και του λεω να βαλω συμβατικα και τι να βαλω...μου λεει ποσα χιλ. εχεις? του λεω 100.000.λεει οποτε αλλαζεις και αμορτισερ σε λιγο.εμενα ομως στο κτεο μου βγαζουν 70 αρα ειμαι καλα.λεει οτι εκει δεν κανουν ολοκληρωμενη μετρηση.δεν ξερω αν λεει αληθεια.και πως εγω που εχω 10 χρονια το αυτοκινητο σε 3 κτεο που περασα μου βγαζει συνεχεια αποδοση 70? δεν εχασαν ακθολου? μηπως εχει δικιο? δεν γνωριζω απο μετρησεις αμορτισερ γιατι συνηθως εκιε στα 100 αλλαζα αυτοκινητο.

επισης μου ειπε οτι αν αλλαξω αμορτισερ θα βαλουμε πιο σκληρα τα κιτρινα billstein και μετα βαζω οτι συμβατικο θελω.εμενα επειδη μου αρεσουν τα sachs ποια ειναι τα αντισιοιχα στα κιτρινα billstein?

Rides
    0

Προεπιλογή

Γεια σας εχω το bmw f30 318 και σκεφτομαι να βαλω χειμερινα λαστιχα,αν ειναι συμβατικα και οχι ran flat θα εχω προβλημα με τους αισθητηρες?και κατι ακομα αν παραγγειλω απο γερμανια ζαντες ξερει κανεις αν θα πληρωσο τελωνειο?

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο franki13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεια σας εχω το bmw f30 318 και σκεφτομαι να βαλω χειμερινα λαστιχα,αν ειναι συμβατικα και οχι ran flat θα εχω προβλημα με τους αισθητηρες?και κατι ακομα αν παραγγειλω απο γερμανια ζαντες ξερει κανεις αν θα πληρωσο τελωνειο?
    Τους αισθητήρες του Tpms εννοείς?

Εντός της ΕΕ υπάρχει ελεύθερη διακίνηση αγαθών, συνεπώς όχι δεν πληρώνεις δασμούς αν ψωνίσεις από Γερμανία

Send from Redmi Note 7 using Tapatalk

7. The Following User Says Thank You to wheelman For This Useful Post:

BILL007 (19-10-19)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ευχαριστω για της πληροφοριες.Ναι για τα Tpms με λαστιχα συμβατικα και οχι run flat θα εχω προβλημα?

9. The Following User Says Thank You to franki13 For This Useful Post:

BILL007 (19-10-19)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο franki13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστω για της πληροφοριες.Ναι για τα Tpms με λαστιχα συμβατικα και οχι run flat θα εχω προβλημα?
    Εγώ στο Χ3 άλλαξα από runflat σε συμβατικά, κανενα πρόβλημα με το ΤPMS

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλημέρα!
    Έχει δοκιμάσει κάποιος τα Michelin pilot sport 4 runflat? Θα ήθελα να τα βάλω σε e92 coupe 316i και θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας.
    Είχα τα Michelin pilot sport 4 (οχι runflat) αλλά πλεον έχει πέσει τόσο η τιμή που λέω να πάω σε runflat (480ευρώ τα βρίσκω).

Ευχαριστώ.

Rides
    0

Προεπιλογή

ως προς το πελμα δεν θα δεις διαφορα,οποτε ειναι το ιδιο λαστιχο.σιγουρα θα ειναι πιο σκληρα λογω πλαινων ρανφλατ.γενικα εχουν την φημη οτι ειναι απο τα πιο μαλακά ρανφλατ και φιλος μου που βαζει το επιβεβαιωνει.στις στροφες ειναι το καλο που θα μπαινει πιο σιγουρα.

Rides
    0

Προεπιλογή

καθε φορα που χτυπαω εγκαρσια ανωμαλια μεσα στην πολη βριζω και βλαστημαω με τα ρανφλατ.αλλα οταν βλεπω ατομα να μενουν στην ακρη του δρομου και να αλλαζουν λαστιχο η' να περιμενουν οδικη οπως ενας γειτονας μου σκεφτομαι ποσο τυχερος ειμαι..εγω επαθα λαστιχο,το φουσκωσα πηγα στον λαστιχα,το μπαλωσα ,εφυγα.ουτε οδικες ουτε γρυλλοι ...πολιτισμος και ανεση-ευκολια,νεα τεχνολογια..και δεν φταινε τα ρανφλατ ,οι δρομοι φταινε που ειναι αθλιοι.σε δρομο καινουριο ειναι βελουδο.

14. The Following User Says Thank You to dreamer For This Useful Post:

BILL007 (06-11-19)

Σελίδα 20 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 101819202122 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP