Πες του μην κάνει το λάθος και μου στείλει ένα σετ από τα άλλα τα δικά σας, θα πάω στην κίνα και θα τον ξυρίσω αυτοπροσώπως![]()
Πες του μην κάνει το λάθος και μου στείλει ένα σετ από τα άλλα τα δικά σας, θα πάω στην κίνα και θα τον ξυρίσω αυτοπροσώπως![]()
120ie87 (25-05-12)
120ie87 (25-05-12)
120ie87 (25-05-12)
Και αυτό γίνεται αλλά ενδεχομένως να μην έχουν όλοι Paypal (όπως εγώ αυτήν την περίοδο π.χ-λείπει ο αδερφός μου)
Παρακαλώ πείτε όλοι τι επιθυμείτε για να βγάλουμε ένα αποτέλεσμα για να συνεχίσουμε με την αγορά![]()
![]()
Εσεις στην Αθηνα μπορειτε πιστευω να σας κανει ενα "δεματακι"μαζι με της Λαρισας και να βρεθειτε και να τα μοιρασετε.....
.... μετα εγω και ο Μιχαλης στη Λαρισα,μας τα φερνει ο Ανδρεας ή ο "προσωπικος" μου κουριερ ο Σπαρα!!!
Ναουσσα, βλεπουμε με τα παιδια τι αλλες λυσεις εχουμε και προχωραμε.
ΥΣ...για την πληρωμη δεν υπαρχει θεμα,το ποσο μπορουμε να το στειλουμε μεσω της δικης μου καρτας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 25-05-12 στις 17:09
Οπότε αρχίζουμε να δημιουργούμε δέματα π.χ
"Αθήνας+ Λάρισα" (ένα λιγότερα μεταφορικά)
Andri
Αristent
Μιχαλης
.....
πάμε και οι υπόλοιποι....φτιάξτε νέο δέμα ή μπείτε σε ένα ήδη υπάρχον ώστε να ετοιμαστούμε.
Άρη ευχαριστώ για την διευκόλυνση με την κάρτα! Θα σου τα δώσω όταν ανέβω Λάρισα για τη συνάντηση ή στις εκλογές (που θα ανέβω σίγουρα αφού δεν παίζει υπηρεσία τότε)
![]()
![]()
aristent (25-05-12)
aristent (25-05-12)