Σελίδα 20 από 24 ΠρώτηΠρώτη ... 101819202122 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 191 έως 200 από 236

Θέμα: [E30] έρευνα αγοράς

Περιοχή
    Κερατσίνι
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δημήτρης και Μήτσος ξεφύγατε... σας καλώ πίσω στην γη!!
    Χαχαχαχα!!!!
    M40B18, 8-valve, Aluminium cylinder head, Hydraulic valves, Cast iron block, Forged steel rods, 6 counter-weights, DME Bosch motronic 1.3 > 115(BHP)@5500 rpm, 165(NM)4250 rpm.

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

και ηλιοροφή!

Είχε ο house mate στην Αγγλία ένα μπορντώ με απίστευτη ζάντα που ότι και να πω για Ε30 είναι ελάχιστο._

Το έφερε εδώ με σκοπό να το κρατήσει και του το έφαγε ο δήμος..

Η αλήθεια είναι πως σε μια αγγελία πώλησης που αφορά σε παλαιά οχήματα με (περιστασιακή και μη ζήτηση) ο αγοραστής είθισται να καταβάλει και την συναισθηματική αξία προς τον πωλητή.

Εξαρτάται λοιπόν κατά πόσο είναι πρόθυμος να το κάνει αυτό.

Και εγώ αν πω στον πατέρα μου πάρε 30άρι με 5Κ πένα θα μου έχει την άποψη της Σάσα, εξαρτάται λοιπόν που απευθύνεται η κάθε αγγελία.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

3. The Following 2 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

BILL007 (21-06-12), m-power_01 (21-06-12)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TSAF Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το δικο μου πιστευα οτι ειχε σχεδον τα παντα αλλα δεν ειχα θερμαινομενα καθισματα πιτσιλιστήρια στα μπροστα φωτα & cruise control.
    Πιτσιλιστήρια ή καθαριστήρες;
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Προεπιλογή

πιστιλιστηρια και καθαριστηρες ναι ε κομπλε ειναι αυτα. Για το cabrio τα εχω αλλα ειναι ακομα στην κουτα, δεν αξιωθηκα να τα βαλω ποτε. Αλλα ουτε στο cabrio δεν εχω θερμαινομενα καθισματα & cruise control. Παπαρια full extra ειναι.
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

6. The Following User Says Thank You to TSAF For This Useful Post:

Ptboul (21-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E30M40D Εμφάνιση μηνυμάτων
    τοτε καλο θα ηταν φιλε μου να μην οδηγεις γενικα bmw γιατι ολα εχουν υπερστροφικες τασεις χωρις τα ηλεκτρονικα βοηθηματα.αν θες αυτοκινητο να σε παει υπαρχουν ωραιοτατα προσθιοκινητα.τα πισωκινητα τα πας εσυ!υπαρχει και μια ατακα που λεει: ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!πανω απ'ολα δεν καταλαβα γιατι εισαι τοσο ερειστικος και απολυτος...και απ'οτι φαινεται απο τις απαντησεις ολων καπου κανεις λαθος...η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια!

Γιατι το BMW που οδηγώ είναι δυνατό με μπλόκε αναρτήσεις ζαμφορ κλπ κλπ... Και επειδη το ίδιο το είχα σε 316 κατι ξέρω. Και στο φιναλε αν κάποιος εχει τον πήχη της σπορ οδήγησης και συμπεριφοράς τόσο χαμηλά ώστε να το καλύπτει μια 316 τότε οκ. Εγω δεν είμαι σ αυτούς πάντως. Δικαίωμα μου..

Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Απο αλλου ξεκινησαμε και αλλου φτασαμε....ΠΑΡ' ΤΑ ΛΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝ' ΤΑ ΟΜΕΛΕΤΑ.....

9. The Following User Says Thank You to NS-conv For This Useful Post:

E30M40D (21-06-12)

Rides
    1

Talking

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο arci Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατι το BMW που οδηγώ είναι δυνατό με μπλόκε αναρτήσεις ζαμφορ κλπ κλπ... Και επειδη το ίδιο το είχα σε 316 κατι ξέρω. Και στο φιναλε αν κάποιος εχει τον πήχη της σπορ οδήγησης και συμπεριφοράς τόσο χαμηλά ώστε να το καλύπτει μια 316 τότε οκ. Εγω δεν είμαι σ αυτούς πάντως. Δικαίωμα μου..
    Σπύρο όρμααααααα

11. The Following User Says Thank You to Lambros46 For This Useful Post:

NS-conv (21-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    και λιγο off topic...

ρε φιλαρακι..σε παλιο αμαξι βαζεις παλιο μοτερ..τι να τα κανεις εκει τα 24v και δεν συμαζευετε..m30 και οι 12 βαλβιδες του rule.....
    πομονα και αγιος ο θεος!!!

13. The Following User Says Thank You to E30M40D For This Useful Post:

nik200 (21-06-12)

Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο arci Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε φιλε μιλας λες και εχεις μονο εσυ δυνατο πισωκινητο με μπλοκε,αναρτησεις ζαμφορ κτλ...Δεν καταλαβαινω γιατι εισαι τοσο επιθετικος στις απαντησεις σου και μειωνεις τους αλλους...Μια αγγελια εβαλε ο ανθρωπος να πουλησει το αυτοκινητο του και μονο που δεν του εχεις πει να το παει στην ανακυκλωση...ΕΛΕΟΣ...Τι κολλημενες αποψεις και αντιδρασεις ειναι αυτες που εχεις...

Rides
    0

Προεπιλογή

Πες μου σε παρακαλω που είμαι επιθετικός και ποιον προσεβαλλα. Εξ αρχής είπα το αυτοκίνητο είναι τέλειο μπράβο κ συγχαρητήρια αλλα κατα τη γνωμη μου είναι εκτός έποχης η τιμη. Κατα τη γνωμη μου έπισης είπα ότι δεν καλύπτει τις οδηγίες ανησυχίες μου. Αυτα τα υποκειμενικΑ. Αντικειμενικά διόρθωσα την αιωρούσα άποψη ότι είναι ιστορικό η συλλεκτικο για να προστάτευσω κάποιον απο δω
    Που μπορει να αγοράσει ένα πιστεύοντας του βγάζει ιστορικές. Επίσης αντικειμενικό είναι το πόσο πωλείται κατι γιατι οι αγγελίες ελεύθερες είναι..
    Και δεν είπα οι μόνο εγω έχω κατι... Ίσα ίσα απλα ΟΤΑν ο άλλος σου λέει πισοκινητο σημαίνει υπέρ στροφή και οποίος φοβάται πέφτει και Κοιμάται.. Διευκρίνησα ότι δε θεωρώ επικίνδυνο το πισοκινητο απο μόνο του γιατι κ γω τέτοιο έχω. Αν μπεις στον κόπο να διαβάσεις ολα τα πόστ μου πιστεύω θα αναθεωρήσεις...

Σελίδα 20 από 24 ΠρώτηΠρώτη ... 101819202122 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP