τελικα και γω δεν εχω καταλαβει που χρησιμευει.
αφου αν το ακουμπας τακτικα πχ. στην κονσολα μεσα, φθειρεται.
εξω, παλι το ιδιο...
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
τελικα και γω δεν εχω καταλαβει που χρησιμευει.
αφου αν το ακουμπας τακτικα πχ. στην κονσολα μεσα, φθειρεται.
εξω, παλι το ιδιο...
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
3 χρονια εχω πλαστιντιπαρει τις ζαντες μου μεχρι στιγμης ολα στη θεση τους.
-Θεοφιλος-
Αξίζει να "βαφτεί" το αμάξι με τέτοιο ματ? τι λες? εσύ έχεις και μεμβράνη άρα μπορείς να κρίνεις και να συγκρίνεις πιστεύω...
Μεγααααλη επιφανεια.... Ι don't know man... Το σιγουρο ειναι οτι θα χρειαστεις ΠΟΛΛΑΑΑΑ Plastidip!
Πρεπει να περασεις πολλες στρωσεις για να εχεις ενα "αποδεκτο" αποτελεσμα, αλλα η αληθεια ειναι πως δεν ξερω αν ειναι εφικτο κατ'αρχην, καθως σιγουρα θα αρχισει να "σταζει" και να κυλανε σταγονες σε φτερα-προφυλακτηρες- πορτες, (καθετες επιφανειες).
Ειχα αφαιρεσει τις ζαντες πρωτα, πριν αρχισω να περναω το spray, ακριβως γι'αυτο το λογο....
-Θεοφιλος-
Χρίστος (27-06-13)
Ρε παιδια να κανω μια αλλη ερωτηση εγω. Στην σελιδα dipyoucar στην αμερικη εχουν τον εξοπλισμο κ οτι χρειαζεται για να βαψεις το αυτοκινητο με plasti dip. Το θεμα ειναι οτι δν το στελνουν πουθενα αλλου εκτος απο αμερικη.
Τωρα ρωτω εγω, αυτο το χρωμα-βινιλιο μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε με ενα απλο πιστολι που κανουμε βαφες σε φανοποιεια κ να κανουμε δουλεια η θελει ειδικο πιστολι? Περα απο αυτο, για να το κανουμε glossy δλδ να γυαλιζει το χρωμα πρεπει να χρησιμοποιησουμε οποιοδηποτε βερνικι η θελει παλι κατι συγκεκριμενο μονο για plasti dip?
Οχι τπτ αλλο, γιατι αν βρω την ακρη με βολευει πολυ να το κανω κ μονος μου κ εχω ψηθει πολυ ασχημα!
BILL007 (30-06-13)
διαφημισεις σε 1ο ποστ δεν επιτρεπονται
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 27-06-13 στις 11:10 Αιτία: διαφημιση
engelo (27-06-13)
Ωραία δουλειά !
ΑΛΛΑ θα θέλαμε αν ειναι ευκολο να μιλήσουμε με κάποιον που το έχει κάνει και μετά το πέρασε από βούρτσα ή/και πλύσιμο με πιεστικό !!!
Τί γίνεται ?
Η μήπως ξεχνάμε τις βούρτσες ??