Έχω μείνει άφωνος... Εκπληκτικό design και τρομερή σύλληψη! Συγχαρητήρια Θωμά! Αν έχει κυκλοφορήσει μέχρι τα Χριστούγεννα η θήκη, θα την κάνω δώρο στον κουμπάρο μου που μου τα έχει ζαλίσει με το McBook του.
Έχω μείνει άφωνος... Εκπληκτικό design και τρομερή σύλληψη! Συγχαρητήρια Θωμά! Αν έχει κυκλοφορήσει μέχρι τα Χριστούγεννα η θήκη, θα την κάνω δώρο στον κουμπάρο μου που μου τα έχει ζαλίσει με το McBook του.
Thomelef (05-09-11)
Βολτα με το μιτριο δεν τολμω καν να ζητησω...
Περα απο την πλακα παντως, τα αντικειμενα ειναι απιστευτα και μακαρι να εχουν απηχηση...
Αντε να βλεπω να ετοιμαζεται group buy για την τσαντα!!
Πολυ πρωτοτυπο desing και νομιζω πολυ πρακτικο για ασφαλη μεταφορα του λαπτοπ.
...απιστευτη δουλεια και λεπτομερια!!!
Καλη επιτυχια Θωμα!!!![]()
Thomelef (05-09-11)
well done...όσο ασχολείσαι με εξωτερικό τόσο θα ανεβαίνει και το επίπεδο της δουλειάς σου...εύχομαι τα καλύτερα και μακάρι να δουλεύεις μόνο με τους έξω...
Ανέκαθεν από όλα τα αντικείμενα - αξεσουάρ που κυκλοφορούν στην αγορά, εντύπωση μου έκαναν αυτά της Porsche design group.
Από μία ομπρέλα έως ένα σκάφος΄ θεωρώ ότι έχουν μια διαχρονική -στιβαρή κομψότητα, ποιότητα κ λειτουργικότητα σε αντίθεση με τους Ιταλούς σχεδιαστές που βροντοφωνάζουν για design.
Με μεγάλη χαρά κ έκπληξη βλέπω μια εφάμιλλη προσπάθεια, υψηλής αισθητικής, από Ελληνικά χέρια κ μάλιστα από συμ-φορουμήτη! Εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν γιατί η παραγωγή στην Ελλάδα είναι μια εξαιρετικά πονεμένη ιστορία.
Για εμένα τα συστατικά της επιτυχίας είναι απλότητα, ποιότητα, λειτουργικότητα σε σχετικά προσιτή τιμή.
Καλό ξεκίνημα κ καλό δρόμο!
Θωμα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ μιας και εχετε αποδειξει οτι καποια πραγματα που δεν μπορουν να κατασκευασουν εταιριες του εξωτερικου καταφερατε να τα κατασκευασετε εσεις . Η ποιοτητα και το φινιρισμα δειχνουν οτι ειναι ο πρωταρχικος σας στοχος σε αυτο που κανετε και δεν κοιτατε να κανετε την δουλεια αρπα κολλα για να κερδισετε μερικα λεφτα παραπανω. Ευχομαι ολοψυχα το project που θα παρουσιασετε να ΞΕΣΚΙΣΕΙ (Το θεωρω δεδομενο) και να πανε ολα κατ' ευχην.![]()
![]()
Υ.Σ Με τετοια προιοντα τι να μας πουν οι ΛΟΥΓΚΡΕΣ οι ξενοι.(Κερδισμενο παιχνιδι απο τα αποδυτηρια)![]()
Thomelef (05-09-11)
Συγχαρητηρια!!!!
Thomelef (05-09-11)
Ευγε Θωμακο κ παντα ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!
Υπαρχει φωτιστικο στην σειρα αυτη ή λαθος καταλαβαινω?
αν ειναι ...γουσταρω πολυ να χτυπησω ενα κομματι...απλικα ειναι ή κρεμαστο?![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
sympether with chiefτης