Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 28

Θέμα: Κλοπή Μ3 Ε46

Rides
    1

Προεπιλογή

Αντε παλι.Ευχομαι να το βρειs φιλε οσο το δυνατον γρηγοτοτερα.Θα προσπαθησω να ανεβασω ενα βιντεο απο κλειστο κυκλωμα που εχω να δειτε με ποσο ευκολια πηγαν να ανοιξουν το Punto τηs κοπελιαs μου,σαν να ηταν δικο τουs.Kαι το ωραιο ειναι οταν ειδαν το βιντεο οι αστυνομικοι που ηρθαν μου λενε αααα τουs ξερουμε ειναι μια σπειρα απο ρουμανογεωργιανουs......και μια εβδομαδα χτυπανε εδω μια εβδομαδα χτυπανε σε αλλη πολη και παει λεγονταs.Και τουs ρωταω.Και τι κανετε ρε παιδια?Γιατι δεν τουs πιανετε?Οριστε τωρα εχετε και βιντεο με αποδειξειs.Aπαντηση:ΜΗΔΕΝ.

2. The Following 3 Users Say Thank You to ankor For This Useful Post:

Panos 316T (24-08-11), Ptboul (26-08-11), zaharias (24-08-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ελπίζω να βρεθεί.

Δυστυχώς αυτά τα αυτοκίνητα έχουν μπει στο στόχαστρο. Οι 'μετατροπείς' έχουν αρχίσει και πάλι να κάνουν χρυσές δουλειές.

Το κλειστό γκαράζ και η συνεχής εποπτεία όπου κι αν πάμε, είναι πλέον απολύτως απαραίτητη.

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ankor Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντε παλι.Ευχομαι να το βρειs φιλε οσο το δυνατον γρηγοτοτερα.Θα προσπαθησω να ανεβασω ενα βιντεο απο κλειστο κυκλωμα που εχω να δειτε με ποσο ευκολια πηγαν να ανοιξουν το Punto τηs κοπελιαs μου,σαν να ηταν δικο τουs.Kαι το ωραιο ειναι οταν ειδαν το βιντεο οι αστυνομικοι που ηρθαν μου λενε αααα τουs ξερουμε ειναι μια σπειρα απο ρουμανογεωργιανουs......και μια εβδομαδα χτυπανε εδω μια εβδομαδα χτυπανε σε αλλη πολη και παει λεγονταs.Και τουs ρωταω.Και τι κανετε ρε παιδια?Γιατι δεν τουs πιανετε?Οριστε τωρα εχετε και βιντεο με αποδειξειs.Aπαντηση:ΜΗΔΕΝ.
    κ μενα οταν μου ανοιξαν το 328is η πορτα του συνοδηγου ειχε ενα καρο δακτυλιες πηραν αποτυποματα αλλα απο το 2006 μεχρι τωρα παπ@ρια!ειναι σαν να μην εγινε ποτε!ευχομαι να βρεθει το αμαξι κ αυτος που το εκανε κ να το πληρωσει ακριβα!
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Λυπηρό εύχομαι να το βρεις γρήγορα

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Angry ..............

Μπορω να πω πολλα για αυτο το θεμα (κλοπες) γενικα αλλα δεν γινεται δημοσια.....ευχομαι να εισαι τυχερος,μη δωσεις χρηματα αν σου ζητησουνε (με ενα μολυβι Μ3 Ε46 καποιος εδωσε και δεν πηρε πισω τιποτα).

Αν εισαι ασφαλισμενος μη στεναχωριεσαι,θα παρεις ψιχουλα πισω απο την ασφαλιστικη αλλα παλι τα πουλανε και ψιχουλα οποτε μια-η αλλη ειναι.Τραβα παρε αλλο αν το θες τοσο πολυ και ησουνα ευχαριστημενος,αλλιως τραβα για ''αλλα'' γιατι να ξερεις τα ///Μ ολων των τυπων και γενεων ''βγαζουνε πολυ μεροκαματο'' στα μουνοπ@ν@ που ασχολουνται με τις κλοπες αλλα τους ευχομαι να τα φανε στα νοσοκομεια οπως και να εχει......

P.S Παντα αναρωτιομουνα πως μπορει να ζει καποιος γνωριζοντας οτι ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ......γεννημενος ******ς,ο νονος του δηλαδη ειπε εκεινη τη στιγμη που το βαφτιζε το μπ@αστ@ρδο ''βαφτιζω εναν ΜΑΛΑΚΑ.Ισως αυτη να ειναι η τιμωρια τους,να κοιτανε τον καθρεφτη το πρωι και να λενε ''******ς κοιμηθηκα-******ς ξυπνησα''.......πρεπει να ποναει εεεεεεεε???????????
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 26-08-11 στις 10:12
    insane in the ///Midbrain

7. The Following 5 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

black_beauty (27-08-11), hades7 (26-08-11), Panos 316T (26-08-11), pilot (26-08-11), Ptboul (26-08-11)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

ναι ρε Γιαννη τους βλεπεις τους λακαμαδες και λες ρε γαμωτο αυτο ειναι το σπερματοζωαριο που νικησε ?
    αντε γεια...

9. The Following User Says Thank You to hades7 For This Useful Post:

black_beauty (27-08-11)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι ρε Γιαννη τους βλεπεις τους λακαμαδες και λες ρε γαμωτο αυτο ειναι το σπερματοζωαριο που νικησε ?
    Συνηθως οι γονεις τους εχουν ενα και το αυτο σπερματοζωαριο. Like father like son...

11. The Following User Says Thank You to Nikos For This Useful Post:

hades7 (26-08-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Σε ωραία κοινωνία ζούμε...καλύτερα Ουγκάντα παρα εδώ...

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΛευτερηςΜ3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε ωραία κοινωνία ζούμε...καλύτερα Ουγκάντα παρα εδώ...
    Σε ενα μαυρο χαλι ζουμε!
    Κανενα νεοτερο δεν υπαρχει ε?

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε ενα μαυρο χαλι ζουμε!
    Κανενα νεοτερο δεν υπαρχει ε?
    Ναι αμε,με έχουν πάρει εκατό άτομα τηλ και έχω ακούσει ότι μαλακια μπορείς να φανταστείς.δεν έχουν τι να κάνουν και με ενοχλούν συνέχεια

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP