Τελικά είναι πολλά αυτά που με χαλάνε... Δεν θα το πάρω
Τελικά είναι πολλά αυτά που με χαλάνε... Δεν θα το πάρω
Thomelef (17-08-11)
αν ήμουν ιδιοκτήτης 911 θα χαιρόμουν που κάθε καινούριο μοντέλο σέβεται τόσο πολύ τις γραμμές του απερχόμενου (δηλ αυτού που θα είχα) και δεν κάνει τα παλιότερα μοντέλα να δείχνουν ξεπερασμένα, τουλάχιστον εξωτερικά.
Τελικα ξερει να παρατηρει ο Θωμας αυτο το αμαξι και ας μην ειναι ο ευτυχισμενος ιδιοκτητης του.
Πραγματικα αυτη η κονσολα δε παραπεμπει σε 911.Επισης τα paddles ειναι mpliah.
Επισης το εσωτερικο ειναι βαρετα ανοιχτοχρωμο.Θα υπαρχουν ομως και σκουροχρωμες επιλογες φανταζομαι.
Αυτα με τα μειον.
Στα +: το αμαξι για μια ακομη φορα δε παιζεται και απλα θα παραμεινει για τους περισσοτερους αντικειμενο παρατεταμενων ονειρωξεων.
Να βγει αυτο και το επομενο(999?), για να πεσει η τιμη του 997TT. Στο Ελλαδισταν μετα απο 50 χρονια μπορει και να τη παρουμε..![]()
nikos1400 (18-08-11)
Υπάρχουν ακόμη αυτοκίνητα με τον κινητήρα πίσω?![]()
Πανεμορφη κατα τη γνωμη μου, αλλα....θα πω κάτι και ας με παρετε με τις πέτρες..
Προσφατα ειχα την ευκαιρια να οδηγησω μια 911 Carrera Cabrio. Πολυ γρηγορη δεν λέω , διακοσαριζε για πλακα στις ευθειες της Αναβυσσου ,υπέροχος ηχος , αλλα δεν τρελλαθηκα κιολας. Ειδικα το τιμονι της ηταν πολυ ελαφρυ και η αισθηση από το μπροστινο συστημα so-so....
S8N (18-08-11)
και όμως...όλα είναι συνήθεια. προσωπικά νομίζω πως τπτ δεν συγκρίνεται με την αίσθηση
που παίρνεις στο στρίψιμο απο μια καρέρα. η αναπήδηση της μούρης του αυτοκινήτου
στην έξοδο της στροφής, είναι κάτι που σε αφήνει με ανοιχτό το στόμα...επίσεις, υπάρχει
μεγάλη διαφορά στην συμπεριφορά ενός κάμπριο καρέρα απ'ότι ενός κουπέ.![]()
sympether with chiefτης