ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ!!!!!
Τα σάπια δεν είναι τίποτα μπροστά στο μύθο!!!!!!!Καλός λαμαρινάς,λεφτά και όρεξη και όλα γίνονται!!!!
KAI ΠΑΛΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!!
![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ!!!!!
Τα σάπια δεν είναι τίποτα μπροστά στο μύθο!!!!!!!Καλός λαμαρινάς,λεφτά και όρεξη και όλα γίνονται!!!!
KAI ΠΑΛΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!!
![]()
Χαρά στο κουράγιο σου!
Περιμένω thread για την ανακατασκευή! Γουστάρω τέτοια σκηνικά
Καλώς ήρθες και καλή διαμονή!
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.
Ελπιζω οσο μπαινουμε στο χειμωνα να προχωρησουμε ποιο γρηγορα διοτι λογο δουλειας το καλοκαιρι ο χρονος ειναι λιγοστος.
Επισης αναγκαστηκα να σταματησω την αμμοβολη διοτι παραπονεθηκε καποιος γειτονας στην αστυνομια. Οποτε τωρα πρεπει να φτιαξω εναν προσωρινο θαλαμο στο γκαραζ για να συνεχισω. Δυστηχως ομως θα πρεπει να φυγω για ταχιδι για δυο εβδομαδες αυτον το μηνα και περιπου ενα μηνα απο το Σεπτεμβριο οποτε και η καθηστερηση! Μολις εχω νεα θα τα ποσταρω!!!
Καλώς ήρθες στη παρέα μας.
Τρελό πρότζεκτ έχεις βάλει μπρος με ένα αμάξι θρύλο. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά.
Θα ανυπομονώ να διαβάζω τα update σου.
και όλα να σου πάνε βολικά.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Ωραιος ο συναδελφος.Ετσι να βλεπω τα Ε30 ν ανεβαινουνε.
m3 e30,πληρως ανακατασκευασμενο απο τα χερακια σου και βραζιλιανα γυναικα...ρε φιλε..μηπως μας στελνεις απο το παραδεισο???
για το αμαξι σου μονο μπραβο εχω να σου πω γιατι εισαι απο τους τυχερους που εχουν ενα αμαξι θρυλο,μπορουν να το ανακασκευασουν και να το κανουν τζιτζιλονι και το κυριοτερο...το κανουν σχεδον μονοι τους....
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
120ie87 (04-12-11)
ωραίος ο φίλος...χρόνο και λεφτά να'χεις ν'ασχολείσαι!!!
sympether with chiefτης