Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 34

Θέμα: ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΩΣ.......

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Talking

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ziaba Εμφάνιση μηνυμάτων
    κάθε πότε πρέπει να πήγαινουμε για ευθυγραμμιση?

Κάθε 20.000χλμ (το αργότερο) ή όποτε πέσουμε σε κάποια δυνατή(...) λακούβα -> όποιο έρθει πρώτο

επίσης
    -αν αλλάξουμε ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ σε λάστιχα/ ζάντες
    -αν αλλάξουμε ελατήρια/αμορτισέρ (καθώς το αυτοκίνητο θα "κάθεται" σε διαφορετικό ύψος, στο οποίο τελικό ύψος θα κάτσουν μετά από κάποια χλμ χρήσης)
    -αν χτυπήσουμε δυνατά σε πεζοδρόμιο προσπαθώντας να παρκάρουμε για παράδειγμα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 14-08-11 στις 10:03

2. The Following 2 Users Say Thank You to 120ie87 For This Useful Post:

nikos1400 (14-08-11), ziaba (14-08-11)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επισης η ευθυγραμμιση επηρεαζει και την καταναλωση σε ταξιδι και την τελικη ταχυτητα ειδικα στα πιο αδυνατα αυτοκινητα..Προσωπικη εμπειρια με το ATOS που εχω: Μολις αλλαξα λαστιχα και απο 165/65-14 που ειχα(απο 155/70-13 μαμα) πηγα σε 185/50-14.Απο τον λαστιχα εθνικη οδο και πρωτη διαπιστωση -10 χλμ τελικη.Με το ζορι 150χλμ. το αφησα ετσι λιγες μερες θεωροντας το φυσιολογικο. Το παω καποια στιγμη για ευθυγραμισση αφου ειχα περασει και θολομπαρα και ξανα δοκιμη(με παρομοιες συνθηκες) απο περιεργεια... Πηρε 6-8χλμ τελικη!! Θα μου πειτε με τι ασχολεισε ρε μεγαλε με το 1000αρι.Κι ομως ετσι το καταλαβα πιο ζωντανα και σιγουρα παιζει ρολο σε ολα τα αυτοκινητα δυνατα και οχι.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos valvetronic : 14-08-11 στις 22:31

4. The Following 4 Users Say Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (08-07-14), Nick bmwlover (14-12-11), nikos1400 (14-08-11), ziaba (15-08-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos e46 16v Εμφάνιση μηνυμάτων
    με το ATOS που εχω

ATOS=Εγγυηση
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

6. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

ziaba (15-08-11)

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων

ATOS=Εγγυηση
    Γ@MΩ + ATOS= ΓΑMΑΤΟS

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλημέρα....είπα να ξεθάψω το θέμα. Σε εργοστασιακό αυτοκίνητο (316 e92 το δικό μου) για μια καλή ευθυγράμμιση αρκεί ένας καλός μάστορας που να έχει τις ρυθμίσεις ή χρειάζεται μόνο hunter για να γίνει σωστή δουλειά;

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο lefterishatzi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα....είπα να ξεθάψω το θέμα. Σε εργοστασιακό αυτοκίνητο (316 e92 το δικό μου) για μια καλή ευθυγράμμιση αρκεί ένας καλός μάστορας που να έχει τις ρυθμίσεις ή χρειάζεται μόνο hunter για να γίνει σωστή δουλειά;
    Αφού μπορείς να τα βρεις και τα δυο , σε καλή τιμή!

Rides
    1

Προεπιλογή

Έκανα ευθυγράμμιση, πριν κανα 6μηνο που άλλαξα λάστιχα, σε μη hunter μηχάνημα, αλλά με σωστές ρυθμίσεις, και το αμάξι πάει άψογα (αν και δεν έχανε και πολύ απ'οτι έδειξε το μηχάνημα παρά τα 45.000 χλμ).

Άρα σίγουρα δεν είναι απαραίτητο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν πας σε hunter με μάστορα που ξέρει να κάνει σωστά τη δουλειά του δεν είναι εξίσου καλά ή και καλύτερα.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αφού μπορείς να τα βρεις και τα δυο , σε καλή τιμή!
    Ναι, αλλά στις περιοχές μας δεν έχω κανέναν υπ'όψιν. Οι πιο κοντινοί είναι προς τα βόρεια και θες να φας μια ημέρα για να κάνεις μια ευθυγράμμιση.

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έκανα ευθυγράμμιση, πριν κανα 6μηνο που άλλαξα λάστιχα, σε μη hunter μηχάνημα, αλλά με σωστές ρυθμίσεις, και το αμάξι πάει άψογα (αν και δεν έχανε και πολύ απ'οτι έδειξε το μηχάνημα παρά τα 45.000 χλμ).

Άρα σίγουρα δεν είναι απαραίτητο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν πας σε hunter με μάστορα που ξέρει να κάνει σωστά τη δουλειά του δεν είναι εξίσου καλά ή και καλύτερα.
    Οπότε και μη hunteras αν είναι καλός μπορεί να κάνει ικανοποιητική δουλειά.

Προεπιλογή

Ναι, αλλά στις περιοχές μας δεν έχω κανέναν υπ'όψιν. Οι πιο κοντινοί είναι προς τα βόρεια και θες να φας μια ημέρα για να κάνεις μια ευθυγράμμιση.
    Αγίους Αναργύρους 10-11χλμ

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP