Νομιζω οτι τα "Μαστορια" της //Μ εχουν κανει τα παντα για να προσαρμοσουν τις συγχρονες απαιτησεις σε ρυπους/ασφαλεια/επιδοσεις,με αποτελεσμα να καταληξουν σε τουρμπο/EBS/JKS/SMR/RSE/WER/JKE/4x4
....και αλλα συστηματα........ ασφαλειας....
....προσωπικη μου αποψη,ειναι οτι προεχει η ασφαλεια!!!!
......,ειδικα οταν εχεις συνεπιβατες τη γυναικα σου και τα παιδακια σου μεσα σε ενα 4θυρο 5θεσιο σενταν,και θελεις να πηγαινεις και σχετικα γρηγορα αλλα προπαντων με ασφαλεια τα //Μ οχηματα ειναι οτι πρεπει.
......ομως τα πολλα αλογα θελουν να εισαι και εσυ συνετος και να τα χρησιμοποιεις αναλογα και γι'αυτο υπαρχει και το θρεντ του Αρη(S8N)https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=9136,που ναι μεν δεν ειχε //Μ και τα πολλα αλογα,......αλλα δειχνει οτι εστω και για καποια φορα και με προϋποθεσεις θελεις να παιξεις με το αυτοκινητο σου και να οδηγησεις με οτι αυτο μπορει να σου δωσει σε οδηγικη ευχαριστηση!!!
Οπως ισως θα διαβασατε, απενεργοποιησε DTS και εβαλε το κιβωτιο στη σπορ επιλογη για να κανει αυτος το μεγαλυτερο "κουμαντο" στην οδηγηση,αυτο λοιπον ειναι και το ζητημενο!!!
ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΦ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΣΥΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΠΟΡ ΟΔΗΓΗΣΗ!!!
....αυτο ομως αφορα το 10%, ισως και λιγοτερο, χρονικο διαστημα ,που θα οδηγηθει ενα τετοιο οχημα,συνηθως θα κανει γρηγορα ταξιδακια,σχετικα..... χαλαρα, με ολα τα συστηματα ΟΝ για να αποφυγει απροβλεπτες καταστασεις
....για αυτο θα συμφωνησω οτι τα //Μ οχηματα θα πρεπει να εχουν οτι χρειαζετε ωστε να εχεις και απολαυση και ασφαλεια οποτε αυτο ζητηθει.
ΥΣ. οσο για το εαν θα επρεπε να υπαρχουν 2τοννες/4κινητες κλπ. κατασκευες //Μ θα πω πως οταν μια επιχειρηση θελει να ειναι μεσα στα πραγματα,να εχει κερδοφορια,πωλησεις κλπ.(βλεπε Πορσε με Καγιεν που της εδωσε οικονομικη ανασα!!!!....) δηλ.να ΥΠΑΡΧΕΙ γενικα....ας κανει και τετοιες κατασκευες,αρκει να μου προσφερει την επιλογη να μπορω να εχω μια //Μ3CSL!!!!