Αν και κάτοχος αυτή τι στιγμή της e36 και πρώην της e30 θα ψηφίσω e30 γιατί πιστεύω ότι για την εποχή της ήταν πολύ μπροστά από τα υπόλοιπα και σε σχεδιασμό και σε ποιότητα.
E46 και μετά Ε36. Πανέμορφα αυτοκίνητα και τα δύο και πολύ μπορστά από την εποχή τους.
Ψήφισα πρώτη την Ε46, γιατί πέρα από εμφάνιση είχε και φοβερό εξοπλισμό (προαιρετικό) που συναντάται σε αυτοκίνητα του σήμερα και μάλιστα σε πολυτελείς εκδόσεις, αλλά και εμφανισιακά δεν υστερεί σε τίποτα από την τωρινή 3άρα και ίσως πιθανόν και από την επόμενη. Και η Ε36 παραμένει πάντα κομψή, αλλά η Ε46 πραγματικά είναι το κάτι άλλο!
Όλες οι 3άρες πάντως έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και αναμφίβολα αποτελούν τα πιο αντιπροσωπευτικά αυτοκίνητα της BMW...
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Αν και με αρέσει η Ε30,ψήφισα την Ε90 γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου..
''One love three letters'' .....BMW
PSDEDES (29-08-11)
30αρα βεβαια!!!!![]()
Ρε παιδια θυμηθείτε λιγω τα αυτοκινητα τις εποχης του Ε36 και τις εποχης του Ε46......
Το Ε46 ειναι οντως φοβερο αυτοινητο, αλλα το Ε36 ηταν απο αλλο πλανητη τοσο εμφανισιακα οσο και οδηγικα!! ηταν η μερα με τη νυχτα με τα αλλα αυτοκινητα της εποχής του, ασε που τα πρωτα Ε46 μερικες φορες δεν τα ξεχωριζες αμεσως απο τα τελευτεα Ε36.
Απλα θυμηθειτε πως ηταν τα αυτοινητα οταν βγηκε το36αρι!
georgepap (30-08-11)
Με τα Ε36 ειμαι γοητευμενος, με τα Ε46 ομως ειμαι ειλικρινης......
E36 το απόλυτο βέλος:..
sympether with chiefτης
με απιστευτο αμαξωμα και ισως το πιο καλοζυγισμενο αυτοκινητο ever
με ηλεκτρικα με αξεσουαρ που κυκλοφορησαν αρκετα μετα
ηταν οταν την ειδαμε πρωτη φορα μια BMW ουαου!!!
οχι οτι τα επομενα δεν ηταν καλα η δεν ειχαν τα παντα αλλα εκεινο το ουαου δεν...
απλα ηταν το αυτοκινητο που ηταν στο μεταιχμιο και εκανε εντυπωση και γυρναγε μια σελιδα στην αυτοκινηση
ετσι νομιζω εγω
δαγωτο λοιπον 30αρι
![]()
ΖΗΤΕΙΤΑΙ CHE ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ