Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 60

Θέμα: E60 520i LCI

Περιοχή
    Λιτοχωρο Πιεριας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μακαρι να ειχες και το θυριο με τα 507 να μας ελεγες και αλλες ποιο πολλες ανατριχιαστικες ιστοριες που σιγουρα θα υπηρχαν με αυτο το τερας,στην αναβαση ειδικα.!!!

Να το χαιρεσαι το εργαλειο......

2. The Following User Says Thank You to DionisisM5 For This Useful Post:

S8N (18-07-11)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πράγματι φίλε, το Ε60 έχει πλαισι-άρα ! Και turn-in ξυράφι. Την προπερασμένη Κυριακή υποχρέωσε σε άτακτη υποχώρηση ένα volvo S60 2.0T στις στριφές της Επιδαύρου, χωρίς καθόλου ιδρώτα. Πατάει και πληροφορεί τον οδηγό του απίστευτα γιά τον όγκο και το βάρος του. Δεν έχεις παρά να το εμπιστευτείς και θα σε αποζημιώσει.

4. The Following 3 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

aristent (18-07-11), S8N (18-07-11), Samaro (18-07-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NionioSE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να ειχες και το θυριο με τα 507 να μας ελεγες και αλλες ποιο πολλες ανατριχιαστικες ιστοριες που σιγουρα θα υπηρχαν με αυτο το τερας,στην αναβαση ειδικα.!!!

Να το χαιρεσαι το εργαλειο......
    Μακάρι Διονύση να 'χα τα χέρια για τέτοιο θηρίο αλλά οι δυνατότητές μου δε φτάνουν μέχρις εκεί! Πιστεύω πως με ένα 530 θα ήμουν υπερκαλυμένος, τα δε όριά του δε θα τα έφτανα ποτέ. Σ' αυτούς τους καιρούς όμως κάνω το σταυρό μου που έχω και το 520!

6. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

aristent (18-07-11), Ptboul (19-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πράγματι φίλε, το Ε60 έχει πλαισι-άρα ! Και turn-in ξυράφι. Την προπερασμένη Κυριακή υποχρέωσε σε άτακτη υποχώρηση ένα volvo S60 2.0T στις στριφές της Επιδαύρου, χωρίς καθόλου ιδρώτα. Πατάει και πληροφορεί τον οδηγό του απίστευτα γιά τον όγκο και το βάρος του. Δεν έχεις παρά να το εμπιστευτείς και θα σε αποζημιώσει.
    Πάνο !! Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει !!!

8. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

PANOS-E60 (18-07-11)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μια χαρά είναι το αμάξι σου Άρη!Ποιός είπε ότι το 520 είναι λίγο!!Εντάξει είναι κάπως βαρύ για τα άλογά του αλά δεν παύει να είναι εξίσου συναρπαστικό!Τέλεια η λεπτομερής περιγραφή σου,πολύ όμορφο να διαβάζει κανείς περιγραφές σαν αυτή!!

10. The Following User Says Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

S8N (18-07-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρηηηηηηη!!!!!!...μπραβο ρε φιλε που το απολαυσες το αμαξι!!!!!
    ....αξιζει αυτο που εκανες,παρ'ολο το αυριανο κραξιμο της συζυγου για το...."ψεματακι"!!!!

Εχουμε ενα τιμιο,ασφαλες και αξιοπιστο οχημα,με δυναμη που μονο "αδειος" μπορεις να εκμεταλευτεις για "παιχνιδι",κατι που για μας τους παντρεμενους ("αδειος")ειναι λιγο σπανιο.....

....καποια στιγμη ειχα παει και εγω για καποια δουλεια στα Τρικαλα, μονο με τον γιο μου,δεν εκανα και τιποτα σπουδαιο γιατι ηταν μονο 6μηνων το οχημα,μολις ειχε ανοιξει το μοτερ και επιτελους διαπιστωσα οτι το εργοστασιο λεει αληθεια για την....... τελικη ταχυτητα!!!!

Το χειροτερο που εχω παθει τωρα τελευταια ειναι που κανω με το στομα το γουργουριτο του ηχου που ειχε η //Μ5 του Αλεξη!!!!....παταω λιγο το γκαζι και "φανταζομαι" επιταχυνσεις ατελειωτες κλπ.!!!

....τι το'θελα και συνταξιδεψαμε Λαρισα-Νεοι Ποροι και αντιστροφα????...με περνουσε σα σταματημενο οποτε ηθελε και ο V10 πραγματικα ακουγοταν απο αποσταση σα να ερχοτανε κανενα μονοθεσιο F1!!! ...ακομα ακουω το βρουμ-βρουμ!!!....

12. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

S8N (18-07-11), Z4 DCT (20-07-11)

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την προπερασμένη Κυριακή υποχρέωσε σε άτακτη υποχώρηση ένα volvo S60 2.0T στις στριφές της Επιδαύρου, χωρίς καθόλου ιδρώτα.
    Μη μου πεις ότι το S60 ήταν και μπεζ?

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακάρι Διονύση να 'χα τα χέρια για τέτοιο θηρίο αλλά οι δυνατότητές μου δε φτάνουν μέχρις εκεί! Πιστεύω πως με ένα 530 θα ήμουν υπερκαλυμένος, τα δε όριά του δε θα τα έφτανα ποτέ. Σ' αυτούς τους καιρούς όμως κάνω το σταυρό μου που έχω και το 520!
    Αρη, το ε60 ειναι μπαουλο μονο στο ματι,στην πραξη ειναι ενα αυτοκινητο που μπορεις να παιξεις σε στριφτερο δρομο αλλα και να σε τρελλανει με την ποιοτητα κυλισης στα 300 +.....
    Με ενα ε60 530 ο μεσος οδηγος ειναι υπερ καλυμμενος,βαζοντας ενα μπλοκε καλυπτει τις στριφτερες οδηγικες του ανησυχιες και δεν χρειαζεται τιποτα παραπανω!!!!, το πιο πολυ, εκτος οτι του ειναι αχρηστο εως επικινδυνο για τα χερια του,μπορει να καταληξει να φυλαει το parking....στους χαλεπους καιρους που ζουμε

15. The Following 2 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

PANOS-E60 (18-07-11), S8N (18-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

η περιγραφη σου ειναι τελεια.
    οπα ετοιμα τα ποπ κορν.
    παω να γεμισω το πιατο και τη ξαναδιαβαζω.

Ζητω ο ελικας και οι συναρπαστικες περιγραφες

17. The Following 2 Users Say Thank You to kplc16 For This Useful Post:

m-power_01 (18-07-11), S8N (18-07-11)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μη μου πεις ότι το S60 ήταν και μπεζ?
    μαύρο ήτανε Γιάννη.

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία