Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 31

Θέμα: Πωλησεις υπο το καθεστως πανικου..

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νίκο, μια όμορφη ημι-σέλιδη καταχώρηση στη Κυριακάτικη Καθημερινή (για παράδειγμα), κοστίζει περί τα 5Κ ευρώ / 500 άτομα που εύκολα μαζευόμαστε από διάφορα locations, είναι ένα πολύ χαλαρό 10-ρικο για τον καθένα μας.

Τι link λοιπόν στο facebook και σκόρπια ποστ δεξιά κι αριστερά.

Το θέμα είναι η οργάνωση, εκεί δηλαδή που πάσχει ο μέσος Έλληνας. Πετάμε ένα 'δε βαριέσαι...' και το καταπίνουμε κι αυτό. Noooot!
    Μεσα με τα 1000......
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μεσα με τα 1000......

Πορωμένο δικηγόρο έχουμε (....ξέρεις) για να γίνει το σχήμα, άρα θέλουμε άλλους ~498.

3. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Z4 DCT (15-07-11)

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

... 497

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

πόσες φορές σκέφτηκα να το πουλήσω.. και άλλες τόσες να παραδώσω πινακίδες όταν δεν θα βγαίνει άλλο με τα τεκμήρια.. άγνωστο το κοντινό μέλλον και φοβάμαι ότι και όλοι μας να δίναμε τις πινακίδες θα βγάλουνε κάτι άλλο (πχ τεκμήριο κατοχής), εξάλλου πιστεύω θέλουνε να αποτύχουνε τα μέτρα.
    τελικά έμαθα να ζω με τη νέα κατάσταση και να συνεχίζω να χαίρομαι τη ζωή μου

6. The Following 2 Users Say Thank You to 3enyxtis For This Useful Post:

hades7 (15-07-11), Thomelef (16-07-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 120ie87 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ... 497

Δυστυχώς δεν ιδρώνει τ αυτί τους με 'κάποιες' καταθέσεις πινακίδων.

Αν δε γίνει κάτι μαζικά, ώστε να πάρουν μερικές χιλιάδες ζευγάρια μέχρι το Σεπτέμβριο, να ταρακουνηθούν λιγάκι στις εφορίες, δε κάνουμε τίποτα.

Και για να γίνει μαζικά πρέπει να οργανωθεί το πράμα, να ενημερωθεί ο κόσμος.

Εγώ πάντως παραμένω διαθέσιμος...

Rides
    0

Προεπιλογή

496.
    Θα μου λείψει ακόμα και το 10άρικο, αλλά τα έχω πάρει τόσο με την κατάσταση που βρίσκομαι χωρίς να φταίω που και 100άρικο έδινα.

Rides
    0

Προεπιλογή

γνωμη μου παντως ειναι πως ουτε με τις καταθεσεις πολλων πινακιδων θα γινει κατι.
    μιλαω σαν οικονομολογος τωρα.δεν ειναι δυνατον,οι οικονομικοι συμβουλοι του υπουργειου να μη ξερουν οτι ολα τα φορολογικα μετρα ειναι παντελως αχρηστα.δεν μπορει να ανεβαζεις το γπα και να περιμενεις εσοδα τη στιγμη που οι μισθοι-συνταξεις εχουν δεχτει πολλα ψαλιδισματα,η ανεργια εχει φτασει αστα...και ο ιδιωτικος τομεας υπολειτουργει.
    απο τα 1000 καθαρα εγινα 800 καθαρα και ταυτοχρονα αυξανει οτι υπαρχει...δεν βγαινει το νουμερο πως να το κανουμε...
    ο σκοπος δεν ειναι η καταθεση πινακιδων...ειναι η χαλιναγηγηση του φαινομενου των πολιτικων που ειναι προδωτικη και ταπεινωτικη για το λαο και τη νοημοσυνη του.
    αρχη ολων ειναι η ενημερωση .η σωστη και ορθη ενημερωση ομως...
    αν υπαρχουν πετρελαια ουρανια και χρυσαφια πρεπει να το ξερουμε με σιγουρια ολοι και εννοειτε να τα εκμεταλευτουμε ΕΜΕΙΣ!
    σε οτι αφορα τους φορους να ενημερωθουμε οτι τα εισοδημετα μεχρι 30.000 αυτη τη στιγμη ζουνε την ελλαδα ενω οι μαγκες εχουν φυγαδευσει απιστευτα ποσα σε φορολογικους παραδεισους με τις ευλογιες αυτων που λενε οτι θα τα βρουν και θα τα φερουν πισω..
    οταν ο βενιζελος λεει οτι δεν πρεπει να φοβομαστε την επιλεκτικη χρεωκοπια πρεπει να μας πει οτι ο ιδιος εχει κρυφα ακινητα και περιουσια που δεν φαινονται πουθενα...
    και πανω απο ολα...
    νομιζω οτι τη στιγμη που θα βρεθει ενας "ηγετης" να εκφρασει επισημα την οργη την επομενη μερα ακριβως εχουμε επαναστση.
    εγω ξερω οτι στη γεοτονια μου οι ηλικιωμενοι ψαχνουν στα σκουπιδια για κατι που μπορει να χρησιμοποιηθει...και τους συγκεκριμενους τους γνωριζω 30 χρονια...ηταν οι ιδιοι που με μαλωναν τα καλοκαιρινα μεσημερια και ειναι πολυ αξιοσεβαστοι και αξιοπρεπεις.η φτωχια ομως τους αναγκαζει να πηγαινουν στους καδους πισω απο τα σουπερ μερκετ και να προσπαθουν να ψαξουν γιατι οι αλλοδαποι δεν τους αφηνουν,τους χτυπανε και τα παιρνουν αυτοι(αν θελετε ονοματιζω κι ολας)
    αυτα ομως δεν τα εχει πει ποτε η τηλεοραση..
    και οσα λεει καλυπτονται απο το επομενο θεμα του ifestyle δειχνοντας μας καλογυμνασμενους κολους σε παραλια που ξεχυθηκαν οι αθηναιοι λογω του καυσωνα...
    εγω παντως απο τη πλευρα μου ειμαι διατεθιμενος να συνησφερω σε αυτο που ειπε ο κωστας κανονικα και με το νομο.
    495 με εμενα
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

10. The Following 8 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

bill_m3 (16-07-11), gkaras (15-07-11), katsaraios (16-07-11), Monsta (15-07-11), nikos1400 (15-07-11), Ptboul (15-07-11), S8N (15-07-11), Samaro (15-07-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πολύ θλιβερό αυτό που γράφεις Γιώργο με τους ηλικιωμένους.

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

494.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το λοιπόν....

....σήμερα το απόγευμα ενημερώθηκα πολύ πολύ briefly από το νομικό μου σύμβουλο που θα συμμετέχει και εκείνος ενεργά αν -όσοι από εμάς- αποφασίσουμε να προχωρήσουμε σε κάτι πιο δραστικό από τα σκόρπια μας ποστ εδώ μέσα.

Για μπορέσουμε λοιπόν να οργανωθούμε, πρέπει να δημιουργηθεί ένας σύνδεσμος πχ. Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Υψηλού Κυβισμού ή κάτι τέτοιο. Για να δημιουργηθεί ένας τέτοιος σύνδεσμος χρειάζονται 30 commando να κάνουν αίτηση, όπως επίσης κάποιος με καλές ΙΤ γνώσεις να φτιάξει ένα site και ότι άλλο χρειαστούμε....

Εκείνος είναι πρόθυμος να βοηθήσει, εμείς μπορούμε να συμμετάσχουμε ενεργά σε αυτή τη προσπάθεια? Πέντε-δέκα από δω, πέντε-δέκα από κει....το νούμερο δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, ειδικά αν λάβουμε υπόψη τα blogs στο facebook και σε όλα τα άλλα αυτοκινητιστικά site.

Θα μιλήσω μαζί του αυτό το σ/κ και θα ενημερώσω και πάλι σε νέο πλέον θρεντ για να μη χαλάμε τούτο εδώ του Γιάννη.

Εν τω μεταξύ για να βλέπω συμμετοχές από άτομα έτοιμα για δράση!!!!!!

14. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

nikos1400 (15-07-11), stefm5 (16-07-11)

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP