γνωμη μου παντως ειναι πως ουτε με τις καταθεσεις πολλων πινακιδων θα γινει κατι.
μιλαω σαν οικονομολογος τωρα.δεν ειναι δυνατον,οι οικονομικοι συμβουλοι του υπουργειου να μη ξερουν οτι ολα τα φορολογικα μετρα ειναι παντελως αχρηστα.δεν μπορει να ανεβαζεις το γπα και να περιμενεις εσοδα τη στιγμη που οι μισθοι-συνταξεις εχουν δεχτει πολλα ψαλιδισματα,η ανεργια εχει φτασει αστα...και ο ιδιωτικος τομεας υπολειτουργει.
απο τα 1000 καθαρα εγινα 800 καθαρα και ταυτοχρονα αυξανει οτι υπαρχει...δεν βγαινει το νουμερο πως να το κανουμε...
ο σκοπος δεν ειναι η καταθεση πινακιδων...ειναι η χαλιναγηγηση του φαινομενου των πολιτικων που ειναι προδωτικη και ταπεινωτικη για το λαο και τη νοημοσυνη του.
αρχη ολων ειναι η ενημερωση .η σωστη και ορθη ενημερωση ομως...
αν υπαρχουν πετρελαια ουρανια και χρυσαφια πρεπει να το ξερουμε με σιγουρια ολοι και εννοειτε να τα εκμεταλευτουμε ΕΜΕΙΣ!
σε οτι αφορα τους φορους να ενημερωθουμε οτι τα εισοδημετα μεχρι 30.000 αυτη τη στιγμη ζουνε την ελλαδα ενω οι μαγκες εχουν φυγαδευσει απιστευτα ποσα σε φορολογικους παραδεισους με τις ευλογιες αυτων που λενε οτι θα τα βρουν και θα τα φερουν πισω..
οταν ο βενιζελος λεει οτι δεν πρεπει να φοβομαστε την επιλεκτικη χρεωκοπια πρεπει να μας πει οτι ο ιδιος εχει κρυφα ακινητα και περιουσια που δεν φαινονται πουθενα...
και πανω απο ολα...
νομιζω οτι τη στιγμη που θα βρεθει ενας "ηγετης" να εκφρασει επισημα την οργη την επομενη μερα ακριβως εχουμε επαναστση.
εγω ξερω οτι στη γεοτονια μου οι ηλικιωμενοι ψαχνουν στα σκουπιδια για κατι που μπορει να χρησιμοποιηθει...και τους συγκεκριμενους τους γνωριζω 30 χρονια...ηταν οι ιδιοι που με μαλωναν τα καλοκαιρινα μεσημερια και ειναι πολυ αξιοσεβαστοι και αξιοπρεπεις.η φτωχια ομως τους αναγκαζει να πηγαινουν στους καδους πισω απο τα σουπερ μερκετ και να προσπαθουν να ψαξουν γιατι οι αλλοδαποι δεν τους αφηνουν,τους χτυπανε και τα παιρνουν αυτοι(αν θελετε ονοματιζω κι ολας)
αυτα ομως δεν τα εχει πει ποτε η τηλεοραση..
και οσα λεει καλυπτονται απο το επομενο θεμα του ifestyle δειχνοντας μας καλογυμνασμενους κολους σε παραλια που ξεχυθηκαν οι αθηναιοι λογω του καυσωνα...
εγω παντως απο τη πλευρα μου ειμαι διατεθιμενος να συνησφερω σε αυτο που ειπε ο κωστας κανονικα και με το νομο.
495 με εμενα
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....