Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 15 από 15

Θέμα: ΠΑΡΕΛΘΟΝ-ΠΑΡΟΝ-ΜΕΛΟΝ...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άκου φίλε Θωμά δεν σε γνωρίζω προσωπικά αλλα θα σου πω το εξής χωρίς να θέλω να σου γλυκανω το χάπι μιας που πιστεύω δεν το έχεις και ανάγκη.δεν έκανες κανενα πισωγύρισμα στη ζωή σου ένα αυτοκίνητο δεν μπορεί να σου ενισχύσει η να αφαιρέσει κάτι απο την προσωπικότητα σου αυτή δεν κατατίθεται σε κανένα υπουργιο υπάρχει πάντα και θα σε ακολουθεί παντού στα ματια της γυναίκας σου της οικογένειας σου και των παιδιών σου .κάποιοι πικροχολοι δήθεν φίλοι που σίγουρα μπροστά σου η πίσω σου θα κοιτάξουν να σε απαξιώσουν στο φτωχό τους μυαλό σαν looser έχουν τόση αξία όσο τα περιτωματα σου .keep on και να θυμάσαι πάντα ότι σημασία δεν έχει πόσες φορές επεσες αλλα πόσσες καταφερες να ξανασηκωθεις...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

ψηλουλη αρκετες ηταν οι φορες που καθομασταν στο μπαλκονι
    και μου ελεγες τις ιστοριες των εφηβικων σου χρονων το ποσο
    ''αλητακος'' και τσαμπουκας ησουν και μεσα μου ελεγα οτι ισως και
    να τα παρα λες! δεν θα ξεχασω τις κουβεντες για τους κομπρεσσορες
    και τα τουρμπο για τα αμαξια μας και για το ποσο αποφασισμενος ησουν
    για hpf. ετσι οταν ακουσα οτι θα παραδωσεις πινακιδες βαθεια μεσα μου δεν το
    πιστεψα και λεω λογια θυμου θα ειναι! δυστυχως για μια ακομη φορα διαψευστικα
    και απεδειξες οτι οχι μονο το λες αλλα το κανεις και πραξη! δεν θα ξεχασω και μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση την πρωτη φορα που γνωριστικαμε και μου εδωσες τα κλειδια να την οδηγησω χωρις να με ξερεις καν! μου την εμπιστευτηκες μεσα στην πιστα! οποτε δυσκολευομαι λιγω να το πιστεψω οτι δεν θα την ξαναδω κατω απο το μπαλκονι!
    ευχομαι να γινουν τα πραγματα καλυτερα και να ξανακυκλοφορησει στους δρομους
    με τον πριονοτο της ηχο! μπορει τωρα να βγαζουμε γουστα οσο μπορουμε με το δικο μου αμαξι αλλα τουλαχιστων εχω εναν αξιο και ντρομπρο ισως κατι παραπανω απο φιλο και ειχα την τυχη να το γνωρισω εδω μεσα!

3. The Following User Says Thank You to mormon For This Useful Post:

Thomelef (11-07-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mormon Εμφάνιση μηνυμάτων
    ψηλουλη αρκετες ηταν οι φορες που καθομασταν στο μπαλκονι
    και μου ελεγες τις ιστοριες των εφηβικων σου χρονων το ποσο
    ''αλητακος'' και τσαμπουκας ησουν και μεσα μου ελεγα οτι ισως και
    να τα παρα λες! δεν θα ξεχασω τις κουβεντες για τους κομπρεσσορες
    και τα τουρμπο για τα αμαξια μας και για το ποσο αποφασισμενος ησουν
    για hpf. ετσι οταν ακουσα οτι θα παραδωσεις πινακιδες βαθεια μεσα μου δεν το
    πιστεψα και λεω λογια θυμου θα ειναι! δυστυχως για μια ακομη φορα διαψευστικα
    και απεδειξες οτι οχι μονο το λες αλλα το κανεις και πραξη! δεν θα ξεχασω και μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση την πρωτη φορα που γνωριστικαμε και μου εδωσες τα κλειδια να την οδηγησω χωρις να με ξερεις καν! μου την εμπιστευτηκες μεσα στην πιστα! οποτε δυσκολευομαι λιγω να το πιστεψω οτι δεν θα την ξαναδω κατω απο το μπαλκονι!
    ευχομαι να γινουν τα πραγματα καλυτερα και να ξανακυκλοφορησει στους δρομους
    με τον πριονοτο της ηχο! μπορει τωρα να βγαζουμε γουστα οσο μπορουμε με το δικο μου αμαξι αλλα τουλαχιστων εχω εναν αξιο και ντρομπρο ισως κατι παραπανω απο φιλο και ειχα την τυχη να το γνωρισω εδω μεσα!
    thanks ρε χρηστάκο...
    υγ. κοίτα αύριο να έρθεις για καφέ μλκ για να μη σου γ@μήσω!!!
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

ενοηται πως θα ερθω αλαξα και μπροστινα ψαλιδια σημερα!!

Rides
    0

Προεπιλογή

θωμα χαρα μου που διαβασα την ιστορια σου.
    θεωρω πως η ζωη ειναι γεματη εμπειριες που σε ¨γεμιζουν¨" αλλα ταυτοχρονα σε βασανιζουν κανοντας σε ομως πιο δυνατο απο πριν.
    δε θεωρω πισωγυρισμα το να δανειζεσαι το αμαξι απο τη γυναικα σου.το θεωρω σημερα αναγκη!και να σου πω αν δεν ημουν τοσο εγωιστης ηδη θα ειχα παρει το 1000ρι ibiza του μπαμπα!
    ομως στο πλαι σου,νοερα τουλαχιστο,εχεις αθρωπους που συμμεριζονται και συμμετεχουν σε αυτα τα συναισθηματα,καθως πολλοι ειναι και συμπασχοντες.
    κουραγια να περασει και αυτη η μπορα που λενε και αργοτερα,οταν θα το βγαλεις ξανα....να σε γεμιζει χαμογελα οπως εκανε μεχρι τωρα!
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

7. The Following 2 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

aristent (12-07-11), Thomelef (12-07-11)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP