"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
τούμπανο το εργαλείο αλλά όσοι ''ξέρουν'' λένε πως ο βασιλιάς του δρόμου είναι το Scania!! Τα Mercedes δεν παίζονται όμως στα χωματουργικά..
Τα φορτηγά είναι, μετά τα αεροπλάνα, η μεγάλη μου αγάπη..ο πατέρας μου είναι φορτηγατζής και θυμάμαι όταν ήμασταν μικροί με τον αδερφό μου,την Παρασκευή όταν δεν είχε σχολείο την άλλη μέρα, κοιμόμαστε το βράδυ στο φορτηγό ώστε να μην μας ''ξεχάσει'' ο πατέρας μου το πρωί για το δρομολόγιο!!![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
aristent (22-06-11), ghost-rider (23-06-11), giannis_compact (24-06-11), kostas 325 (23-06-11), nikos1400 (23-06-11), S8N (23-06-11)
pilot (22-06-11)
Σαν τον ''Βασιλια'' κανενα αλλο ...... SCANIA king of the road !!!!!!!!!
pralinas (23-06-11)
Την Scania την εχει αγορασει η volkswagen
georggge46 (23-06-11)
Αγαπη παλια που σιγοκαιει τα φορτηγα!
Μικρος καθομουνα στο πισω καθισμα του αυτοκινητου μας και κοιταγα ολα τα φορτηγα (και τα Ε30 χαχα) στην εθνικη οδο.Τα Scania αγαπη και δικια μου και επειδη τα γραφεια TROXOI και TIR ηταν στο ιδιο κτιριο με τα προηγουμενα δικα μας,διαβαζα τα τευχη του και τις κριτικες.
Γουσταρω παντως τη δουλεια του οδηγου με το φορτηγακι του να γυρναει ολο τον κοσμο μοναχικα!!!!
insane in the ///Midbrain
1993.......MB 2435 me shiftronic σαμαν, γρηγορο διαφορικο.....φορτωμενος με 16 τονους ντοματα στο μαρτινο......εριχνα καροτσες σε οτι σκανια εβρισκα, καθε μερα κατ εξακολουθησην βιαστης!!!!
Μπορει να ειχα ξεβρακωσει και τον συμπεθερο καμια μερα και να το θυμαται ακομα.......συμπεθερεεεε, μπλε ασπρο τριαξονικο με μονο πισω και με αλουμινενια καροτσα......![]()