Ρε παιδιά έχω μια απορία !!!
Αφου όλοι τους βρίζουμε, ΠΟΙΟΣ τους ψηφίζει ;;;;;![]()
Ρε παιδιά έχω μια απορία !!!
Αφου όλοι τους βρίζουμε, ΠΟΙΟΣ τους ψηφίζει ;;;;;![]()
Dioskouroi (03-06-11), Eleni (04-06-11), Leonidas_E39 (04-06-11), Ptboul (03-06-11), S8N (03-06-11), Thomelef (03-06-11), Κωνσταντίνος (04-06-11)
στην αρχαιότητα, όταν κάποιος αναλάμβανε δημόσιο αξίωμα του μετρούσαν ΟΛΗ την περιούσια του.. μετά το τέλος της θητείας του την ξαναμετρούσαν και αν έβρισκαν έστω και ένα ζευγάρι σανδάλια παραπάνω τον έστελναν στα κάτεργα.. Επίσης όποιος τολμούσε να προσβάλει τα ιδανικά της δημοκρατίας τον περίμενε η κρεμάλα!!!
Τώρα τι να λέμε...δεν υπάρχει επαφή..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
ελα ντε???? βασικά το εκλογικό σώμα έχει συρρικνωθεί πάρα πολύ! Η αποχή και το άκυρο ΔΕΝ είναι λύση! Με αυτό τον τρόπο αφήνουμε τα κομματόσκυλα και τους βολεψάκηδες να εκλέγουν αυτούς που θέλουν!! Μην πετάμε την ψήφο μας... τώρα θα μου πεις ποιον??? Τουλάχιστον να μη βγει κανείς ώστε να προβληματιστούν..τι να πω..
Πάντως έχουμε τόσους λαμπρούς επιστήμονες και λαμπρά μυαλά σε όλο τον κοσμο, θα έπρεπε να έρθουν κάπως με κάποιο τρόπο και αναλάβουν αυτοί.. Άνθρωποι που έχουν ΔΟΥΛΕΨΕΙ και έχουν κοπιάσει για να τα καταφέρουν στην ζωή και όχι οι 300 ΑΧΡΗΣΤΟΙ προδότες!!!
ίσως είναι πολύ ουτοπικό αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη λύση..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Eleni (04-06-11), nikos1400 (03-06-11), Ptboul (03-06-11), S8N (03-06-11), ΔημήτρηςΜ3 (04-06-11)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DRAKOULAS : 03-06-11 στις 15:50
εγω προσωπικα εχω μουτζωσει απειρες φορες τα μουτρα μου που ειμαι ανενεργος πολιτης του καναπε και δεν εχω συνηδητα ψηφισει στη ζωη μου παρα μονο μια φορα Δημοσθενη Βεργη για καλαμπουρι οταν ημουν φανταρος αλλα αναρωτιεμαι ολοι οι αλλοι που ψηφιζαν τους γνωστους κ@ριολ... ολα αυτα τα χρονια και βολευτηκαν δεξια αριστερα σε καποια θεση και τωρα κλαιγοντε μηπως χρηζουν αυτομαστιγωματος?
αντε γεια...
έλα μωρέ τώρα...λές και δεν ξέρουμε όλοι μας τι μ@λ@κίες γίνονται μέσα στα βουλευτικά γραφεία,
και ειδικότερα στα πολύ μεγάλα όπως του μ@λ@κ@ του πάγκαλου...εδώ το ένα βόδι και μισό ο
τσοχατζόπουτσ@ς γάμους στην γαλλία μου ήθελε κάποτε...τι κάναμε όλοι μας???γαργάρα, και την
τουμπέκα την ψηλή κάναμε...τώρα που αρχίσαμε να αλλάζουμε τρύπες στα ζωνάρια, ξαφνικά
όλοι ξυπνήσαμε και διαμαρτυρόμαστε...εγώ έχω γράψει σε κάποιο άλλο θρεντ, πως στις επόμενες
εκλογές, θα γίνει το τεράστιο crash test για το πόσο ηλίθιος λαός είμαστε...απο εκεί και πέρα,
δεν έχω να πώ τπτ άλλο. βαρέθηκα να ακούω τα ίδια και τα ίδια. ας κοιτάξουμε να σώσουμε
ότι μπορούμε ο καθένας μας, και να μείνουμε στην θέση μας...τπτ άλλο δεν έχω να πώ. όλα
αυτά που ζούμε σήμερα προήλθαν απο τις οικογένειες παπανδρέου - καραμανλή - μητσοτάκη...
είτε μας αρέσει είτε όχι, εμείς τους βάλαμε σε αυτή την θέση.
sympether with chiefτης
Καλά 24/7 να μιλάς τέτοιο λογαριασμό δε σηκώνεις ακόμη και στο εξωτερικό να μιλάς...αλλά τί τον νοιάζει....εγώ λέω να του πάρουν ένα αη-φον και να του βάλουν σκάηπ του παιδιού μπας και πέσει ο προϋπολογισμός του γραφείου του....τουλάχιστον να χρεώνεται μόνο τη χρήση του θρει-τζη όταν δε βρίσκει γουάη-φάη.
When people talk, listen completely. Most people never listen. Ernest Hemingway
καλα δεν νομιζω να υπαρχει αυτη την στιγμη πιο αντιπαθης πολιτικος απο αυτον στο Ελληνικο κοινοβουλιο
sympether with chiefτης