Και εγώ που έχω 200.000 δηλαδή πρέπει να βάλω 10-40 ενώ και το 5-30 δεν καίει σταγάνα ούτε με 40 βαθμούς και σκίσιμο?Το 10-40 έχει έγκριση LL98 ενώ η BMW λέει σε αυτούς τους κινητήρες λάδια με προδιαγραφές ΜΟΝΟ LL04!!![]()
Και εγώ που έχω 200.000 δηλαδή πρέπει να βάλω 10-40 ενώ και το 5-30 δεν καίει σταγάνα ούτε με 40 βαθμούς και σκίσιμο?Το 10-40 έχει έγκριση LL98 ενώ η BMW λέει σε αυτούς τους κινητήρες λάδια με προδιαγραφές ΜΟΝΟ LL04!!![]()
Ασε το 0-30 και μην νιωθεις τυψεις ,,την γνωμη μου ειπα ,,,η BMW θελει να καλυψει ολους τους πελατες τις αυτο μπορει να γινει κατανοητο απο εσενα?
λογω κεκτημενης ταχυτητας εγραψα λαθος. 0-40 καστρολ edge βαζω παντα.
giannis_compact (29-05-11)
αυτα ειναι ιδια με τα castrol ?
https://www.car.gr/parts/view/1354178/
πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..
βάλε 5w-30 όπως έβαζε κ ο προκάτοχος του αυτοκινήτου σου κ άμα δεις ότι καίει στ επόμενη αλλαγή βάλε πιο χοντρά
το ποια και τι λαδια βαζουν στους κινητηρες δεν ειναι προιον μελετης ουτε μακροχρονιας ερευνας αλλα τυχαια κατασταση για αυτο μην ακους τι λεει η bmw εμεις ξερουμε καλυτερα και ακομα καλυτερα οι μαστρο μητσοι της γειτονιας.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 29-05-11 στις 23:20
Kostas_1 (31-05-11), oldcarskickass (29-05-11)
αφου τοσο καιρο εχει 5-30 γιατη να να του βαλεις 10-40?
βαλε 5-30 αφου το λεει h bmw δλδ αμα σου πουνε βαλε 20-50 θα βαλεις?
Για το μοτέρ λάδι Χαλκιδικής, από ελιές άνω των 50 ετών και μόνο(αν βάλεις από 51 ετών θα ρετάρει).
Βαλβολίνη σασμάν βάλε λάδι Βοιωτίας και για το διαφορικό (αν είναι μπλοκε) βάλε λάδι Κρήτης, αν είναι ελεύθερο βάλε ένα απλό Άλτις (μέχρι την τελευταία σταγόνα όμως, μην μείνει καμία στο μπουκάλι).
ΥΓ: και για να μη γίνει καμιά μ@λ@κ@@ γιατί το έχω δει και αυτό, βάλε ΜΟΝΟ ότι προτείνει η BMW από το βιβλιαράκι, αν θες να το εξειδικεύσεις περισσότερο έχει ένα πινακάκι με θερμοκρασίες και απαιτούμενα ιξώδη, ΑΛΛΑ το πιο σημαντικό είναι η ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ, την οποία σε ΚΑΘΕ περίπτωση πρέπει να υπερκερνάς.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη oldcarskickass : 29-05-11 στις 23:36
Εγω το θελω και με λιγο κρεμμυδι και γενικα να προτιμαμε τα Ελληνικα προιοντα.