Τhanks παιδιά!
Αλήθεια, τι ματαιότητα και τι ειρωνεία Κωστή-Άρη-Νίκο... Αυτοί, οι οποίοι γνωρίζουν πως θα έχουν πρόβλημα σε ελάχιστα χρόνια και θα πουλούν πετρέλαιο και βενζίνη σε συσκευασία λίτρου στα χρωματοπωλεία για αραίωση χρωμάτων και βαζελίνες στα φαρμακεία για εντριβές... και θα έπρεπε να συμπεριφέρονται λογικά, σε εξαναγκάζουν να τους ξεφορτωθείς το συντομότερο δυνατόν.. αλλά είπαμε τα νούμερα κυβερνούν κι όχι η λογική...Καλά να πάθουν. Ας τα κάνουν μετά βαζελίνες κι ας τα βάζουν στον μαλακό ποπό τους, ή ας καίνε τις πετρελαιοπηγές για να πάρουν τις αποζημιώσεις από τις ασφαλιστικές εταιρίες (τις οποίες αποζημιώσεις, πάλι εμείς θα χρεωθούμε μέσω των "αγορών"...) Τα νούμερα στα ταμπλώ πρέπει να συντηρούνται πάση θυσία.... αλλιώς no bonus ....ας πάνε να πηδηχτούν οι κοινοί θνητοί... δεν έχουν καμία άλλη αξία, παρά μόνο να καταναλώνουν και να πληρώνουν τη ζημιά...
και λογικά θα είναι και turbo.. καμια 300+άλογα συνολικά δηλαδή... Αυτό είναι είδηση!
Κώστα δεν υπάρχει ειδική δέσμευση με το φόρουμ, κάποια δουλειά θα έχει ο Στάθης (αυτόν φαντάζομαι εννοείς), όπως έχω κι εγώ σε αυτή τη φάση (ή πιο σωστά, δεν έχω, αλλά κάνω κάτι για να έχω στο μέλλον τουλάχιστον τα βασικά)
Τhanks!
Γεια σου Ιταλέ! Τhanks
Ωραία φάση τα ηλεκτρικά, αλλά αν δεν ακούς το γουργουρητό φίλε Κώστα, δε λέει.... θα βρίσκεσαι τετ-α-τετ μαζί τους έστω μια στο τόσο, ότι και να γίνει... ακόμα κι αν στοιχίζει αδρά ...κάτι σαν τις "δυνατές" π@τάνες ...που αν δεν τα σκάσεις δεν περνάς καλά και δεν το ευχαριστιέσαι... έτσι μας κατάντησαν.. ανώμαλους...![]()
![]()